Amoi 37" : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
το έγραψα : είναι τα nordost...η σειρά flatline...

Καλό απόγευμα!!!

Δεν το ειδα. Πολλες σελιδες το topic.

Αληθεια πόσο κοστιζει το μετρο? Αν βεβαια πωλειται σε μετρα και δεν ειναι ετοιμο

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

=silent= said:
Δεν το ειδα. Πολλες σελιδες το topic.

Αληθεια πόσο κοστιζει το μετρο? Αν βεβαια πωλειται σε μετρα και δεν ειναι ετοιμο

νομίζω ο Μιχάλης μου είπε: 200 ή 300 ευρώ το μέτρο:Banane0:
αν προσέξεις δεν έχει μακρυά καλώδια...:music-smiley-004:
:offtopic:

Απάντηση: ΑΜΟΙ 37" παρουσίαση/σχολιασμός

Τα καλώδια είναι της Nordost όπως πολύ σωστά είπε ο Νάσος, η σειρά flatline. Αν προσέξεις είναι 2 καλώδια σε κάθε ηχείο γιατί κάνω διενίσχυση. Το ένα καλώδιο, το πιο λεπτό, είναι το flatline gold mk2, το οποίο χρησιμοποιείται για τα πρίμα μόνο ενώ το πλατύ είναι το superflatline mk2 κ χρησιμοποείται για τα mid/bass. Επειδή το ηχείο δέχεται τριπλοκαλωδίωση/τριπλοενίχυση, οι μπόρνες των mid & bass έχουν γεφυρωθεί με το λεπτό ίδιο καλώδιο. Κ πράγματι έχουν πολλά χρήματα αυτά τα καλώδια, αλλά αξίζουν κάθε ευρώ!

flatline-super-speaker.jpg

Μιχάλης Κορ. said:
Τα καλώδια είναι της Nordost όπως πολύ σωστά είπε ο Νάσος, η σειρά flatline. Αν προσέξεις είναι 2 καλώδια σε κάθε ηχείο γιατί κάνω διενίσχυση. Το ένα καλώδιο, το πιο λεπτό, είναι το flatline gold mk2, το οποίο χρησιμοποιείται για τα πρίμα μόνο ενώ το πλατύ είναι το superflatline mk2 κ χρησιμοποείται για τα mid/bass. Επειδή το ηχείο δέχεται τριπλοκαλωδίωση/τριπλοενίχυση, οι μπόρνες των mid & bass έχουν γεφυρωθεί με το λεπτό ίδιο καλώδιο. Κ πράγματι έχουν πολλά χρήματα αυτά τα καλώδια, αλλά αξίζουν κάθε ευρώ!
Φιλε Μιχαλη χαιρομαι για 2 πραγματα:
α) που ενας κατοχος amoi οπως και εγω ειναι τοσο αναλυτικος στις παρουσιασεις του και χαιρεται την τηεοραση του οσο και οι υπολοιποι κατοχοι amoi και
β) που δεν μενω στην ιδια πολυκατοικια με εσενα γιατι με τα ηχεια που εχεις δεν με εβλεπα να κοιμαμαι τα βραδια :music-smiley-005: (αληθεια , τι ισχυ εχουν?)

george1973gr said:
Φιλε Μιχαλη χαιρομαι για 2 πραγματα:
α) που ενας κατοχος amoi οπως και εγω ειναι τοσο αναλυτικος στις παρουσιασεις του και χαιρεται την τηεοραση του οσο και οι υπολοιποι κατοχοι amoi και
β) που δεν μενω στην ιδια πολυκατοικια με εσενα γιατι με τα ηχεια που εχεις δεν με εβλεπα να κοιμαμαι τα βραδια :music-smiley-005: (αληθεια , τι ισχυ εχουν?)
Καταρχήν για τα καλά σου λόγια. :grinning-smiley-043
Από εκεί κ πέρα τα ηχεία είναι μεν δυνατά...300 watt rms δέχονται...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παίζουν κ έτσι δυνατά, γιατί πολύ απλά η καλή μουσική δεν χρειάζεται πάντα να ακούγεται κ σε πολύ υψηλές εντάσεις. Βέβαια από την άλλη αυτό δεν σημαίνει ότι ακούω με ακουστικά...! χιχι :music-smiley-006::music-smiley-004:

Δυστυχως απο αυριο θα ειμαι 15 μερες χωρις την Amoi μου...:flipout:
Οχι δεν επαθε τιποτα.........ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:award:
Κυριοι να ειστε καλα και να περασετε καλα οτι και να κανετε , τα ξαναλεμε σε 2 εβδομαδες..........

Να κανω μια ερωτηση κι εγω για τους κατοχους της ΑΜΟΙ. Μηπως ξερουν αν η υποστηριξη 1080p που εχει η τηλεοραση ειναι HDCP? Γιατι διαβασα σε σχετικο αρθρο οτι υπαρχει περιπτωση τηλεορασεις που υποστηριζουν 1080ρ να μην μπορουν να παιξουν μελλοντικα HD ταινιες, αν δεν υποστηριζεται το προτυπο αυτο. Ξερουμε κατι επι του θεματος?

panosxgr said:
Να κανω μια ερωτηση κι εγω για τους κατοχους της ΑΜΟΙ. Μηπως ξερουν αν η υποστηριξη 1080p που εχει η τηλεοραση ειναι HDCP? Γιατι διαβασα σε σχετικο αρθρο οτι υπαρχει περιπτωση τηλεορασεις που υποστηριζουν 1080ρ να μην μπορουν να παιξουν μελλοντικα HD ταινιες, αν δεν υποστηριζεται το προτυπο αυτο. Ξερουμε κατι επι του θεματος?
Η τηλ έχει κανονικά την κωδικοποίηση hdcp όπως γράφει κ το site της εταιρείας.:music-smiley-004:

http://www.amoi.com/product/products_detail_features.asp

Καλησπερα σε ολους.:ernaehrung004: Ξερει κανεις αν εχει/θα βγει σε 42'',αν θα ειναι επισης true hd,και απο που μπορω να την αγορασω.Εχω την hitachi 42pd7200 και σκεφτομαι να την αλλαξω με καποια που να εχει true hd panel και να υποστηριζει 1080p.Ισως την amoi αλλα οχι 37'':nounder:

Μιχάλης Κορ. said:
Η τηλ έχει κανονικά την κωδικοποίηση hdcp όπως γράφει κ το site της εταιρείας.:music-smiley-004:

http://www.amoi.com/product/products_detail_features.asp

Μιχαλη καλησπερα. Οπως παντα κατατοπιστικοτατος. Ευχαριστω :grinning-smiley-043

frogie147 said:
Καλησπερα σε ολους.:ernaehrung004: Ξερει κανεις αν εχει/θα βγει σε 42'',αν θα ειναι επισης true hd,και απο που μπορω να την αγορασω.Εχω την hitachi 42pd7200 και σκεφτομαι να την αλλαξω με καποια που να εχει true hd panel και να υποστηριζει 1080p.Ισως την amoi αλλα οχι 37'':nounder:

Φιλε frogie147, θα κυκλοφορησει αν δεν κανω λαθος γυρω στο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη η νεα 42in της ΑΜΟΙ και θα ειναι κι αυτη 1080p. Κανε απλα λιγο υπομονη -bye-

frogie147 said:

Έχει ήδη βγει 42" με true hd panel κ έγινε παρουσίαση ήδη στην Ελλάδα, αλλά είναι η νο.2 σειρά της εταιρείας. Δλδ, η advent (37") είναι η νο1. σειρά μετά είναι η elite (42") κ μετά νο.3 η σειρά dynamic. Οι διαφορές τους είναι στα πλαστικά όπου υπάρχει αρκετή διαφορά, στο γεγονός ότι η advent έχει σίδερο, βουρτσισμένο αλουμίνιο, καθόλη την περιφερειά της αλλά κ στην βάση, καθώς επίσης κ ότι έχει 2 tuners, usb, card reader. Θα έρθει αρχές φθινοπώρου από ότι έχω μάθει με πάρα πολύ καλή τιμή! :firstprize:

Καλησπερα σε ολους,και ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Μιχαλη και Panoxgr:ernaehrung004:

Μιχαλη, καλησπερα -bye- . Μηπως ξερουμε τιμη για την νεα 42 in της ΑΜΟΙ?

Τοσο δεν ειχε η 37αρα? Δηλαδη βγαλανε την 42αρα στην ιδια τιμη?

Καλημέρα!!!
Λάθος κάνει ο Στέλιος!!!..μιλά για την 37άρα...τιμή για την 42άρα δεν ξέρουμε ακόμα...

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Καλημέρα!!!
Λάθος κάνει ο Στέλιος!!!..μιλά για την 37άρα...τιμή για την 42άρα δεν ξέρουμε ακόμα...

Και όμως κάπου εκεί προβλέπεται ότι θα είναι.
Ίσως λίγο (πολύ λίγο) παραπάνω.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/oesg/466529_-lc42t1e-amoi-electronics.html

Last edited: