Θυμαμαι μια φορα που ειχα τον Alien, του ειχα περασει λογισμικο του Pingulux. Δεν υπηρχε προβλημα στο να το περασω, ουτε να τον επαναφερω στο δικο του, απλα, αν θυμαμαι καλα, υπαρχει διαφορετικη κατανομη στα κουμπια του τηλεκοντρολ και σε μπερδευει.Τα updates αυτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και στον Edision Pingulux ??
Θυμαμαι μια φορα που ειχα τον Alien
Δε με ενθουσιαζε το Spark και το Ε2 ηταν ακομα σε νηπιακο σταδιο. Βεβαια δεν ειχα κανενα παραπονο απο τη λειτουργια του, ηταν πολυ καλος και γρηγορος (και με μηδεν κολληματα) αλλα τοτε ημουν πιο δεμενος με τον AZbox μου! :ernaehrung004:ποιος ηταν ο λογος που εδωσες τον δεκτη;
Δε με ενθουσιαζε το Spark και το Ε2 ηταν ακομα σε νηπιακο σταδιο. Βεβαια δεν ειχα κανενα παραπονο απο τη λειτουργια του, ηταν πολυ καλος και γρηγορος (και με μηδεν κολληματα) αλλα τοτε ημουν πιο δεμενος με τον AZbox μου! :ernaehrung004:
Μερικές ερωτήσεις ακόμα
1. Κάθε φορά που αναβαθμίζω το λογισμικό αναβαθμίζονται και τα δύο λειτουργικά συστήματα;
2. Το enigma2 είναι και αυτο προεγκατεστημένο και απλα εγώ επιλέγω στο boot με τι θα ξεκινήσω χρησιμοποιώντας τον συνδιασμό πλήκτρων ?
.....δεκτη καθε βοηθεια και με pm....ευχαριστω πολυ..
Και τα PM σε αυτούς που έχουν ιδέα από Enigma2... όχι σε... εμένα!Βοήθεια μόνο με p.m.
Δηλαδή οι συχνότητες των δύο τηλεκοντρόλ είναι ιδιες, αλλά με άλλη σειρά?Θυμαμαι μια φορα που ειχα τον Alien, του ειχα περασει λογισμικο του Pingulux. Δεν υπηρχε προβλημα στο να το περασω, ουτε να τον επαναφερω στο δικο του, απλα, αν θυμαμαι καλα, υπαρχει διαφορετικη κατανομη στα κουμπια του τηλεκοντρολ και σε μπερδευει.
Δηλαδή οι συχνότητες των δύο τηλεκοντρόλ είναι ιδιες, αλλά με άλλη σειρά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.