Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

metoxos76

Senior Member
3 October 2010
344
thessaloniki
Ερχομαι απο το topic αντικαταστασης plasma απο κωτσοβολο και για να μην πολυλογω παω κατευθειαν στο θεμα. Αυτη τη στιγμη πρεπει να επιλεξω μια tv για να μου γινει η πιστωση χρηματων και διαθεσιμη βλεπω την 65 led curved 1080p. Βεβαια λιγο τρομαξα με αυτα που διαβασα εδω για τις κυρτες 65 αρες και ρωταω το εξης.. μηπως να παρω την 4k ue65ju7000?

Ερχομαι απο το topic αντικαταστασης plasma απο κωτσοβολο και για να μην πολυλογω παω κατευθειαν στο θεμα. Αυτη τη στιγμη πρεπει να επιλεξω μια tv για να μου γινει η πιστωση χρηματων και διαθεσιμη βλεπω την 65 led curved 1080p. Βεβαια λιγο τρομαξα με αυτα που διαβασα εδω για τις κυρτες 65 αρες και ρωταω το εξης.. μηπως να παρω την 4k ue65ju7000?
Για τη κυρτή καλά έκανες και τρόμαξες.... Για 4Κ είπαμε , θα το έχεις ξαναδιαβάσει και εδώ, είναι νωρίς ακόμα. Για αυτή που λες, δεν έχουν γίνει ακόμα αξιόπιστα τεστ για να ξέρουμε, δεν την έχει πάρει κάποιος να γνωρίζουμε και προσωπικά όπως και να έχει λόγω 4Κ και μόνο και στη φθηνή κατηγορία της σάμυ, δε θα την επέλεγα.
Δε κοιτάς καλύτερα να δεις μήπως βρεις τη περσυνή Η7000 ( δε θυμάμαι αν βγάνει στις ίντσες που θες ) ή δες και τη σονυ 60W855 που είναι εξαιρετική επιλογή κατά την άποψή μου ή πάλι από τη σειρά τη περσυνή της σαμυ την 6.... σε 65 ίντσες.

Μου ειπαν οτι δεν εχουν διαθεσιμη 65αρα 1080p απο περσυνα μοντέλα. Εχουν αδειάσει από αυτά και σπρώχνουν τωρα 4k όπως φαίνεται και στου κωτσόβολου την ιστοσελίδα. Δεδομένου αυτού αλλά και του γεγονότος ότι είδα την κυρτή σε 55 αρα να παίζει και μου άρεσε είπα να κάνω το βήμα. Όσον αφορά το δεύτερο θέμα συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι ώρα για 4k.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απλα ειναι αυτη η αισθηση οτι αφου αγοράζω τώρα και θα συμπληρώσω ένα ποσό να κάνω τη βέλτιστη επιλογή. Και το βέλτιστο βέβαια είναι σχετικό. Για το λόγο αυτό έχω ψιλομπερδευτεί.

Μου ειπαν οτι δεν εχουν διαθεσιμη 65αρα 1080p απο περσυνα μοντέλα. Εχουν αδειάσει από αυτά και σπρώχνουν τωρα 4k όπως φαίνεται και στου κωτσόβολου την ιστοσελίδα. Δεδομένου αυτού αλλά και του γεγονότος ότι είδα την κυρτή σε 55 αρα να παίζει και μου άρεσε είπα να κάνω το βήμα. Όσον αφορά το δεύτερο θέμα συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι ώρα για 4k.

Απλα ειναι αυτη η αισθηση οτι αφου αγοράζω τώρα και θα συμπληρώσω ένα ποσό να κάνω τη βέλτιστη επιλογή. Και το βέλτιστο βέβαια είναι σχετικό. Για το λόγο αυτό έχω ψιλομπερδευτεί.
Την σονυ 60W855 δε την έχουν; Πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή, ειδικά για τηλεοπτικό και sd σήματα γενικώς και στα HD αλλά εκεί λίγο πάνω λίγο κάτω ΟΚ. Στα sd σήματα όμως θα έχεις σίγουρα θέμα.

καλά κατάλαβα. και για το λόγο αυτό ίσως προσανατολίζομαι προς την κυρτή.. συν το γεγονός ότι η 4k που είδα είναι από τη φτηνή σειρά 7000 και αυτό για κάποιους είναι αποτρεπτικό. μετά το κόστος απογειώνεται.

Βρες καμία 60W855 (αν την βρεις γιατί είναι υπό κατάργηση) , μπορεί να ακούγεται οπισθοδρομικό στην εποχή μας που το μαρκετινγκ απαιτεί κυρτες και UHD αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Πολύ μικρότερες πιθανότητες θα έχεις να μπλέξεις με ανακλάσεις , γωνίες θέασης κτλ. και θα γλιτώσεις και αρκετά χρήματα.

Βρες καμία 60W855 (αν την βρεις γιατί είναι υπό κατάργηση) , μπορεί να ακούγεται οπισθοδρομικό στην εποχή μας που το μαρκετινγκ απαιτεί κυρτες και UHD αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Πολύ μικρότερες πιθανότητες θα έχεις να μπλέξεις με ανακλάσεις , γωνίες θέασης κτλ. και θα γλιτώσεις και αρκετά χρήματα.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο Yperion και επίσης εννοώ πως θα έχεις πρόβλημα όχι μόνο με το 4Κ αλλά και με τη κυρτή.

θα ρωτήσω αύριο που θα πάω και αν έχουν τη σόνυ ή κάποια άλλη samsung 65 και θα το λάβω σοβαρά υπόψιν μου. αλλιώς μάλλον θα πάω για κυρτή..αν και ρώτησαν λέει και δεν έχουν στοκ 65 σαμυ.

λογικά για να το λέτε καλή επιλογή θα είναι αλλά είναι και 5" μικρότερη. επίσης έχω ένα κόλλημα με samsung. και τελευταίο η πίστωση που έχω είναι πολύ μεγαλύτερη , οπότε τι θα κάνω με τα επιπλέον χρήματα? να πάρω κάτι που δε χρειάζομαι?

Δεν ξέρω αν είναι καλή η Sony,να λάβεις υπ´όψιν σου όμως και το After Sales Service της που είναι μάλλον το χειρότερο σε σύγκριση με αυτό της Lg και της Samsung.

Re: Απάντηση: Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

Δεν ξέρω αν είναι καλή η Sony,να λάβεις υπ´όψιν σου όμως και το After Sales Service της που είναι μάλλον το χειρότερο σε σύγκριση με αυτό της Lg και της Samsung.
Samsung και Sony βράζουν στο ίδιο καζάνι ακριβώς όσο αφορά την αντιμετώπιση προβλημάτων εγγύησης. Η LG πράγματι έχει δώσει πολύ καλύτερα δείγματα, ίσως βέβαια γιατί χρειάζονται και περισσότερη << στήριξη >> τα προϊόντα της για να πουλήσουν λόγω της κακής απόδοσης των IPS πάνελ τους.

λογικά για να το λέτε καλή επιλογή θα είναι αλλά είναι και 5" μικρότερη. επίσης έχω ένα κόλλημα με samsung. και τελευταίο η πίστωση που έχω είναι πολύ μεγαλύτερη , οπότε τι θα κάνω με τα επιπλέον χρήματα? να πάρω κάτι που δε χρειάζομαι?
Αν λάβεις υπόψη σου ότι είναι κυρτή η 65αρα που κοιτάς, είναι μικρότερη η διαφορά. Όσο αφορά την χρηματική διαφορά, αν δε θες κάτι τώρα, δε φαντάζομαι να σου αρνηθούν να κρατήσουν σε πίστωση τη διαφορά και να πάρεις όποτε θες ότι θες; Πιστεύω χαρά τους και κέρδος τους θα είναι από όλες τις πλευρές. Το θέμα είναι εσύ να θες.
Καλή απόφαση και καλή συνέχεια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

Η LG πράγματι έχει δώσει πολύ καλύτερα δείγματα, ίσως βέβαια γιατί χρειάζονται και περισσότερη << στήριξη >> τα προϊόντα της για να πουλήσουν λόγω της κακής απόδοσης των IPS πάνελ τους.

Μέγας είσαι Κύριε!!!
Από πότε το After Sales Service έχει να κάνει με την ποιότητα του αγαθού;;;;;;;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

Μέγας είσαι Κύριε!!!
Από πότε το After Sales Service έχει να κάνει με την ποιότητα του αγαθού;;;;;;;;;
Από τότε που ξέρει μια εταιρεία να εφαρμόζει μια έξυπνη εμπορική πολιτική, δηλαδή εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια. Όταν δηλαδή τα προϊόντα έχουν τις αδυναμίες τους και μάλιστα σημαντικές, τότε χρειάζονται << περιφερειακή >> στήριξη για να κερδίσουν μερίδιο στην αγορά. Βλέπεις μπορεί να μην είμαι 40 χρόνια φούρναρης, αλλά 28 σίγουρα.....
Από μεριά μου πάντως μπράβο στην LG που το κάνει και δε το είπα για να τη μειώσω αυτό, το αντίθετο αυτό το προσμετρώ στα συν της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

Από τότε που ξέρει μια εταιρεία να εφαρμόζει μια έξυπνη εμπορική πολιτική, δηλαδή εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια. Όταν δηλαδή τα προϊόντα έχουν τις αδυναμίες τους και μάλιστα σημαντικές, τότε χρειάζονται << περιφερειακή >> στήριξη για να κερδίσουν μερίδιο στην αγορά. Βλέπεις μπορεί να μην είμαι 40 χρόνια φούρναρης, αλλά 28 σίγουρα.....
Από μεριά μου πάντως μπράβο στην LG που το κάνει και δε το είπα για να τη μειώσω αυτό, το αντίθετο αυτό το προσμετρώ στα συν της.
Ακριβως, αυτο (το καλο After Sales Service, σε σχεση με τους αλλους), ειναι ενα κινητρο για πολλους, να κατευθυνθουν προς την συγκεκριμενη εταιρεια.
Μαλιστα εχω διαβασει περιπτωσεις ατομων (ακομα και εδω μεσα), οι οποιοι εχουν κατευθυνθει προς την συγκεκριμενη εταιρεια, μονο και μονο...για να εχουνε το κεφαλι τους ησυχο, σε περιπτωση βλαβης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

Ακριβως, αυτο (το καλο After Sales Service, σε σχεση με τους αλλους), ειναι ενα κινητρο για πολλους, να κατευθυνθουν προς την συγκεκριμενη εταιρεια.
Μαλιστα εχω διαβασει περιπτωσεις ατομων (ακομα και εδω μεσα), οι οποιοι εχουν κατευθυνθει προς την συγκεκριμενη εταιρεια, μονο και μονο...για να εχουνε το κεφαλι τους ησυχο, σε περιπτωση βλαβης.
Έτσι είναι τα πράγματα και είναι πολύ σημαντικό να ξέρει κάποιος πως μπορεί να μην έχει πάρει το κορυφαίο αλλά θα τύχη σωστής υποστήριξης.
Όπως και το αντίθετο, να ξέρει κάποιος ότι παίρνει το καλύτερο, αλλά αν του τύχη η στραβή << μη τον είδατε μη τον απαντήσατε το Παναή ...>>
Από αυτή την άποψη λοιπόν η LG το χειρίζεται πολύ έξυπνα. Φαντάσου φίλε ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. να είχε το θέμα με τα IPS πάνελ και από υποστήριξη να το έπαιζε << περήφανη >> να δεις τότε τι πωλήσεις θα είχε. Πιστεύω πάντως πως για μια μεγάλη μερίδα αγοραστικού κοινού αυτός είναι ο λόγος ( της σωστής υποστήριξης ) που την έχει φέρει σε αυτές τις πωλήσεις, όσο και αν ξενίζει όλους εμάς που θέλουμε καλύτερη αντίθεση και μαύρο.
Για αυτό λοιπόν τη παραδέχομαι , αλλά μόνο OLED θα ψώνιζα από αυτήν χα!χα!χα!. Αν όμως άλλη εταιρεία βγάλει OLED τότε πάλι αλλάζει το πράγμα:flipout:

Παραείναι απλουστευμένο το επιχείρημα.Με την δική σου εκδοχή του άριστου After Sales Service,όσες εταιρείες το παρέχουν,έχουν και σκάρτα ή στην καλύτερη εκδοχή,υποδεέστερα προϊόντα ενώ αυτές που γράφουν τον πελάτη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους μόλις αγοράσει το προϊόν,διαθέτουν την ελίτ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

... να είχε το θέμα με τα IPS πάνελ και από υποστήριξη να το έπαιζε << περήφανη >> να δεις τότε τι πωλήσεις θα είχε......
Ξεχνάς κατι βασικο... οτι ενα μεγαλο ποσοστο 95% ισως και περισσότερο αυτων που αγοράζουν τηλεόραση δεν "ψειριζει την μαιμου" .... δεν ξερει και ουτε το ενδιαφέρει τι ειναι το IPS η το VA panel .... αποσταση θεασης ... κλπ ... αλλα ειναι ευχαριστημένο που βλέπει σχεδον αποκλειστικα τα Τ/Ο προγράμματα σε μια 40αρα να μην πω 32αρα - και λογικο ειναι γιατι μεχρι πριν απο λιγο εβλεπε σε 24αρα CRT .