Επειδή διαβάζοντας μαθαίνεις, ας θέσω για τελευταία φορά τις παραμέτρους που με ενδιαφέρουν...
1) Ικανοποιητική απεικόνιση του sd τηλεοπτικού σήματος, καθώς κατά 50% αυτή θα είναι η χρήση της.
2) Το υπόλοιπο 50% θα είναι αναπαραγωγή ταινιών από usb sticks και σκληρούς δίσκους. Άρα θέλω:
- Θύρες usb που να διαβάζουν ntfs δίσκους.
- Ικανό media player, που να παίζει πληθώρα format εικόνας (avi, mts, mp4, 3gp κ.λπ.), υπότιτλων και ήχου και κυριότερα να τα πηγαίνει καλά με τα mkv.
- Δυνατότητα εξόδου ήχου dts από την σχετική ψηφιακή έξοδο (υποθέτω μέσω οπτικής ίνας) προς τον ενισχυτή μου.
- Δυνατότητα downmix του dts, όταν θα επιλέγω την έξοδο του ήχου από τα ηχεία της.
3) Αφού θα είναι smart, να μην έχει θέμα με τον flash player.
4) Να κοστίζει maximum 1.000 ευρώ.
Διαβάζοντας τα διάφορα threads μπερδεύτηκα!!!!!
Διάβασα για την σειρά 8 της Sony, αλλά...
- Ποιό μοντέλο από όλα;
- Όντως δεν στέλνει dts από την ψηφιακή έξοδο του ήχου;
- Media player που πάσχει;
Μετά πήγα προς samsung και συγκεκριμένα την 6400 ή την 6200, αλλά...
- Ταλαιπωριέται με την digea;
- Στέλνει dts από την ψηφιακή έξοδο του ήχου;
- Από clouding πώς πάει;
Η panasonic έχει ως μοναδική επιλογή την 640, αλλά...
- Flash player καπούτ;
- Media player της πλάκας;
Κοίταξα και κάποιες lg, αλλά...
- Από media player τί λέει;
- Επειδή κάποιοι θα βλέπουν και υπό γωνία, δεν είναι προτιμότερο το ips ή va δαγκωτό;
Ουφ... Κουράστηκα... Βρείτε μου μια τηλεόραση να αγοράσω!!!!!! Και φυσικά οι πιθανότητες μετά από λίγο να ψάχνω για τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της λόγω clouding, banding κ.λπ. να είναι κατά το δυνατόν μειωμένες!!!!!
1) Ικανοποιητική απεικόνιση του sd τηλεοπτικού σήματος, καθώς κατά 50% αυτή θα είναι η χρήση της.
2) Το υπόλοιπο 50% θα είναι αναπαραγωγή ταινιών από usb sticks και σκληρούς δίσκους. Άρα θέλω:
- Θύρες usb που να διαβάζουν ntfs δίσκους.
- Ικανό media player, που να παίζει πληθώρα format εικόνας (avi, mts, mp4, 3gp κ.λπ.), υπότιτλων και ήχου και κυριότερα να τα πηγαίνει καλά με τα mkv.
- Δυνατότητα εξόδου ήχου dts από την σχετική ψηφιακή έξοδο (υποθέτω μέσω οπτικής ίνας) προς τον ενισχυτή μου.
- Δυνατότητα downmix του dts, όταν θα επιλέγω την έξοδο του ήχου από τα ηχεία της.
3) Αφού θα είναι smart, να μην έχει θέμα με τον flash player.
4) Να κοστίζει maximum 1.000 ευρώ.
Διαβάζοντας τα διάφορα threads μπερδεύτηκα!!!!!
Διάβασα για την σειρά 8 της Sony, αλλά...
- Ποιό μοντέλο από όλα;
- Όντως δεν στέλνει dts από την ψηφιακή έξοδο του ήχου;
- Media player που πάσχει;
Μετά πήγα προς samsung και συγκεκριμένα την 6400 ή την 6200, αλλά...
- Ταλαιπωριέται με την digea;
- Στέλνει dts από την ψηφιακή έξοδο του ήχου;
- Από clouding πώς πάει;
Η panasonic έχει ως μοναδική επιλογή την 640, αλλά...
- Flash player καπούτ;
- Media player της πλάκας;
Κοίταξα και κάποιες lg, αλλά...
- Από media player τί λέει;
- Επειδή κάποιοι θα βλέπουν και υπό γωνία, δεν είναι προτιμότερο το ips ή va δαγκωτό;
Ουφ... Κουράστηκα... Βρείτε μου μια τηλεόραση να αγοράσω!!!!!! Και φυσικά οι πιθανότητες μετά από λίγο να ψάχνω για τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της λόγω clouding, banding κ.λπ. να είναι κατά το δυνατόν μειωμένες!!!!!
Last edited: