Αμεση Παραλαβη

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,343
Ministry Of Silly Walks
ερωτηση προς μπαρουτοκαπνισμενους...

υπαρχει καποιο Ελληνικο "μαγαζακι" στο internet που να στελνει cd's και μουσικα dvd,,με αντικαταβολη στο σπιτι σε 2 με 3 το πολυ μερες?

ps.. μονο με αντικαταβολη το τονιζω..

Πάντως το δεύτερο είναι στην Πάτρα και οι εντυπώσεις μου την τελευταια 10ετία είναι οι καλύτερες, ακόμα κι από τιμές. Σπύρο αμα εχει τιποτα δυσεύρετο, πέστο και το κανονίζουμε ;)

Πάντως το δεύτερο είναι στην Πάτρα και οι εντυπώσεις μου την τελευταια 10ετία είναι οι καλύτερες, ακόμα κι από τιμές. Σπύρο αμα εχει τιποτα δυσεύρετο, πέστο και το κανονίζουμε ;)

παρατηρησα ακριβως το αντιθετο...τα περισσοτερα ειναι "ευκολα"...

απο τιμες ειδα το amnesiac για παραδειγμα στα 19.50 ευρω...
ξεπερνα και την υπερβολη αυτη η τιμη-bye-

ξερεις τι γινεται..λογο δουλειας,,ειδικα τελευταια δεν μου κανει κεφι ουτε να
κατεβω κεντρο να παρω κατι που θελω...οποτε τα θελω ολα στην πορτα μου:flipout:..
καρτες δεν εχω οποτε τι μου μενει?..η αντικαταβολη

παρατηρησα ακριβως το αντιθετο...τα περισσοτερα ειναι "ευκολα"...

απο τιμες ειδα το amnesiac για παραδειγμα στα 19.50 ευρω...
ξεπερνα και την υπερβολη αυτη η τιμη-bye-

ξερεις τι γινεται..λογο δουλειας,,ειδικα τελευταια δεν μου κανει κεφι ουτε να
κατεβω κεντρο να παρω κατι που θελω...οποτε τα θελω ολα στην πορτα μου:flipout:..
καρτες δεν εχω οποτε τι μου μενει?..η αντικαταβολη

Είπα κι εγω οτι ψάχνεις κανενα περίεργο...Πού να φανταστώ! :flipout:
Oσο για κάρτες, γιατι δεν βγαζεις μια χρεωστική; Δωρεάν είναι, την γεμίζεις με όσα θέλεις και παίζει μέχρι να αδειάσει.

Είπα κι εγω οτι ψάχνεις κανενα περίεργο...Πού να φανταστώ! :flipout:
Oσο για κάρτες, γιατι δεν βγαζεις μια χρεωστική; Δωρεάν είναι, την γεμίζεις με όσα θέλεις και παίζει μέχρι να αδειάσει.

το amnesiac παραδειγμα ηταν για το μεγεθος της τιμης...οχι για το μεγεθος της σπανιοτητας...:flipout:

οσο για την χρεωστικη που ειπες μαλλον αυτο θα γινει....δεν υπαρχει αλλη λυση...

η συγκεκριμενη καρτα εχει καποιο κατωτατο οριο χρηματων που μπορεις να βαλεις για την εκδοση η βαζεις για αρχη οσα τραβαει η ψυχη σου...(σορρυ αλλα δεν εχω ασχοληθει)