Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

Ξεχνάς κατι βασικο... οτι ενα μεγαλο ποσοστο 95% ισως και περισσότερο αυτων που αγοράζουν τηλεόραση δεν "ψειριζει την μαιμου" .... δεν ξερει και ουτε το ενδιαφέρει τι ειναι το IPS η το VA panel .... αποσταση θεασης ... κλπ ... αλλα ειναι ευχαριστημένο που βλέπει σχεδον αποκλειστικα τα Τ/Ο προγράμματα σε μια 40αρα να μην πω 32αρα - και λογικο ειναι γιατι μεχρι πριν απο λιγο εβλεπε σε 24αρα CRT .

Φίλε μου ισχύει αυτό που λες. Πάντα στο σκρουτζ κοιτούσα τις τηλεοράσεις βάση βαθμολογίας, λέω τις προάλλες, δεν τις ταξινομώ βάση δημοτικότητας; Ε, είδα ότι από τις 25 πρώτες tvs οι 20 περίπου ήταν μέχρι 42 ίντσες (και αναμέσα τους 28άρες, 32άρες κλπ). Από τις υπόλοιπες 5-6 μάλιστα καμιά δεν ήταν 55άρα, άνηκαν στη κατηγορία 47"-50". Στις 25 δημοφιλέστερες δηλαδή ούτε μια 55"άρα (και άνω)! Και πολλές LG μάλιστα, σχεδόν όλες Samsung και LG ήταν. Μάλλον αποτελούμε μια αρκετά μικρή μειοψηφία εμείς οι μερακλήδες του a/v και η πλειοψηφία του κόσμου όπως λες δεν τα ψειρίζει και πολύ τα πράγματα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αμεση αγορα τηλεορασης 65 ιντσων.

Παραείναι απλουστευμένο το επιχείρημα.Με την δική σου εκδοχή του άριστου After Sales Service,όσες εταιρείες το παρέχουν,έχουν και σκάρτα ή στην καλύτερη εκδοχή,υποδεέστερα προϊόντα ενώ αυτές που γράφουν τον πελάτη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους μόλις αγοράσει το προϊόν,διαθέτουν την ελίτ.
Σαφώς και δεν είπα αυτό. Έτσι όπως το λες είναι μια δική σου μετάφραση που σε τίποτα όμως δεν εκφράζει εμένα.
Επίσης σαφώς και υπάρχουν εταιρείες που έχουν και πολύ καλά έως σχεδόν άριστα προϊόντα ( αναφέρομαι γενικώς όχι σε τηλεοράσεις ) και έχουν και πολύ υψηλό after sales service. Αυτές είναι βεβαίως οι καλύτερες. Όμως υπάρχουν και εταιρείες, όπως είναι η LG και πολύ καλά κάνει, που τα προϊόντα της ( όχι όλα και σε όλες τις κατηγορίες ) πάσχουν έναντι του ανταγωνισμού και ένας σημαντικός τρόπος που έχει βάλει σε εφαρμογή για να τα στηρίξει είναι το πολύ καλό σέρβις έναντι του ανταγωνισμού.
Τέλος πάντων το πλατιάσαμε το θέμα και μάλλον χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αρχίσαμε να μπαίνουμε σε τακτικές εμπορικής πολιτικής μαθήματα μάρκετινγκ κτλ που μάλλον λίγους ενδιαφέρουν.
Καλημέρα και καλή συνέχεια.

Για τη κυρτή καλά έκανες και τρόμαξες.... Για 4Κ είπαμε , θα το έχεις ξαναδιαβάσει και εδώ, είναι νωρίς ακόμα. Για αυτή που λες, δεν έχουν γίνει ακόμα αξιόπιστα τεστ για να ξέρουμε, δεν την έχει πάρει κάποιος να γνωρίζουμε και προσωπικά όπως και να έχει λόγω 4Κ και μόνο και στη φθηνή κατηγορία της σάμυ, δε θα την επέλεγα.
Δε κοιτάς καλύτερα να δεις μήπως βρεις τη περσυνή Η7000 ( δε θυμάμαι αν βγάνει στις ίντσες που θες ) ή δες και τη σονυ 60W855 που είναι εξαιρετική επιλογή κατά την άποψή μου ή πάλι από τη σειρά τη περσυνή της σαμυ την 6.... σε 65 ίντσες.

Φθηνή κατηγορία η σειρά 7; 3500 έχει η 65". Δηλαδή η 5 και η 6 που έχουν λιγότερα τι είναι; Για πέταμα; Η περσινή σειρά 6 και 7 είναι δηλαδή καλύτερη από την φετινή 7;
Την φετινη την έχεις δει απο κοντά; Ή μονο τα specs της; Γιατί για specs να σου πω, δες λιγο τα κινητα, υπάρχουν κινέζικα οχταπύρηνα με 3GB μνήμη και υπάρχει και... το iphone (ή το s6 για να μην τα χαλάσουμε στην μάρκα).
Συμπέρασμα: Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως.

Στο θέμα του φίλου που άνοιξε το topic, εγώ πάντως σου προτείνω να πας να δεις σε τηλεοπτικό την JU7000, γιατί εκεί θα υστερεί αν υστερεί κάπου, και αν σου αρέσει την αγοράζεις. Και ας είναι από τις "φθηνές"... Απλό.

Φθηνή κατηγορία η σειρά 7; 3500 έχει η 65". Δηλαδή η 5 και η 6 που έχουν λιγότερα τι είναι; Για πέταμα; Η περσινή σειρά 6 και 7 είναι δηλαδή καλύτερη από την φετινή 7;
Την φετινη την έχεις δει απο κοντά; Ή μονο τα specs της; Γιατί για specs να σου πω, δες λιγο τα κινητα, υπάρχουν κινέζικα οχταπύρηνα με 3GB μνήμη και υπάρχει και... το iphone (ή το s6 για να μην τα χαλάσουμε στην μάρκα).
Συμπέρασμα: Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως.

Στο θέμα του φίλου που άνοιξε το topic, εγώ πάντως σου προτείνω να πας να δεις σε τηλεοπτικό την JU7000, γιατί εκεί θα υστερεί αν υστερεί κάπου, και αν σου αρέσει την αγοράζεις. Και ας είναι από τις "φθηνές"... Απλό.
Η αλήθεια είναι πως να λες φθηνή τη σημερινή εποχή και ειδικά στη χώρα μας , μια τηλεόραση που κοστίζει 3.600,00 € περίπου , είναι κάπως προκλητικό και παράξενο. Ξέχασα να βάλω τα << >> στη φράση φθηνή σειρά, που νομίζω έτσι θα έδινα καλύτερα να γίνει κατανοητό πως εννοούσα ότι δεν είναι η κορυφή της όπως η UE65JS9500 που κοστίζει 6.300,00 € περίπου αλλά και όπως η UE65JS9000 που κοστίζει 5.300,00 € περίπου. Ε, σε σύγκριση με αυτές είναι << φθηνή >> σειρά....χα!χα!
Για όλα τα υπόλοιπα όμως που έχουν σχέση με 4Κ και κυρτότητα, δεν αλλάζει κάτι και όπως και εσύ επεσήμανες , στα sd σήματα και κυρίως τηλεοπτικό, δε θα υστερεί απλά όπως είπες, έχω τη βεβαιότητα ότι ο όποιος κάτοχος, αν ειδικά βλέπει και αρκετό τηλεοπτικό, θα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Αν λάβεις υπόψη σου και για το μέγεθος του πάνελ που σε μια απόσταση περί τα 3μ. δε θα μπορεί να κρύψει τίποτα από όποια αδυναμία, εκεί να δεις γλέντια....
Μακάρι να κάνω λάθος και να διαψευστώ, διότι σαφώς και δεν διεκδικώ τα αλάθητο. Αλλά όπως έχουν τα πράγματα ακόμα, πολύ φοβάμαι πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση ειδικά σε χαμηλής ανάλυσης σήματα.

στα sd σήματα και κυρίως τηλεοπτικό, δε θα υστερεί απλά όπως είπες, έχω τη βεβαιότητα ότι ο όποιος κάτοχος, αν ειδικά βλέπει και αρκετό τηλεοπτικό, θα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Αν λάβεις υπόψη σου και για το μέγεθος του πάνελ που σε μια απόσταση περί τα 3μ. δε θα μπορεί να κρύψει τίποτα από όποια αδυναμία, εκεί να δεις γλέντια....
Μακάρι να κάνω λάθος και να διαψευστώ, διότι σαφώς και δεν διεκδικώ τα αλάθητο. Αλλά όπως έχουν τα πράγματα ακόμα, πολύ φοβάμαι πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση ειδικά σε χαμηλής ανάλυσης σήματα.
Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ.Σε τέτοιες διαστάσεις τηλεόρασης, ξέχνα το να βλέπεις απλό τηλεοπτικό σήμα.Η εαν θες να βλέπεις μπορείς να το κάνεις σε σχετικά μεγάλη απόσταση.Στα 3 μέτρα θα βλέπεις πιξελιάσματα σαν να είσαι με μονιτορ του '60