Οι διαστάσεις είναι 94,5cm x 68cm. Αν κολλήσεις πίσω τότε χάνεις το front panel που λες. Είναι στην πισω πλευρά, δεξιά, πάνω από τον διακόπτη τροφοδοσίας. Καλό όμως είναι να μην κολλήσεις τέρμα πίσω γιατί χρειάζεσαι πρόσβαση και σ'αυτόν τον διακόπτη. Επίσης χρειάζεται να παίρνει και λίγο αέρα. Για ποια καλώδια μιλάς; Αν εννοείς τα scart, hdmi κτλ., τότε δεν χρειάζονται καθόλου αέρα γιατί φεύγουν προς τα κάτω και όχι πίσω. Το true HD φυσικά δεν θα το δεις σε τηλεοπτικό σήμα. Όχι μόνο αυτό αλλά σε LCD να περιμένεις τα χειρότερα. Τα προβλήματα που έχει το σήμα μεγενθύνονται αντί να καλύπτονται. Αυτό όμως δεν είναι θέμα ΑΜΟΙ - SAMSUNG αλλά θέμα LCD - CRT. Φυσικά όταν μιλάς για 5 ολόκληρες ίντσες μικρότερη τηλεόραση θα είναι και λιγότερο εμφανή τα προβλήματα. Παρ' όλα αυτά το panel της ΑΜΟΙ είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Σύγκριση σε εικόνα μπορείς να κάνεις μόνο αν δεις οθόνες ίδιας διάστασης και τεχνολογίας. Όσον αφορά την αντιπροσωπία δεν πιστεύω ότι είναι υποχρεωμένη να υποστηρίξουν-πληρώσουν για κάτι που δεν έχουν πληρωθεί. Είναι πολύ λογικό να χρεώνουν την επισκευή επιπλέον. Βέβαια η καλύτερη λύση είναι να την πας στην Technixx.Στη συνέχεια ομως αρχισα να σκεφτομαι τις 37 ιντσες και αρα και True HD. Το θεμα ειναι οτι με βαση τις διαστασεις που διαβαζω χωραει - δε χωραει η AMOI οποτε θα ηθελα να παρακλεσω κάποιον που την έχει να μετρήσει με οσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακριβεια τις διαστασεις της (πλατος και υψος με ενδιαφέρουν κυρίως). Επιπλέον αν μπορείτε να μου πειτε αν "χανονται" οι πλαινες θυρες στην περίπτωση που κολλησει η τηλεοραση σε τοιχο/επιπλο στο πλαι, καθώς και ποσος "αέρας" περιπου περαν του περιγραμματος της τηλεορασης χρειάζεται για να στριψουν τα καλώδια χωρις να στραμπουλήξουν.
Όσο για την εικόνα, ανησυχω οτι σε απλο τηλεοπτικο σημα που θα ειναι ενα μεγαλο μερος της χρησης της τηλεόρασης δεν θα δω τα πλεονεκτήματα του True HD και ενδεχομενως θα χασω την συνολικη ποιοτητα εικονας λόγω ισως οχι τοσο καλού Panel ως προς τα χρώματα/contrast σε σχέση με μια καλή 32'' οπως η Samsung που επελεξα. Πως στέκεται η AMOI σε τέτοιες συνθήκες χρήσης; Εννοείται θα πάω να την δώ Live, αλλα θελω και την αποψη κατοχων.
Τέλος όσον αφορα στην εγγυηση, ακομα και απο Γερμανια να ειναι αγορασμένη, οφειλει η ελληνική αντιπροσωπεία να την δεχτει, εφοσον πρόκειται για αντιπροσωπεια και οχι απλα εισαγωγεα. Ειδάλως αποστολή sto technixx.
Πλαϊνές θύρες η τηλ δεν έχει φίλε μου.Περιμένω βεβαια απαντησεις σε ορισμενα θεματα, οπως αν καπακώνονται οι θυρες κολλώντας την τηλεόραση στο πλάι και τι functionality προσφερει μεσω της θυρας USB
Καλωσήρθες giorgos99.![]()
Οι ρυθμίσεις παραπάνω είναι για την 37", οπότε είναι λογικό να μην σου δουλεύουν.
Οι θύρες ήχου optical/coaxial της 37" που έχω είναι για να μεταδίδει τον ήχο της hdmi στον ενισχυτή σου. Από εκεί κ πέρα δεν χρησιμοποιούνται στις άλλες θύρες.
Κ εγώ δεν βλέπω ιδιαίτερη χρησιμότητα, αφού στην ουσία είναι pass-through ο ήχος από την πηγή μέσω της τηλ στον ενισχυτή. Βέβαια αν έχεις 3-4 πηγές κ τις στέλνεις για παράδειγμα μέσω hdmi switcher στην 1 hdmi της τηλ, τότε μπορείς με ένα καλώδιο να στείλεις τον ήχο στον ενισχυτή...Αυτό για ποιον λόγο να το κάνεις; Τί κερδίζεις; Γιατί να μην στείλεις απ'ευθείας το σήμα ήχου από την πηγή στον ενισχυτή;
Παιδιά καλησπέρα,
έχω βρει μια μεταχειρισμένη ΑΜΟΙ 37'' που την δίνει ένας γνωστός. Την αγόρασε κοντά στον Μάϊο και την έχει στο κουτί της (αχρησιμοποίητη). Ποιά τιμή πιστεύετε ότι είναι λογική να μου ζητήσει? Δεν του έχω κάνει κάποια πρόταση ακόμα και θέλω να ξέρω τι να περιμένω περίπου..
Ευχαριστώ!
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κ εγώ όταν είδα την ερώτηση νωρίτερα...Φίλε έχω άποψη για τη "σωστή τιμή" αλλά δεν μπορώ να την εκφράσω ανοιχτά γιατί ενδεχόμενα να θίξω μελλοντικούς αγοραστές ή πωλητές.
Στείλε ένα πμ στον Μιχάλη Κορ. (νομίζω την είχε μέχρι πρόσφατα) θα σε κατατοπίσει
Καλορίζικη η τηλ ! :Banane0:Καλησπέρα!
Λοιπόν, την απέκτησα την τηλεόραση και τώρα είμαι στο στάδιο δοκιμών με xbox360+hd dvd!:guitarist:
Διάβασα στο service manual της τηλεόρασης που κατέβασα από το ιντερνετ ότι μπορεί να γίνει αναβάθμιση στο firmware και μέσω usb flash disk. Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν όντως δουλεύει?
Ευχαριστώ!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.