Καλημέρα στο φόρουμ.
Αρπάζοντας την ευκαιρία της έκπτωσεις σε μεγάλη αλυσίδα, θα προβώ στην αλλαγή της απαρχαιωμένης μου πια, LG42RR (με έχει καλύψει απόλυτα, δεν έχω παράπονο).
Εχοντας τσεκάρει τιμές, και με ανώτατο όριο τα 800ε-900ε, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες λύσεις που να μπορούνε να καλύψουνε τα εξής κριτήρια :
- Απόσταση Θέασης, ευθεία απο το κέντρο, στα 2,5μ - 2,7μ. Στα πλάγια, έως 3,3μ
- Αθλητικά
- Ταινίες & Σειρές
- Χρήση Κονσόλας
- Και.... Digea.
Με λίγα λόγια, λίγα απ' όλα. Με πρώτο και κύριο Τηλεόραση (Είτε Digea, είτε OTE TV).
Εχω δει κάποιες απο αυτές και της έχω ξεχωρίσει.
Πρόκειτε για της :
- Samsung 55J6200 - FH
- Sony KDL55w809C - FH
- Samsung 55JU6800 - 4k
- LG 55UH600V - 4k
Αξίζει κανείς να δώσει το κάτι παραπάνω, και να πάει στα 4k???
H LG (και το βλέπω γενικότερα αυτό) πάσχει σε συνδεσμολογία?
"Ακούω" της προτάσεις σας. Και ελπίζω να μπορέσω να ξεμπλέξω απο αυτόν τον αχταρμά.
Εννοείτε, αν προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο, το κοιτάμε. Απλά πρέπει να είναι απο την συγκεκριμένη αλυσίδα, που το δίνει με δώρο το ΦΠΑ.
Αρπάζοντας την ευκαιρία της έκπτωσεις σε μεγάλη αλυσίδα, θα προβώ στην αλλαγή της απαρχαιωμένης μου πια, LG42RR (με έχει καλύψει απόλυτα, δεν έχω παράπονο).
Εχοντας τσεκάρει τιμές, και με ανώτατο όριο τα 800ε-900ε, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες λύσεις που να μπορούνε να καλύψουνε τα εξής κριτήρια :
- Απόσταση Θέασης, ευθεία απο το κέντρο, στα 2,5μ - 2,7μ. Στα πλάγια, έως 3,3μ
- Αθλητικά
- Ταινίες & Σειρές
- Χρήση Κονσόλας
- Και.... Digea.
Με λίγα λόγια, λίγα απ' όλα. Με πρώτο και κύριο Τηλεόραση (Είτε Digea, είτε OTE TV).
Εχω δει κάποιες απο αυτές και της έχω ξεχωρίσει.
Πρόκειτε για της :
- Samsung 55J6200 - FH
- Sony KDL55w809C - FH
- Samsung 55JU6800 - 4k
- LG 55UH600V - 4k
Αξίζει κανείς να δώσει το κάτι παραπάνω, και να πάει στα 4k???
H LG (και το βλέπω γενικότερα αυτό) πάσχει σε συνδεσμολογία?
"Ακούω" της προτάσεις σας. Και ελπίζω να μπορέσω να ξεμπλέξω απο αυτόν τον αχταρμά.
Εννοείτε, αν προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο, το κοιτάμε. Απλά πρέπει να είναι απο την συγκεκριμένη αλυσίδα, που το δίνει με δώρο το ΦΠΑ.