Αμόλυβδη 0,975 το λίτρο..

Re: Απάντηση: Αμόλυβδη 0,975 το λίτρο..

Προς το παρόν εδώ στην Εύβοια βάζω τσίπουρο στο αυτοκίνητο. Είναι φθηνότερο :flipout::ADFADF1:

pure τσιπουράκι ή με πρόσθετα ????:flipout::flipout:-bye-

Φθηνότερο το τσίπουρο απο την αμόλυβδη;;;;;;;;
Ερχομαι να.....φουλάρω τότε,και να πάρω κανα 2-3 μπιτόνια για να χω :flipout::flipout::flipout:

Προς το παρόν εδώ στην Εύβοια βάζω τσίπουρο στο αυτοκίνητο. Είναι φθηνότερο :flipout::ADFADF1:

ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ !!!!!!

όχι βρε Βασίλη μου έτσι...

καλύτερα να πας με τα πόδια :BDGBGDB55::flipout::flipout:

υ.γ αμα δεν είχαμε και τις τσιπουράκλες μας να ξεχνιόμαστε ............... -bye-

Ειναι ακριβή όπως προείπε ο Δημήτρης....αλλά πάλι καλα. Τόσο θαπρπε να ειναι πριν κανενα μηνα. Για να δούμε μολις μαθουμε οτι τσίμπησε κανα δολλάριο πάνω...σε 1 μηνα θα φτάσει εδω η αυξηση;

Re: Απάντηση: Αμόλυβδη 0,975 το λίτρο..

Ζήτω η Κυβέρνηση, ζήτω η Νέα Δημοκρατία λοιπόν.
:D :D :D

E ρε ντομάτες που θέλουμε .........

αυτό κατάλαβες βρε συ ??????:flipout::flipout:

μάλλον αγγουράκια θέλουμε -bye-

Παιδιά εγώ κάνω κάθε εβδομάδα 600 χλμ και είναι λογικό να με ενδιαφέρει πολύ η τιμή της βενζίνης, την οποία πληρώνω από την τσέπη μου. Δεν κόβω τιμολόγιο. 12-15 ευρώ λιγότερο την εβδομάδα για μένα είναι σημαντικό ποσό.

Απάντηση: Re: Αμόλυβδη 0,975 το λίτρο..

Παιδιά εγώ κάνω κάθε εβδομάδα 600 χλμ και είναι λογικό να με ενδιαφέρει πολύ η τιμή της βενζίνης, την οποία πληρώνω από την τσέπη μου. Δεν κόβω τιμολόγιο. 12-15 ευρώ λιγότερο την εβδομάδα για μένα είναι σημαντικό ποσό.

Και δε σκέφτεσαι για diesel βρε Βλάσση;
Ετσι οπως πάει το 1/3 του μισθού,θα φευγει σε βενζίνες,έτσι;

Απάντηση: Re: Αμόλυβδη 0,975 το λίτρο..

Μάλλον έπρεπε να ανέβει το δολλάριο για να πέσει το πετρέλαιο...

Είναι γνωστό ότι η πτώση του πετρελαίου πυροδοτούσε την άνοδο του μπρεντ και των παραγώγων του. Η άνοδός του επαναφέρει μια ισορροπία. Η λειτουργία της αγοράς στην Ελλάδα ήταν και είναι το άλυτο μυστήριο, που καταφέρνει "μονά-ζυγά δικά μας" η βενζίνη να ανεβαίνει σε κάθε σενάριο.

0,945 στο Κιλκίς αυτή τη βδομάδα

αν σκεφθείς ότι φουλάρω κάθε φορά 70-80 λίτρα ανά βδομάδα περίπου

έχω πληρώσει στη χειρότερη κατοστάρικο, ενώ τώρα έπεσα στα 70 και προβλέπω να φουλάρω με 60 €

Εντάξει δεν είναι σωστό να συγκρίνεις τη χειρώτερη με την καλύτερη φορά, αλλά και στο μέσο όρο είναι μια ανάσα.

Τα επαγγελματικά που έχουν από 500 λίτρα και πάνω τη βδομάδα θα κάνουν παρτυ

Re: Απάντηση: Re: Αμόλυβδη 0,975 το λίτρο..

Και δε σκέφτεσαι για diesel βρε Βλάσση;
Ετσι οπως πάει το 1/3 του μισθού,θα φευγει σε βενζίνες,έτσι;

Το επόμενο αυτοκίνητο θα είναι ντίζελ. Αλλά με φοβίζουν όλα αυτά που ακούω για χαλασμένες αντλίες πετρελαίου.

Η τιμή του diesel που αυξάνεται συνεχώς και έχει περάσει αυτή της 100άρας δεν σε ανησυχεί; Μικρότερη κατανάλωση == αυξημένη τιμή / lt για το diesel

Δημήτρη , όσο και να ανέβει η τιμή του πετρελαίου , δεν αντισταθμίζεται από την κατανάλωση ... έχει σούπερ χαμηλή κατανάλωση , ειδικά σε μεγάλα αυτοκίνητα ...