Άμεση αγορά. Βοήθεια!

Το sva πάνελ είναι καλό; σε σχέση με την 9000 ρωτώ που το φτιάχνει η ίδια ηSamsung

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σε γελάσω
Την 8000 την ανέφερα απλά για τον λόγο ότι το rtings την είχε σαν καλύτερη led
Αλλα λόγω τιμής δεν ήταν recommended , τώρα σε αυτή την τιμή .... ;

Υπάρχει διαφορά άξια λόγου ανάμεσα στην ks7000 και την ks8000;

Η 8000 υποτίθεται ότι έχει πραγματικό 10bit πάνελ, ενώ η 7000 8bit+FRC. Επίσης, η 8000 έχει ελαφρώς υψηλότερη ταχύτητα στις CPU της, οπότε θεωρητικά θα τρέχει λίγο γρηγορότερα η smart πλατφόρμα της. Σε επεξεργασία εικόνας, αντίθεση, φωτεινότητα, χρωματική πιστότητα και κίνηση, είναι πανομοιότυπες...

Θα σε γελάσω
Την 8000 την ανέφερα απλά για τον λόγο ότι το rtings την είχε σαν καλύτερη led
Αλλα λόγω τιμής δεν ήταν recommended , τώρα σε αυτή την τιμή .... ;

Η αμερικάνικη KS8000 από το review του rtings αντιστοιχεί στην KS7000 επί ευρωπαϊκού εδάφους...

Άρα είναι ξεκάθαρο πως τα 200 ευρώ παραπάνω που στοιχίζει η 8000, έχουν βάση (ειδικά αν το ένα panel είναι 10 bit και το άλλο 8+2). Ξέρει κανείς αν εμφανίζει τα προβλήματα που αναφέρονται για την KS9000 ;

Άρα είναι ξεκάθαρο πως τα 200 ευρώ παραπάνω που στοιχίζει η 8000, έχουν βάση (ειδικά αν το ένα panel είναι 10 bit και το άλλο 8+2). Ξέρει κανείς αν εμφανίζει τα προβλήματα που αναφέρονται για την KS9000 ;
Αυτό είναι θέμα των LCD

Ο κύβος ερίφθει. Έκλεισε στα media με 1199.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!
Την πήρα και εγώ από public, με γειά μας

Παραλαμβάνω αύριο. Ελπίζω να μην μετανιώσω ούτε για την εικόνα αλλά ούτε και για δεύτερη φορά με κανένα θεματάκι.
Αν και αυτή τη φορά έκανα και 5ετή εγγυηση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δεν έχω ακούσει κακά σχόλια από κανέναν πάντως. Αν ήταν η 60" σε προσφορά ίσως την έβλεπα κι εγώ. Το θέμα είναι πόσο υποδεέστερη είναι σε σχέση με τη B6. Γιατί η χρηματική διαφορά είναι πλέον τεράστια.

Ναι, αλλά η oled είναι full hd. Είχε παίξει στα ίδια χρήματα και το Νοέμβριο

Παιδιά, σήμερα πάω να παραλάβω την σάμυ από media. Να αλλάξω την παραγγελία και να πάρω την 910 oled που βγήκε στα ίδια ακριβώς χρήματα?
Εσείς τι θα κάνατε?