Αμεση αναγκη για αιμοπεταλια

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,166
Clermont-Ferrand, France
Παιδια, υπαρχει αμεση αναγκη για αιμα Ο- για συγγενη μελους μας. Επειδη δεν εχει προσβαση αυτη την στιγμη, μου ζητησε να ανοιξω το θεμα. Για οποιον μπορει να βοηθησει τα στοιχεια ειναι:
ΠANTOΦΛOY ΠAPΘENA NOΣOKOMEIO AXEΠA ΘEΣΣAΛONIKH OMAΔA AIMATOΣ:0- MHΔEN APNHTIKO AIMOΠETAΛIA .

Ευχαριστω.

Last edited by a moderator:
Re: Αμεση αναγκη για αιμα

Μαριε ρωτηστε τους αν δεχονται μονο στην δικη τους μοναδα εξεταση και ληψη αιμοπεταλιων ή δεχονται και απο αλλη μοναδα ή και απο αλλη πολη (κανοντας τα τραμπα...)

Συνηθως δεχονται μονον εκει και αν δεν κανω λαθος για τα αιμοπεταλια δεν νομιζω να εχει σημασια ο τυπος αιματος. Απο οποιονδηποτε τυπο και να δωσεις (οπως και πλασμα αιματος) ειναι το ιδιο.

Αν δεχονται και απο αλλου ευχαριστως να πεταχτω να δωσω σε οποιαδηποτε μοναδα εφημερευει Αθηνα.

Μαριε ρωτηστε τους αν δεχονται μονο στην δικη τους μοναδα εξεταση και ληψη αιμοπεταλιων ή δεχονται και απο αλλη μοναδα ή και απο αλλη πολη (κανοντας τα τραμπα...)

Συνηθως δεχονται μονον εκει και αν δεν κανω λαθος για τα αιμοπεταλια δεν νομιζω να εχει σημασια ο τυπος αιματος. Απο οποιονδηποτε τυπο και να δωσεις (οπως και πλασμα αιματος) ειναι το ιδιο.

Αν δεχονται και απο αλλου ευχαριστως να πεταχτω να δωσω σε οποιαδηποτε μοναδα εφημερευει Αθηνα.

Δυστηχως μονο εκει και μονο Ο αρνητικο. Ευχαριστω παντως Ναθ.

Re: Αμεση αναγκη για αιμα

Ισχυει αυτο που λεω τελικα.

Ολες οι ομαδες αιματος μπορουν να να δωσουν αιμοπεταλια σε οποιονδηποτε ληπτη.

Η ομαδα αιματος παιζει ρολο ειτε στο αιμα ειτε σε αλλα συστατικα οπως ερυθρα αιμοσφαιρια αλλα οχι στα αιμοπεταλια.

Οποιος μπορει και ειναι κοντα ας τους παρει ενα τηλεφωνο να το επιβεβαιωσει και να παει να δωσει.

Παιδιά καλημέρα και Καλή Χρονιά. Το μέλος μου ζήτησε να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που τρέξανε. Πραγματικά μου είπε η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Σας ευχαριστεί από την καρδιά του.
Δυστυχώς όμως η κυρία Παρθένα αναπαύτηκε οριστικά σήμερα το πρωί. Ας ελπίσουμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.

Παιδιά καλημέρα και Καλή Χρονιά. Το μέλος μου ζήτησε να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που τρέξανε. Πραγματικά μου είπε η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Σας ευχαριστεί από την καρδιά του.
Δυστυχώς όμως η κυρία Παρθένα αναπαύτηκε οριστικά σήμερα το πρωί. Ας ελπίσουμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.

να ζήσετε να τη θυμάστε....

Καλό ταξίδι εκει ψηλά που διάλεξες να πας Θεία μου
Κι έτσι ξαφνικά έφυγες για τον παράδεισο ήταν άνιση η μάχη που έδωσες άλλα πάλεψες ως το τέλος...
Ήσουν ένας άγγελος μέχρι που άνοιξες τα φτερά σου για τον ουρανό.
Ο Θεός θέλησε να σε έχει δίπλα του γιατί η θέση σου ανέκαθεν ήταν μαζί με τους αγγέλους Του.
Πέταξες σε ένα κόσμο μακρινό όμως... δεν ήταν η ώρα να φύγεις.
Ξέρω ότι δε θα γυρίσεις ... άλλα πάντα θα είσαι εδώ στην καρδιά μου στη σκέψη μου στα όνειρά μου ...
Δεν θα ακούω τη φωνή σου δε θα βλέπω τα λαμπερά σου μάτια δε θα σε βλέπω να γελάς, πάρα μόνο στα όνειρά μου...
Τα λόγια αυτή τη φόρα δε φτάνουν για να σου δείξω την αγάπη μου, έγιναν στεναγμοί και πνίγηκαν Θεία μου...
Συγνώμη που δεν είχα το χρόνο να σου πω τα πάντα ... όμως τώρα από εκεί ψηλά τα ξέρεις όλα και τα βλέπεις όλα.
Δεν μπορώ να το πιστέψω.
Μου λειπεις Θεία μου...
@pontios
Ευχαριστώ, αδελφέ μου.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.
Παρακαλώ να κλειδώσει το νήμα.