Αμεση Δραση!!!

Re: Απάντηση: Re: Αμεση Δραση!!!

βρε Ντινο τι καθηκον και τετοια μου λες !!!!!

πρωτη ερχεται η επιβιωση !!

ανθρωποι ανεργοι ηταν και αυτοι που οταν εγινε προσληψη στην αστυνομια πηγαν και κατεθεσαν τα χαρτια τους η βαλανε το μεσον για να τους παρουν ......

τι να κανει ο κοσμος ;;;;; δουλεια ψαχνει !! οχι να σφαχτει με το καθε κλεφτρονι ...ειδικα αμα δεν τον εκπαιδευουν !!

Μωρε συμφωνω μαζι σου οτι ετσι γινεται, αλλα ξερεις οτι εγω τους πληρωνω, και οπως ο υπαλληλος μου στο γραφειο μου απαιτω να κανει την δουλεια που του βαζω, ετσι και ο αστυνομικος πρεπει να δουλευει τα λεφτα του. (βεβαια σιγα μην τα δουλεψει, μιας και αποκλειεται μαλλον ο ...πουλοπουλος)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αμεση Δραση!!!

Μωρε συμφωνω μαζι σου οτι ετσι γινεται, αλλα ξερεις οτι εγω τους πληρωνω, και οπως ο υπαλληλος μου στο γραφειο μου απαιτω να κανει την δουλεια που του βαζω, ετσι και ο αστυνομικος πρεπει να δουλευει τα λεφτα του. (βεβαια σιγα μην τα δουλεψει, μιας και αποκλειεται μαλλον ο ...πουλοπουλος)

το οτι τους πληρωνουμε ειναι γεγονος !!!!

το οτι θα χωθουν μεσα στον κινδυνο με την πρωτη ειναι συζητησιμο ....

κανεις δεν παει να σκοτωθει για 1000 ευρω ...

απλα πρεπει να προσληφθει προσωπικο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν επαρκει ..

Ε που να επαρκεί.
Αφού στους 100 αστυνομικούς οι 80 φυλάνε πολιτικά πρόσωπα, τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους, τους πρόξενους, διπλωμάτες, δικαστικούς, βουλευτές, τις πρεσβείες, τα προξενεία, τα δικαστήρια και άλλα τέτοια.

Επαναλαμβανω πως η μητερα μου βρισκονταν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ. Νομιζω πψς ειναι περισσοτερο θεμα τσιπας πλεον. Η αστυνομικηνα που ειπε σε μια 60χρονη γυναικα πως "δεν ξερει σε ποιον να μεταφερει το περιστατικο" το ειπε επειδη δεν περνει μικρο μισθο? και την αφησαν να τρεξει μονη της να σωσει στο σπιτι της!!!!! Θα μας τρελανεται ορισμενοι??!!!!!?!?

αν ειχε συμβει κατι στη μανα μου, πεστε μου, τι επρεπε να κανω?

Επαναλαμβανω πως η μητερα μου βρισκονταν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ. Νομιζω πψς ειναι περισσοτερο θεμα τσιπας πλεον. Η αστυνομικηνα που ειπε σε μια 60χρονη γυναικα πως "δεν ξερει σε ποιον να μεταφερει το περιστατικο" το ειπε επειδη δεν περνει μικρο μισθο? και την αφησαν να τρεξει μονη της να σωσει στο σπιτι της!!!!! Θα μας τρελανεται ορισμενοι??!!!!!?!?

αν ειχε συμβει κατι στη μανα μου, πεστε μου, τι επρεπε να κανω?

προσευχη .........:grandpa:

Ειλικρινά Πέτρο έχεις απαίτηση (σωστά μεν ουτοπικά δε) απο δημόσιο υπάλληλο ξεχνώντας ότι:
1. Τα κριτήρια που μπήκε.
2. Οτι είναι δημόσιος υπάλληλος και δεν τον πειράζει κανείς.
3. Οτι δεν είναι διαφορετικός απο τους άλλους Δ. υπαλλήλους, αρχηγός της αδράνειας..
4. Δεν κάνει κάνει κάτι διαφορετικό απο αυτό που κάνουν και οι υπόλοιποι Έλληνες, αδιαφορία.
5. Και φυσικά ακολουθεί το ρητό (το άκουσα τώρα τελευταία απο δημόσιο υπάλληλο) το δημόσιο κάνει πως μας πληρώνει και μεις κάνουμε πως δουλεύουμε.
Εμείς την κάναμε τη αστυνομία έτσι, ας την λουστούμε τώρα. Γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε καλλίτερη μοίρα; ´
Απλά η υγεία και η ασφάλεια τσούζει.

5. Και φυσικά ακολουθεί το ρητό (το άκουσα τώρα τελευταία απο δημόσιο υπάλληλο) το δημόσιο κάνει πως μας πληρώνει και μεις κάνουμε πως δουλεύουμε.

μα τι &#$#$ νοοτροπία, του είπε κανείς να πάει στο δημόσιο και να πεινάσει; μόνος του πήγε...

Απάντηση: Re: Αμεση Δραση!!!

μα τι &#$#$ νοοτροπία, του είπε κανείς να πάει στο δημόσιο και να πεινάσει; μόνος του πήγε...

εγω διαφωνω πως οι μισθοι στο δημοσιο ειναι πεινας. ειναι απο μετριοι εως πολυ καλοι. ξερετε ποσα παιρνει ενας νεοδιοριστος στο υπουργιο οικονομικων? καπου 1500 καθαρα. ειναι λιγα?

εγω διαφωνω πως οι μισθοι στο δημοσιο ειναι πεινας. ειναι απο μετριοι εως πολυ καλοι. ξερετε ποσα παιρνει ενας νεοδιοριστος στο υπουργιο οικονομικων? καπου 1500 καθαρα. ειναι λιγα?

Συμφωνω 1000000000000000 %

τι λετε ρε παιδια !!!!!!!!!! ξερετε πολλους Εργαζομενους Ελληνες του ιδιωτικου τομεα να παιρνουν τετοιους μισθους ;;;;

αν ειχα εγω τετοιο μισθο στην Ελλαδα θα επαιρνα τα βουνα και λαγκαδια να ερθω Γερμανια ;;;;;;;

αν ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ οτι ΔΕΝ παιρνουν λεφτα να ερθουν εδω που ειμαι να παρουν αυτα που παιρνω εγω ..........

αντε γιατι εχουν ξεφτιλησει τις ενοιες Εργασια , Μισθος ........
ΑΝΤΕ !!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ....

Πέτρο νεοδιόριστος στο υπουργείο οικονομικών, πτυχιούχος και τίποτα άλλο, 1500 δεν παίρνει ούτε στον ύπνο του.

δεν ξερω ποση σημασια εχει αυτο, αλλα εχω δικιο. τον πρωτο χρονο παιρνουν λιγοτερα, λογω αυξημενων κρατησεων και απο το δευτερο χρονο παιρνουν γυρω στα 1500 ή ακομη περισσοτερα. δε δεχομαι ομως πως την 60χρονη μητερα μου την εστειλαν στο στομα του λυκου ΕΠΕΙΔΗ αισθανονται αδικημένοι απο το μισθο τους. Γνωριζω δημοσιους υπαλληλους που ειναι κανονικοι ανθρωποι και ευσυνείδητοι επαγγελματιες. Για να ξερουμε τι λεμε ομως, θεωρω μετριο μισθο τα 800-1100 και αρκετα καλο μισθο τα 1500.

Last edited:
Για κάποιον που παίρνει το βασικό μισθό 600 ευρώ, ακούγονται σαν ονειρικός μισθός τα 1500 ευρώ το μήνα.
Για κάποιον που παίρνει 1500 το μήνα φαίνονται λίγα και θα ήθελε κι άλλα.
Ξέρω αρκετούς με το βασικό μισθό και απορώ πως τα βγάζουν πέρα.
Με βάση αυτό τα 1500 είναι πολλά. Και καλά θα κάνουν όσοι Δ.Υ. παίρνουν τόσα, να λένε ευχαριστώ το θεό.

Απλά να σημειώσω κάτι για τους μισθούς. Δεν ξέρω αν ισχύουν τα 1500 που λέτε για το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά στην Αστυνομία δεν είναι έτσι.
Προσωπικά, με 8 χρόνια στην Υπηρεσία, πρέπει εργαστώ όλα τα σαββατοκύριακα και τα νυχτερινά που προβλέπονται για να πλησιάσω τα 1100. Χωρίς αυτά ο μισθός είναι περίπου στα 850....
Δε μπορώ να πω ότι ο αρχικός μισθός (κάπου στα 700 αν θυμάμαι καλά) είναι άσχημος. Το αρνητικό είναι ότι λίγο πολύ μένει "στάσιμος" σε βάθος χρόνου.

Και φυσικά επουδενί δεν αποτελεί δικαιολογία για τις απαράδεκτες συμπεριφορές που παρατηρούνται

Απλά να σημειώσω κάτι για τους μισθούς. Δεν ξέρω αν ισχύουν τα 1500 που λέτε για το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά στην Αστυνομία δεν είναι έτσι.
Προσωπικά, με 8 χρόνια στην Υπηρεσία, πρέπει εργαστώ όλα τα σαββατοκύριακα και τα νυχτερινά που προβλέπονται για να πλησιάσω τα 1100. Χωρίς αυτά ο μισθός είναι περίπου στα 850....
Δε μπορώ να πω ότι ο αρχικός μισθός (κάπου στα 700 αν θυμάμαι καλά) είναι άσχημος. Το αρνητικό είναι ότι λίγο πολύ μένει "στάσιμος" σε βάθος χρόνου.

Και φυσικά επουδενί δεν αποτελεί δικαιολογία για τις απαράδεκτες συμπεριφορές που παρατηρούνται

Τα 1100 με βραδινά και Κυριακες ειναι πολυ λιγα. Αλλοι να τα βλεπουν αυτα. Παντως, αυτο το ζωων που δεν ηξερε σε ποιον να απευθυνθει, οσα λεφτα και να επερνε το ιδιο ζωων θα ηταν.

Επισης, νομιζω πως πρεπει να προχωρησει το θεμα του αστυνομικου της γειτονιας. Καποιος που θα ειναι εκει συνεχως. Η ιδια η γειτωνια θα μπορουσε να τον πληρωνει.

Last edited:

ανθρωποι ανεργοι ηταν και αυτοι που οταν εγινε προσληψη στην αστυνομια πηγαν και κατεθεσαν τα χαρτια τους η βαλανε το μεσον για να τους παρουν ......

τι να κανει ο κοσμος ;;;;; δουλεια ψαχνει !! οχι να σφαχτει με το καθε κλεφτρονι ...ειδικα αμα δεν τον εκπαιδευουν !!

Ετσι...

Οι αστυνομικοι να μην πηγαινουν σε περιστατικα γιατι μπορει να σκοτωθουν.
Οι πυροσβεστες να μην τρεχουν στις φωτιες γιατι μπορει να καουν.
Οι στρατιωτικοι να μην φυλανε τα συνορα γιατι μπορει να τους ντουφεκισουν.
Και οι ΔΕΗτζηδες να μην διορθωνουν βλαβες γιατι μπορει να τους χτυπησει το ρευμα.

Ας κατσουν ολοι στα γραφειακια τους, απλα για να τους πληρωνω εγω ο μ@λ@κ@ς, ο "νομοταγης" και φορολογικα ενημερος πολιτης του Ελλαδισταν...

Last edited:
Φορολογικά ενήμερος όπως το είπες , όχι οτι δε χρωστάς.
Αν και δε σε ξέρω , το σίγουρο είναι οτι αν κάνεις αίτηση για ενημερότητα το χαρτί θα λέει οτι είσαι ενήμερος για τα ...................χρέη σου ?

..............Βαγγέλη, στα σώματα ασφαλείας πια περνάς με την αξιοκρατική διαδικασία του ΑΣΕΠ, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.:afro:

Ετσι...

Οι αστυνομικοι να μην πηγαινουν σε περιστατικα γιατι μπορει να σκοτωθουν.
Οι πυροσβεστες να μην τρεχουν στις φωτιες γιατι μπορει να καουν.
Οι στρατιωτικοι να μην φυλανε τα συνορα γιατι μπορει να τους ντουφεκισουν.
Και οι ΔΕΗτζηδες να μην διορθωνουν βλαβες γιατι μπορει να τους χτυπησει το ρευμα.

Ας κατσουν ολοι στα γραφειακια τους, απλα για να τους πληρωνω εγω ο μ@λ@κ@ς, ο "νομοταγης" και φορολογικα ενημερος πολιτης του Ελλαδισταν...

αν δεν τα κανουν αυτα που λες αυτοι ..τοτε ΝΑ ΜΗΝ τους πληρωσεις ......

να φοροκλεψεις οσο μπορεις ........για να μην αισθανεσε ασχημα !!

δηλ, επειδη εσυ πληρωνεις πρεπει ο αλλος να καει σφαχτει ακρωτηριαστει ;;;;

ε ας μην υπερβαλουμε τα ιδια θα καναμε και εμεις ....

Last edited:

..............Βαγγέλη, στα σώματα ασφαλείας πια περνάς με την αξιοκρατική διαδικασία του ΑΣΕΠ, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.:afro:

Από το 1996 και εντεύθεν μπαίνεις με Πανελλήνιες