AMP & DAC για AKG K712

ReaperX

New member
21 April 2009
26
Καλησπέρα!!

Αγόρασα τα AKG K712 (περιμένω να μου έρθουν βασικά) και ψάχνω για ενισχυτή και dac να τα οδηγήσω.

Τα ακουστικά θα συνδεθούν σε pc για ακρόαση μουσικής αλλά και παιχνίδια.Υπάρχει και οπτική ίνα (ALC898 onboard chipset) και γενικά θα ήθελα να υπάρχει και σύνδεση οπτικής με την προοπτική μελλοντικά μήπως μπει κάποια κάρτα για virtual surround στα games,ή συνδεση με κάποια κονσόλα.

Μετά από λίγο ψάξιμο έχω βρεις τις παρακάτω επιλογές και θα ήθελα την γνώμη σας..

Audio DG NF-15

Matrix New Mini-i

Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber ή Asgard 2

Φυσικά αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε κοντινή τιμή,ευχαρίστως να ακούσω την πρότασή σας..

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών που αναφέρεις ... πχ. το τρίτο σετάκι [με τον Μάγνι] είναι μια χαρά, αλλά από Γαλλία θα έρθει με τα μεταφορικά στο 450άρι ... το audio-gd από Πολωνία στο 300ρι (αν το χρησιμοποιήσεις με την οπτική θα απαλλαγείς και από τυχόν προβλήματα των usb drivers που ακόμη υπάρχουν όταν συνδέεσαι στο youtube ...για foobar, κλπ. δεν έχεις κανένα πρόβλημα σε usb σύνδεση) .... το Μάτριξ έχει καλά συστατικά σαν ντακ αλλά δεν με πείθει καθόλου για την δύναμη του ενισχυτικού του σταδίου ...

αν διαθέτεις τα χρήματα του τρίτου συνδυασμού και δεν σε ενοχλούν οι δύο συσκευές (αντί μιας που τα κάνει όλα) πήγαινε για τα Σιτ ...

Το Fostex HP A4 λέει τίποτα??Θα επαρκεί ο ενισχυτής του για τα AKG;

Τα Schiit μαζί με μεταφορικά μου βγαίνου 338 από τον reseller που έχουν στην Ολλανδία (schiit-europe) και συν 40 για καλώδιά τους..Ανεβαίνουμε αρκετά αλλά αν αξίζει...Το ότι είναι 2 συσκευές πάντως,δε με απασχολεί.

Το magni 2 uber αξίζει τα 40 παραπάνω όσο αφορά την απόδοση σε σχέση με το απλό,δεδομένο του ότι οι έξοδοι προενισχυτή δε με ενδιαφέρουν;

Πωπω, δεν ήξερα για τον Ολλανδό ... τόσο καιρό μόνον τον Γάλλο τσέκαρα ....μεγάλη η διαφορά τιμών...

Εγώ θα έπαιρνα το uber, καθώς έχει καλύτερη τροφοδοσία και είναι ισχυρότερος ...

Για το φόστεξ δεν γνωρίζω προσωπικά ... αν ήθελα πληροφορίες θα κοίταγα πχ. τους χρήστες του Άμαζον για να πάρω μια ιδέα ... επειδή δεν ξέρεις τι θα προκύψει στο μέλλον (εννοώ να αλλάξεις ακουστικά) , προσπάθησε να αγοράσεις -στα χρήματα σου- την μεγαλύτερη ισχύ ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το αστείο είναι ότι οι διαφορές γάλλου - ολλανδού υφίστανται τελικά στα προϊόντα που θέλεις εσύ και σε κάποια πολύ ακριβά ... στα λοιπά είναι περίπου οι ίδιες ...

Δυστυχως και στο amazon 2 reviews βρήκα όλα κι όλα..

Τεσπα,πάμε για schiit απ' ότι φαίνεται..Μου κάθονται και στο μάτι πιο καλά.. :p

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Edit:
Πέρα από τις τιμές,το καλό με τον Ολλανδό είναι ότι έχει τα περισσότερα σε στοκ και στέλνει με ups..:D

Last edited:
Παρακαλώ ... επίσης, δεν χρειάζεται να δώσεις 40 ευρώ για τα 'ειδικά' καλώδια ... αν διαβάσεις και τους ίδιους τους σιτ-μέηκερς, πλάκα κάνουν με το θέμα των καλωδίων ... δώσε 5-6 ευρώ σε οποιοδήποτε κατάστημα στην Ελλάδα και θα είσαι μια χαρά ...

Μπορω να πω παρα πολυ καλα λογια για τον magni 2 uber ειναι πολυ δυνατος ποιοτικος με πολυ καλη αναλυση και πολυ καλο μπασο στα λεφτα του συστηνεται ανεπιφυλακτα.Τωρα ψαχνουμε για ακουστικα εαν εχει κανεις κανα ματσαρισμα τον φερνω να τον ακουσετε.