Αμόλυβδη 0,975 το λίτρο..

Εβαλα χτες 0,929 στην Καρδια στον παραδρομο. Το περιεργο ηταν οτι λιγη ωρα πιο πριν, ειχε 0,945
Και λιγο πιο πανω καποιος το ειχε 1,079.

0,959 το Elin στην Ν. Εγνατία (τελευταίο βγαίνοντας προς Χαλκιδική.
0,956 το JetOil απέναντι από το Makro (προς τον κόμβο του Καρφούρ).
0,929 Ανεξάρτητο Πρατήριο (ΑΠ) δίπλα από Mercedes Ιωαννίδης (κάτω από το Practicer)

Η τιμή του diesel που αυξάνεται συνεχώς και έχει περάσει αυτή της 100άρας δεν σε ανησυχεί; Μικρότερη κατανάλωση == αυξημένη τιμή / lt για το diesel

Tωρα που το συζηταμε δεν ειναι πια ασκοπο το να παρεις αυτοκινητο diesel αφου η τιμη δεν ειναι πια ελκυστικη?

η υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες οπως η συντηρηση και το ποσο ρουφαει ?

Re: Απάντηση: Αμόλυβδη 0,975 το λίτρο..

Κάτι πιο ευκολο τότε...Λοιπόν..Χμμ
Πόσα λίτρα αμόλυβδης αγοράζεις με 20 ευρώ;:BDGBGDB55:
Δεν παίζω. Εδώ με ρωτάς το ίδιο και από πάνω μου ζητάς και διαίρεση που δεν την κάναμε ακόμα. Αλλο, άλλο.

87,6 η πιο χαμηλή τιμή στη Νέα Χαλκηδόνα στο μακεδονικό κάμπο. Και το πετρέλαιο κάτω από 1 ευρώ. Όλα τα φθηνά πρατήρια στην κεντρική και δυτική Μακεδονία έχουν πλέον τιμές κάτω από 1 ευρώ στην απλή αμόλυβδη.

Tωρα που το συζηταμε δεν ειναι πια ασκοπο το να παρεις αυτοκινητο diesel αφου η τιμη δεν ειναι πια ελκυστικη?

η υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες οπως η συντηρηση και το ποσο ρουφαει ?

Με τις υπάρχουσες τιμές diesel, αν και ακριβότερες απ' τη βενζίνη, νομίζω εξακολουθεί να συμφέρει το πετρελαιοκίνητο λόγω (αρκετά) χαμηλότερης κατανάλωσης.

Πολύ χοντρικά, σε μεγάλα SUV, εκεί που τα βενζινοκίνητα καίνε 18-20 λίτρα μέσο όρο τα αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα πάνε μέχρι 12. Είναι μεγάλη η διαφορά. Για πιο μικρά αυτοκίνητα δεν ξέρω, αλλά και πάλι η διαφορά είναι αρκετή. Και βέβαια μη μιλήσουμε για ροπές από χαμηλά, διάρκεια ζωής του κινητήρα κτλ.

Τώρα βέβαια όλα σχετικά είναι, αν κάνεις 15000 km το χρόνο και αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 5 χρόνια ίσως να μη συμφέρει η διαφορά τιμής για την απόκτηση ενός πετρελαιοκίνητου.

Last edited: