Άμεση αγορά μέχρι 1200 ευρώ

Απάντηση: Re: Άμεση αγορά μέχρι 1200 ευρώ

Τι εννοείς ανατινάχθηκε? μάλλον θα μιλάς για την TH-42XP70E, σωστά; Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή κάτω από τα δύο χιλιάδες ευρώ για την Philips μέχρι και τα Χριστούγεννα ? Μπορείτε να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά για την 42pfl9732d/10 ?

Αστειεύομαι....αστειεύομαι :flipout:με τις λ@λ@κίες που μας σερβίρουν οι κατά τ' άλλα αγαπητοί μας πωλητές....(άκου 8 ώρες θέαση max :furious3:). Οταν την έστρωνα (42PX70) προ 2μήνου, έπαιζε 22ώρες/24ωρο.

Τελικώς πολύ απλά δεν γίνεται να περιμένω άλλο.Έλεγα πως μπορώ αλλά ΔΕΝ....... για αυτό λέω να πάω για την ΤΗ Αλλά με προβληματίζει επειδή :
Για να είμαι ειλικρινής το όλο ζήτημα με την Philips δημιουργήθηκε όταν σε ένα από τα μαγαζιά που επισκέφτηκα την είχε δίπλα δίπλα από την ΤΗ. Όταν κοίταζα την ΤΗ δεν συμβάδιζε με αυτά που έχω διαβάσει σε κάποιο άλλο thread. Υπάρχει περίπτωση να μην είχε τις σωστές ρυθμίσεις;Επειδή έπαιζαν κάποιο διαφημιστικό από dvd ταυτόχρονα στην Philιps έβλεπα την παραμικρή λεπτομέρεια, σε αντίθεση με την ΤΗ που η συγκεκριμένη λεπτομέρεια "χάνονταν " στα έντονα χρώματα.

Και άρα επειδή άλλη τηλεόραση δεν αγοράζω μέσα στην 5τια....ας είναι σίγουρη επιλογή χωρίς αμφιβολίες.

Δεν πρεπει να ξεχναμε και την πιθανη προωθηση καποιων προϊοντων απο τα καταστηματα, γιατι μπορει να εχουν περισσοτερο κερδος, οποτε συνεπαγεται και καλυτερη προβολη αυτου! :grandpa:

Re: Απάντηση: Άμεση αγορά μέχρι 1200 ευρώ

Δεν πρεπει να ξεχναμε και την πιθανη προωθηση καποιων προϊοντων απο τα καταστηματα, γιατι μπορει να εχουν περισσοτερο κερδος, οποτε συνεπαγεται και καλυτερη προβολη αυτου! :grandpa:

Aκριβως και δεν προκειται να αλλαξει αυτο!
Το να προωθουσαν ολες μαζι δεν βγαζει σε κατι, το να προωθησουν καποια μοντελα, και καλυτερες τιμες θα περνουν και στοχους.
Το θεμα ειναι οταν πηγαινουμε για αγορα να μην ξεφευγουμε απο αυτα που εχουμε αναγκη γιατι σιγουρα θα μας προτεινουν πραγματα πανω απο τις αναγκες μας, που θα αδειασουν αρκετα την τσεπη μας ή θα αγορασουμε αχρειαστες λεπτομερειες...

Απάντηση: Re: Άμεση αγορά μέχρι 1200 ευρώ

Τελικώς πολύ απλά δεν γίνεται να περιμένω άλλο.Έλεγα πως μπορώ αλλά ΔΕΝ....... για αυτό λέω να πάω για την ΤΗ Αλλά με προβληματίζει επειδή :
Για να είμαι ειλικρινής το όλο ζήτημα με την Philips δημιουργήθηκε όταν σε ένα από τα μαγαζιά που επισκέφτηκα την είχε δίπλα δίπλα από την ΤΗ. Όταν κοίταζα την ΤΗ δεν συμβάδιζε με αυτά που έχω διαβάσει σε κάποιο άλλο thread. Υπάρχει περίπτωση να μην είχε τις σωστές ρυθμίσεις;Επειδή έπαιζαν κάποιο διαφημιστικό από dvd ταυτόχρονα στην Philιps έβλεπα την παραμικρή λεπτομέρεια, σε αντίθεση με την ΤΗ που η συγκεκριμένη λεπτομέρεια "χάνονταν " στα έντονα χρώματα.

Και άρα επειδή άλλη τηλεόραση δεν αγοράζω μέσα στην 5τια....ας είναι σίγουρη επιλογή χωρίς αμφιβολίες.

Βλέποντάς τη (42PX70) προ 3μήνου περίπου σε μεγάλη αλυσίδα δίπλα σε πολλές άλλες, "δεν έπιανε μπάζα". Απογοητεύτηκα. Λέω από μέσα μου δε μπορεί...και παίρνω ανά χείρας το control και προσπαθώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις μπας και βγάλω καμία άκρη. Μάταια...η εικόνα εξακολουθούσε να είναι σε σύγκριση με τις άλλες το λιγότερο υποδεέστερη. Απογοήτευση!
Τι έκανα τελικά μετά από πολλές σκέψεις και υπολογισμούς? Εμπιστεύτηκα το forum και τη χτύπησα! Και μπορώ πλέον να σου πω ότι έπραξα ορθά :grandpa:.

Με όλα αυτά δεν θέλω να σε πείσω για κάτι. Απλά το αναφέρω προς ενημέρωση. Το γιατί συμβαίνει πάλι δεν το ξέρω. Ισως ο περιβάλλοντας χώρος,, σε αρκετές περιπτώσεις οι εκάστοτε ρυθμίσεις, ο φωτισμός......

Αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο της τεχνολογιας Plasma. H εικονα χανει σε sharpness σε σχεση με τις LCD και φαινεται πιο soft.

Βεβαια με τηλεοπτικο σημα αυτο ειναι πλεονεκτημα γιατι δεν φαινονται τοσο πολυ τα παρασιτα και οι ατελειες στην εικονα.