Άμεση αγορά νέας τηλεόρασης-Γνώμες

d1970

New member
4 January 2013
1
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας ........Η παλιά τηλεόραση μας τελείωσε ξαφνικα και μπήκα στην διαδικασια για καινούργια αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα.....
Κοιτάω τώρα για τηλεόραση σε 40-42 ίντσες και στο ποσό μέχρι 500-550 ευρώ .
Η χρήση θα είναι κυρίως για τηλεοραση, για ταινίες μέσω DVD ή με δίσκο εξωτερικό,όσο αφορά παιχνίδια δεν είναι κάτι που με απασχολεί άμεσα,ίσως στο μέλλον μπορεί λόγω του πιτσιρικά αλλά δεν είναι πρωτεύον για τωρα. Απόσταση θέασης γύρω στ 2-2,5 μ.
Γενικά δεν ειμαι σχετικός με την νέα τεχνολογία και ούτε πολύ χρόνο έχω για να κοιταξω απο κοντα κάθε μοντέλο. Κοιτώντας σε ηλεκτρονικά καταστήματα κόλλησα σε δύο μοντέλα: Samsung UE40ES5500 Samsung UE40EH6030. Τι γνώμη έχετε γι'αυτά? Η μία είναι 3D που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και η άλλη Smart που θα προτιμμούσα αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σ'αυτά τα δύο...Αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε θα με βοηθούσατε πάρα πολύ....Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία σας.

καλημερα χρονια πολλα καλη χρονια......στη αποσταση αυτη κοιτα για 46-47 τουλαχειστον εφοσον βλεπεις ταινιες ......οσο για το μοντελο η 6030 μου αρεσε μια καιτην εχει ο αδερφος μου...βεβαια περισοτερα τα μελη θα σου πουν

Σου προτείνω και γω να ανέβεις λίγο σε ίντσες. Νομίζω 46 με 50 θα είσαι εντάξει. Για μοντέλο δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα, αλλά σαν μπράντες πιστεύω Samsung και Sony είναι άριστες επιλογές. Το θέμα Smart TV μη σε απασχολεί και τόσο στην αγορά σου, καθώς με ένα οικονομικό και σύγχρονο media player θα την κάνεις τη δουλειά σου.

Δεν ειμαι της αποψης να ανεβεις σε ιντσες αν νομιζεις οτι σε καλυπτουν οι 40-42 εισαι μια χαρα και για την αποσταση που εχεις , ναι θα μπορουσες πας σε μεγαλυτερη αλλα δεν ξερω αν στο περνει και ο χωρος σου , παντως οι επιλογες σου ειναι μια χαρα αλλα δες και αυτην εδω της PHILIPS http://www.mediamarkt.gr/mcs/produc...ED-42"-42PFL4307H-12,99452,430512,539743.html
καλημερα και καλη χρονια

Αν το τηλεοπτικό αφορά το 70-80% της καθημερινής χρήσης ίσως και με μια 40"-42" να βολευτείς. Για ταινίες όμως μπορείς άνετα να κοιτάξεις και για 50".