Amoi LC37AF1E Πρόβλημα...

Gerasimos

New member
29 March 2007
12
Είμαι κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης εδώ και 3 μήνες με περασμένο firmware 4-PC218-007-47-060512-0044 από την εδώ Αντιπροσωπεία.Το πρόβλημά μου έχει να κάνει με το σήμα που παίρνω είτε από Scart (ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ,σήμα VIDEO ταινίες VHS) η από τα τηλεοπτικά κανάλια.Βλέπω μόνιμο σχεδόν γκρίζο πέπλο με αχνές κάθετες γράμμες.Με σήμα από το dvd δεν υπάρχει πρόβλημα (έξοδος HDMI γαρ) όπως και από VGA(σύνδεση PC).Πως μπορώ λοιπόν να το αφαιρέσω?Αξίζει να ασχοληθώ με Αναβάθμιση στο PC με Windows Media Center έτσι ώστε με μια καλή κάρτα να πάρω καλύτερο σήμα στα τηλεοπτικά κανάλια?Help!!!

Καλησπέρα & καλωσόρισες!!!!
Στείλε π.μ ( προσωπικό μήνυμα ) , στον Μιχάλη Κορ. μπορεί σίγουρα να σε βοηθήσει.

Απάντηση: Re: Amoi LC37AF1E Πρόβλημα...

Καλησπέρα & καλωσόρισες!!!!
Στείλε π.μ ( προσωπικό μήνυμα ) , στον Μιχάλη Κορ. μπορεί σίγουρα να σε βοηθήσει.
Με καλέσατε ??? :operator:

Καταρχήν καλωσήρθες στο φόρουμ. -bye-

Το προβλημά σου δεν το έχω ξανακούσει, μήπως να μιλούσες με την αντιπροσωπεία ???
Μοιάζει με πρόβλημα της τηλ αυτής κ όχι με κάτι άλλο.

Το πρόβλημα αφορά την εικόνα που παίρνω είτε απο τηλεοπτικό σήμα είτε από συσκευές συνδεδεμένες με Scart όπως τα ψηφιάκα της ΕΡΤ ή μια Ταινία στο Video Vhs,ενώ δεν έχω πρόβλημα στα χρώματα υπάρχουν μόνιμες διαφανείς αχνές κάθετες γράμμες κάτι σαν πέπλο.Υπάρχει αυτό το πρόβλημα σε άλλους και αν ναί λύνεται?

kalispera eime kainourgio melos sto av club kai kainourgios katoxos mias amoi 42 eime para poly eyxaristimenos me tin eikonatis an kai dokimasa tis ri8misis poy anaferane poio pano kai i eikona eitan apogoiteytiki poly skotini malon aforousan tin 37 amoi .antimetopizo ena provlima me ton enisxiti, ton exo syndesi me optikal me tin amoi alla den mou bgazei hxo . otan paizei dvd einai ok. mono tv den mporo na akouso. enisxiti exo ton yamaha 359 me krystal audio plasma 4 kai dvd SΛMSUNG 860 mporei kapoios na boithisi?

Απάντηση: Re: Amoi LC37AF1E Πρόβλημα...

Το πρόβλημα αφορά την εικόνα που παίρνω είτε απο τηλεοπτικό σήμα είτε από συσκευές συνδεδεμένες με Scart όπως τα ψηφιάκα της ΕΡΤ ή μια Ταινία στο Video Vhs,ενώ δεν έχω πρόβλημα στα χρώματα υπάρχουν μόνιμες διαφανείς αχνές κάθετες γράμμες κάτι σαν πέπλο.Υπάρχει αυτό το πρόβλημα σε άλλους και αν ναί λύνεται?
Σε εμένα δεν έχει κάτι τέτοιο.

Κανείς?!!! Για να γίνω πιο περιγραφικός ,όταν βλέπω σκηνές με καπνούς η ομίχλη υπάρχει πέπλο με κάθετες αχνές γραμμές,αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει με σήμα από έξοδο dvi.Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι το panel της είναι HD και με απλό τηλεοπτικό σήμα δεν τα πάει και τόσο καλά και όχι μόνο στην τηλεόραση την δικιά μου?

Μαζί γράφαμε από ότι φαίνεται Γεράσιμε.
Σε κακό σήμα Νόβα, χειρότερο από το τηλεοπτικό RF, δεν κάνει κάτι τέτοιο.
Μήπως το βλέπεις λόγω ρυθμίσεων που μπορεί να έχεις κάνει στα χρώματά της ?
Υπάρχει κ η πιθανότητα να είναι προβληματική τηλ.

Ωχ ωχ λοιπόν νομίζω πως πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι,σήμερα πήρα τηλέφωνο την Αντιπροσωπεία και μίλησα με τον υπεύθυνο του Service.Η τηλεόραση εχει αγοραστεί από technixx.gr τον Γενάρη και η διαφορά στο μόντέλο που βλέπω από τις δικές σας στην παρουσίαση του Μιχάλη Κορ.είναι ότι στην δικιά μου κάτω αριστερά στο σηματάκι BBE υπάρχει και το HDMI.Από εβδομάδα θα έρθει να την δει τεχνικός,προς το παρόν φορτίζω την μηχανή μου να σας στείλω φωτό για το πρόβλημά μου γιατι σε αυτές πού είδα μου τρέξαν τα σάλια:bigcry:

Ελπίζω να βγάλεις άκρη.
Από όσο γνωρίζω, χωρίς να είμαι κ 100% όμως σίγουρος, το technixx κάνει παράλληλες εισαγωγές από Γερμανία.

Λοιπόν περιμένω την Τρίτη το Σέρβις ,τελικά από ότι παρατήρησα η δικιά μου έχει σε όλη την πρόσοψη της πλέξιγκλας ,πρόκειται για παλιά version?

Προσπαθώ να ανεβάσω φωτό με το πρόβλημά μου,για να δούμε!!Νομίζω πως είναι εμφανές τώρα,αυτό συμβαίνει με όλα τα σήματα εκτός hdmi και vga

Attachments

• P4261790 new.jpg
    P4261790 new.jpg
    23.9 KB · Views: 51
Από όσο γνωρίζω η τηλ με το πλέξι γκλας σε όλη την επιφάνεια είναι μοντέλο που κανονικά δεν έρχεται στην Ευρώπη. Ήταν η 1η έκδοση που έβγαλε η ΑΜΟΙ η οποία αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα κ δεν το έφερε εδώ, το άλλαξε μάλιστα πολύ γρήγορα με αυτό που υπάρχει τώρα, το πλέξι γκλας δλδ μόνο στο μαύρο περιθώριο γύρω-γύρω από την τηλ.
Αυτό που ξεχωρίζω στην φωτό σου δεν το έχω δει στην δική μου ποτέ. Δεν ξέρω αν είναι θέμα σήματος της τηλ ή πρόβλημα της τηλ...