Amsterdam Trance

Arcane Science ft. Melissa Loretta - Still Feel (You Here) (Για καλή ποιότητα ήχου πρέπει να επιλέξετε 720p)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Φίλε Αρη,πολύ καλή η προσφορά σου και συγχαρητήρια για τις διαθέσεις σου.Κρατάς ένα νήμα μόνος σου!

Είμαι κι εγώ "παιδί" της Trance χρόνια τώρα ( απ τα '90'ς) και την θεωρώ την καλύτερη μακράν από όλες τις άλλες dance σκηνές.

Δυστυχώς έχω κόλλημα με την instrumental trance (και επί εποχής goa φανατικός) και όχι με την vocal που αρέσει σε εσενα (με εξαίρεση το "In and out of love", του Μέγα Armin).

Συνέχισε με το ωραίο νήμα σου και καμμια φορά άμα τσεκάρω κανά καλό θα σου ποστάρω κι εγώ.

Καλή δύναμη "συναγωνιστή".:ernaehrung004:

Υ.Γ, Βγάλανε καινούριο δίσκο ο Armin και ο Ferry Corsten και εχουν αμφότεροι και vocal και instrumental κομμάτια.

Τσέκαρέ τα στο spotify.Θα βρείς πολλά να σ αρέσουν.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Amsterdam Trance

Φίλε Αρη,πολύ καλή η προσφορά σου και συγχαρητήρια για τις διαθέσεις σου.Κρατάς ένα νήμα μόνος σου!

Είμαι κι εγώ "παιδί" της Trance χρόνια τώρα ( απ τα '90'ς) και την θεωρώ την καλύτερη μακράν από όλες τις άλλες dance σκηνές.

Δυστυχώς έχω κόλλημα με την instrumental trance (και επί εποχής goa φανατικός) και όχι με την vocal που αρέσει σε εσενα (με εξαίρεση το "In and out of love", του Μέγα Armin).

Συνέχισε με το ωραίο νήμα σου και καμμια φορά άμα τσεκάρω κανά καλό θα σου ποστάρω κι εγώ.

Καλή δύναμη "συναγωνιστή".:ernaehrung004:

Υ.Γ, Βγάλανε καινούριο δίσκο ο Armin και ο Ferry Corsten και εχουν αμφότεροι και vocal και instrumental κομμάτια.

Τσέκαρέ τα στο spotify.Θα βρείς πολλά να σ αρέσουν.:ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για τα καλά σου λόγια.

Μερικά instrumental δε μπορώ να πω, μου αρέσουν και εμένα. Απλά η γυναικεία φωνή στην trance με τρελαίνει εντελώς.

Και εννοείται ότι θα τσεκάρω τις προτάσεις σου.

Εξαίρεση στο νήμα:
Από gothic -> trance, ένα πολύ ωραίο remix για το Sinead των Within Temptation

Within Temptation - Sinead (Benno de Goeij Remix)

Ronski Speed & Syntrobic feat. Elisabeth Egan - One With You (Monada Remix)