Άμεση αγορά LCD-PLASMA 1200 Eyros

Nightblues

New member
16 January 2008
27
Καλημέρα παιδιά καλως σας βρίσκω καθώς είναι η 1η φορά που γράφω. Ανακάλυψα τελείως τυχαία το φόρουμ ψάχνοντας reviews για μια τηλεόραση. Μπαίνω στο ψητό.... Ο πατέρας μου αποφάσησε να πετάξει το μπαούλο που έχουμε εδώ και 20+ έτη της Sony και θέλει να πάρει μια καινούρια σε αυτά περίπου τα χρήματα. Η απόσταση θέασης θα είναι απο 2,5-3,5 μέτρα και θα τοποθετηθεί στον τοίχο. Θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο για αναλογικά κανάλια και επίγεια ψηφιακά. Κάθε απάντησή σας ευπρόσδεκτη και σημαντική μιας και είμαι άσχετος με το θέμα.

Φίλε nightblues, καλώς ήρθες στην παρέα και καλή συνέχεια :ernaehrung004:
Αφού προορίζεται αποκλειστικά για τηλεοπτικό σήμα, τότε πιστεύω ότι η επιλογή μιας plasma είναι σχεδόν μονόδρομος. Εαν έχεις διαβάσει λίγο το φόρουμ θα έχεις διαπιστώσει ήδη τα μοντέλα τα οποία προτείνονται και είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστα και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Εαν δεν είχες χρόνο, τότε ρίξε μια ματιά στις
- Panasonic 42PX70
- Panasonic 42PX7
- Samsung 40C96

Φίλε Nightblues, καλημέρα κι από μένα και καλώς όρισες στη συντροφιά μας.

Θα συμφωνήσω με τον Πάνο σε όλα, προσθέτοντας απλώς και τη Samsung PS42Q96HD, την οποία έχω στην κατοχή μου και μπορώ να σε διαβεβαιώσω για την υψηλή ποιότητα της εικόνας της.

Το καλύτερο είναι, αφού πάρεις τις γνώμες των μελών του φόρουμ, να βγεις παγανιά και να δεις με τα ίδια σου τα μάτια τις προτεινόμενες.

Καλή συνέχεια!

μια καινούρια σε αυτά περίπου τα χρήματα.

καλωςηρθες-bye- για ποσα χρηματα μιλας 1200 ευρω?μαλον για πλασμα σε κοβω αφου σενδιαφερει το τηλεοπτικο.

Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Τα πλάνα άλλαξαν λιγάκι. Η τηλεόραση θα χρησιμοποιήται και για DVD και μελοντικά και PS3 ( να 'ναι καλά ο brother). Έγώ κοιτούσα την PFL9632 της PHILIPS αλλά διάβασα κάπου στο φόρουμ πως είναι πολύ καλή αλλά μικρή σε ίντσες. Είμαι απόλυτα μπερδεμένος....

αν θες video gaming θα πας σε lcd...
Yπαρχουν τηλεορασεις τυπου toshiba 42x3030 , lg 42lf 65/75 κοντα στα χρηματα που δινεις.

Μήπως είναι καλύτερα να γίνει μια αγορά μιας αρκετά καλής 37άρας το πολύ 40 γιατί τουλάχιστον στα αναλογικά κανάλια που κοιτούσα κάποιοες οθόνες μου φαινόταν το pixel 1χ1 εκατοστά... Έπρεπε να πάω πίσω απο τα 5 μέτρα για να πώ οτι έβλεπα ικανοποιητηκά....

Μήπως είναι καλύτερα να γίνει μια αγορά μιας αρκετά καλής 37άρας το πολύ 40 γιατί τουλάχιστον στα αναλογικά κανάλια που κοιτούσα κάποιοες οθόνες μου φαινόταν το pixel 1χ1 εκατοστά... Έπρεπε να πάω πίσω απο τα 5 μέτρα για να πώ οτι έβλεπα ικανοποιητηκά....

Αυτο που εβλεπες δεν ηταν σιγουρα pixel , προφανως ηταν mpeg blocking λογω συμπιεσης απο καποιο ψηφιακο καναλι.

Εγω σου λεω να παρεις μια απο τις πλασμα που λεει ο Πανος αλλιως σε LCD κοιτα για Samsung 40R86 η Sony 40S3000. Eτσι και αλλιως στο μεγεθος αυτο και Full HD να παρεις δεν προκειται να δεις διαφορα.

Αν καταφέρω τον father να πάρει την 40W3000 θα είναι καλή σαν αγορά? Μελέτησα το φόρουμ και είδα πολύ καλά σχόλια...

Αν καταφέρω τον father να πάρει την 40W3000 θα είναι καλή σαν αγορά? Μελέτησα το φόρουμ και είδα πολύ καλά σχόλια...

Aν σε ενδιαφέρει αποκλειστικα (ή κυρίως) το τηλεοπτικο σήμα άσε τις LCD και δες τις πλασμα που σου πρότεινε ο panosxgr -bye-

Απάντηση: Re: Άμεση αγορά LCD-PLASMA 1200 Eyros

εαν καταφερεις τον father παιρνεις αυτην αλλοιως το αλλο:flipout:

η το αλλο

Attachments

• 8 [320x200].jpg
    8 [320x200].jpg
    2.9 KB · Views: 86
  • APNEA_Gost.jpg
    APNEA_Gost.jpg
    19.2 KB · Views: 6
Σωστός... Το συγκεκριμένο πέδιλο είναι πολύ καλό αν και τα καινούρια Gara 3000 είναι θεσπέσια...:BXVZCBXZ6:

Re: Απάντηση: Άμεση αγορά LCD-PLASMA 1200 Eyros

Φίλε nightblues, καλώς ήρθες στην παρέα και καλή συνέχεια :ernaehrung004:
Αφού προορίζεται αποκλειστικά για τηλεοπτικό σήμα, τότε πιστεύω ότι η επιλογή μιας plasma είναι σχεδόν μονόδρομος. Εαν έχεις διαβάσει λίγο το φόρουμ θα έχεις διαπιστώσει ήδη τα μοντέλα τα οποία προτείνονται και είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστα και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Εαν δεν είχες χρόνο, τότε ρίξε μια ματιά στις
- Panasonic 42PX70
- Panasonic 42PX7
- Samsung 40C96
Εύκολα την Panasonic 42PX70 !!!

Απάντηση: Re: Άμεση αγορά LCD-PLASMA 1200 Eyros

Σωστός... Το συγκεκριμένο πέδιλο είναι πολύ καλό αν και τα καινούρια Gara 3000 είναι θεσπέσια...:BXVZCBXZ6:

42px70e μην πιασω το πεδιλο και σε κυνηγαω:p

αυτα ειναι μεσα στο προγραμα οποια και να παρεις και συνηθως παρουσιαζονται στον πρωτο χρονο ζωης τους(τουλαχιστον ετσι λενε) και, ισχυει για ολες φθηνες η ακριβες.
μενει βεβαια να αποδειχθει στην πραξη.
απο εκει και περα ομως η panny δινει δυο χρονια εγγυηση και εχει καλο service.
δεν νομιζω οτι ειναι αυτος λογος ομως για να σε αποτρεψει αυτο απο την αγορα μιας οποιασδηποτε τηλεορασης.

υ.γ εαν κανεις μια αναζητηση θα βρεις ενδιαφεροντα πραγματα.