Αμφιλεγόμενη συμμετοχή σε διαγωνισμό φωτογραφίας.

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,847
Λιβαδιστάν...
Απίστευτο και όμως αληθινό (και ελληνικό).

Διαβάστε παρακάτω http://news247.gr/kosmos/zoi/ellhnas_se_teliko_fwtografias.540997.html

Η πραγματική φωτογραφία υπάρχει μέσα στο λινκ και υπάρχει και κανονικά σε gallery του μέλους στο dpgr.gr!!

ΥΓ. Προσωπικά δε μου βγάζει και τίποτα το καλλιτεχνικό.:rifle:

Παλιοτερα λεγαμε για φωτογραφιες του κ***υ.

Τωρα αλλαξε το ρεπερτοριο.....

Καλη ειναι η φωτογραφια αλλα θα προτιμουσα λιγο περισσοτερο μυστηριο και οχι φατσα καρτα...

Κατι σαν την Σαρον που τοδες για μια φευγαλεα στιγμη αλλα και παλι δεν εισουν σιγουρος..

Απίστευτο και όμως αληθινό (και ελληνικό).

Διαβάστε παρακάτω http://news247.gr/kosmos/zoi/ellhnas_se_teliko_fwtografias.540997.html

Η πραγματική φωτογραφία υπάρχει μέσα στο λινκ και υπάρχει και κανονικά σε gallery του μέλους στο dpgr.gr!!

ΥΓ. Προσωπικά δε μου βγάζει και τίποτα το καλλιτεχνικό.:rifle:

χιλιάδες τα σχόλια σε όλο το ίντερνετ, ειδικά το βρετανικό.

χιλιάδες τα σχόλια σε όλο το ίντερνετ, ειδικά το βρετανικό.

Και ότι αναρωτιόμουν Βλάση πως και δεν έχει γίνει σούσουρο.

Φανταστείτε την, αναρτημένη στη γκαλερί και τον κόσμο να τη σχολιάζει...:BDGBGDB55:

δεν είναι ακριβώς "μέλους"...

Μεγάλοι φωτογράφοι - Αρχική σελίδα > Η φωτογραφία και οι δημιουργοί της > Έλληνες φωτογράφοι

Και ότι αναρωτιόμουν Βλάση πως και δεν έχει γίνει σούσουρο.

Φανταστείτε την, αναρτημένη στη γκαλερί και τον κόσμο να τη σχολιάζει...:BDGBGDB55:

στον Guardian πάντως έκλεισαν τα σχόλια όταν έφθασαν τα 300 και διέγραψαν και καμιά 10αοριά...

http://www.guardian.co.uk/artanddesign/2010/sep/17/panayiotis-lamprou-portrait-wife-photography

παίζει πάντού (fredmiranda, nikonians )

Την φασαρία του την έκανε, απήλαυσε και μιας μέρας δημοσιότητα όπως όλα τα "κάτω του μέτριου" πράγματα στη ζωή.....πάμε παρακάτω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αμφιλεγόμενη συμμετοχή σε διαγωνισμό φωτογραφίας.

Δηλαδή να την διπλώσω στην μέση? :grandpa:

Όχι βρε...

Από τους περίπου 6000 έχουν μείνει οι 60 επικρατέστεροι...:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αμφιλεγόμενη συμμετοχή σε διαγωνισμό φωτογραφίας.

Όχι βρε...

Από τους περίπου 6000 έχουν μείνει οι 60 επικρατέστεροι...:BDGBGDB55:

ααα
δεν κέρδισε τα 12000?

Χμμ,την συγκεκριμένη φωτογραφία δεν θα την έλεγα καλλιτεχνική και ούτε θα θεωρούσα ότι θα μπορούσε να πάρει βραβείο ακόμα και να βγει στους 60,και φυσικά δεν το λέω επειδή είναι "Αμφιλεγόμενη".

Ως πόζα είναι καλή,αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι όπως έχει γίνει η φωτογράφιση της συγκεκριμένης φωτογραφίας,χωρίς παρεξήγηση,φωνάζει "ΩΠ ΝΑ ΤΟ!" και φέρνει προς πορνογραφία.

Θα την προτιμούσα να ήταν προκλητική αλλά με "μυστήριο".
Δηλαδή σε άλλο χώρο,ίσως στημένο,με καλλιτεχνιά και μισοκρυμμένο το "επίμαχο" σημείο αφήνοντας πολλά υπονοούμενα... Όμως είναι φωτογραφία απο προσωπικές στιγμές διακοπών.

Πάντως εντάξει,δεν πιστεύω να υπάρχει λόγος για τόσο ντόρο,προσωπικά έχω δει στην πραγματικότητα χειρότερα.

Α το δες και εσύ? Λέω τα μάτια μου θα ναι η καμιά σκιά,δεν γίνεται το επίκεντρο της φωτογραφίας να είναι "καραφλό" και να μην είναι το αυτονόητο. :flipout: