AMTC DTHD290

Re: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Λοιπον: Σημερινό τεστ με
Μοντέλο: SRT8110
Εκδ Λογισμικου: 268074.1012
Εκδ Υλικου: 5007.2825.1

Εγγραφη NΕΤ: Ch+ > ET3, Ch- ET1. Κανενα πρόβλημα
Έγγραφη ANTENNA (DIGEA01): Ch+ > MEGA , Ch- > ALPHA. Στο MEGA διακόπτει την εγγραφή (λογικό αφου είναι DIGEA02 το MEGA), στον ALPHA κανένα πρόβλημα (αφου είναι DIGEA01)

Μήπως εχει κάποιο πρόβλημα ο δικός σου; Μήπως πας σε κανάλι διαφορετικού μπουκέτου; Δεν είναι όλα τετράδες...

Πήγα προχθές στο Carrefοur και είδα κάποιους AMTC κάτι-1xx. Ήταν 2-3 διαφορετικά μοντέλα. Έχετε γράψει κάτι για αυτούς;
Μήν κάθομαι και ψάχνω τζάμπα στο θέμα (δεν θυμάμαι και τα νούμερα) :p

Πήγα προχθές στο Carrefοur και είδα κάποιους AMTC κάτι-1xx. Ήταν 2-3 διαφορετικά μοντέλα. Έχετε γράψει κάτι για αυτούς;
Μήν κάθομαι και ψάχνω τζάμπα στο θέμα (δεν θυμάμαι και τα νούμερα) :p
Μπα, όχι. Έχει γίνει ένα θέμα για τον DTHD190U, αλλά δεν έχει ουσιαστικά τίποτα.
Πιστεύω ότι ο ένας από τους νέους δέκτες τους θα είναι SD, λόγω κρίσης.

Μπα, όχι. Έχει γίνει ένα θέμα για τον DTHD190U, αλλά δεν έχει ουσιαστικά τίποτα.
Πιστεύω ότι ο ένας από τους νέους δέκτες τους θα είναι SD, λόγω κρίσης.

OK, thanks.
Όταν ξαναπάω θα κρατήσω σημειώσεις :)

Λοιπον: Σημερινό τεστ με
Μοντέλο: SRT8110
Εκδ Λογισμικου: 268074.1012
Εκδ Υλικου: 5007.2825.1

Εγγραφη NΕΤ: Ch+ > ET3, Ch- ET1. Κανενα πρόβλημα
Έγγραφη ANTENNA (DIGEA01): Ch+ > MEGA , Ch- > ALPHA. Στο MEGA διακόπτει την εγγραφή (λογικό αφου είναι DIGEA02 το MEGA), στον ALPHA κανένα πρόβλημα (αφου είναι DIGEA01)

Μήπως εχει κάποιο πρόβλημα ο δικός σου; Μήπως πας σε κανάλι διαφορετικού μπουκέτου; Δεν είναι όλα τετράδες...
Τι πρόβλημα να έχει; Αυτό είναι θέμα λογισμικού. Και η λύση είναι ακριβώς αυτό που γράφεις. Η σειρά που έχω τα κανάλια είναι MEGA, ΑΝΤ1, STAR. Δηλαδή Digea 2, Digea 1, Digea 2. H σειρά των καναλιών είναι έτσι από την πρώτη φορά που τα έβαλα στην σειρά στην πρώτη τηλεόραση που τα είχα πρωτοπιάσει την δεκαετία του 90. Αν λοιπόν εγώ έγραφα ΑΝΤ1, και με ch+ και με ch- αλλάζει το μπουκέτο. Είναι πρόβλημα λογισμικού γιατί σε τρεις δέκτες που έχω και με διάφορα λογισμικά που τους έχω δοκιμάσει, είναι το μόνο λογισμικό που αν γράφω και αλλάζει μπουκέτο δεν δουλεύει το ch+ ή ch-. Τις τετράδες που έχει κάνει η Digea δεν μπορώ να τις θυμάμαι απέξω ώστε να αλλάζω κανάλι πατώντας το αντίστοιχο κανάλι. Και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξω την σειρά των καναλιών για να ταιριάξει με τα χούγια του κάθε δέκτη. Πιο γρήγορο zapping αν τα κανάλια είναι ανά τετράδα, δεν δουλεύει το ch+ ή - κατά την εγγραφή κτλ. Οι άλλοι μου δέκτες το κάνουν αυτό με το ch+ ch- κατά τη εγγραφή, τα άλλα λογισμικά του δέκτη το κάνουν, άρα αυτό με την αλλαγή καναλιού κατά την εγγραφή το θεωρώ πρόβλημα λογισμικού, και όχι δικό μου λάθος που δεν βάζω τα κανάλια με την σειρά που θέλει ο δέκτης. Προτιμώ να αλλάξω δέκτη παρά την σειρά των καναλιών. Με τον καινούριο M-Star επεξεργαστή γίνεται ολόκληρο θέμα γιατί δεν αφήνει τον κόσμο να αφήσει τα κανάλια στην σειρά που θέλει ο καθένας, και τα αλλάζει συνεχώς από μόνος του βάζοντας τα συνεχώς ανά τετράδες. Σιγά μην ρωτήσω τον δέκτη πως θα βάλω τα κανάλια. Η απάντηση φαίνεται οργισμένη, αλλά δεν είναι με σένα. Είναι με τα χούγια του κάθε δέκτη. Πάντως το νόημα είναι ακριβώς αυτό. Κατά την εγγραφή με το Strong πρέπει να έχεις τα κανάλια με την σειρά του μπουκέτου για να δουλεύει το ch+ και ch- κατά την εγγραφή. Ή να θυμάσαι τις τετράδες των παρόχων για να επιλέγεις κατευθείαν το κανάλι.

Last edited:

οκ, τώρα σε πιάνω... Παραπονιέσαι ότι το ch-/+ δεν είναι αρκετα έξυπνο ώστε να αγνοησει προσωρινά την δικιά σου λογική σειρά και να παίξει με το "μπουκετο" απο τα υπόλοιπα καναλια απο αυτό που γράφεις. Εγω καταλαβα ότι δεν πας καθόλου σε αλλα του ίδιου μπουκέτου (πατωντας πχ το νουμερο του καναλιου), εξου και η αναφορα σε πρόβλημα...

Δεν ήξερα οτι το κάνει κάποιος άλλος δέκτης και δεν πήγε το μυαλό μου. Στο xoro δεν έμεινα αρκετά για να το παρατηρήσω...

Δεν την πολυχρησιμοποιώ αυτή την δυνατότητα. Συνήθως αφήνω τον έναν να γράφει και παρακολουθώ αν θέλω από τον άλλο μου δέκτη. Μόνο δοκιμαστικά και μόνο με το ch+ ή - . Τις τετράδες των καναλιών δεν τις θυμάμαι απέξω για να πάω κατευθείαν σε άλλο κανάλι της τετράδας με αριθμητικό κουμπί. Εσύ βρήκες ότι τουλάχιστον έτσι δουλεύει, που είναι καλύτερο από το τίποτα. Αλλά είναι χειρότερο από το XORO που αν θυμάμαι καλά δούλευε το ch+ ή -. Βέβαια είναι λεπτομέρεια των λογισμικών, και δεν ξέρω πόσοι την χρησιμοποιούν, αλλά καλό είναι να το ξέρουμε.

στο carrefour μακεδονια υπαρχει 1 κομματι εκθεσιακο 290 και τιποτα για αγορα..στα 29 ..υπαρχουν παρα πολλα κομματια για τον 190 στα 39 (για τον οποιο δεν εχω καταλαβει "αμα λεει" )

Απάντηση: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Στο Carrefour λίγο πίσω από την μονή Λαζαριστών στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, υπάρχουν τουλάχιστον 6 τεμάχια. (Μόνο το ζελέ μαλλιών μου δεν είχε...)

Αν πάτε ως εκεί, συνδυάστε το και με ένα καφέ στον Ερωτικό, έχει ωραία δροσιά...

Re: Απάντηση: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο δέκτης που πήρε η μάνα μου σε ξεπούλημα από το Μαρινόπουλο (με μόλις 12 !!! ναι δώδεκα ευρώ!!!) πέρασε σε άλλη διάσταση με τις πολύτιμες οδηγίες αυτού του thread! Ευχαριστώ όλους όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα!

Ξέρεις κανείς αν στην Αθήνα υπάρχει σε κανένα Carrefour o 290, και αν ναι σε ποιό...?

16-6 αγορασα εναν 290, στα 29 ευρω απ τα carrefour στην καβαλας (λ.αθηνων 93-97) και ειχε αρκετους ακομα. παρε και το τηλ. που χει στην αποδειξη για να μη τρεχεις αδικα 210-3488800. Το μηχανηματακι παντως με xoro κανει τα παντα. Αληθεια ο sakeman82 που τον βρηκε 12 ευρω?

16-6 αγορασα εναν 290, στα 29 ευρω απ τα carrefour στην καβαλας (λ.αθηνων 93-97) και ειχε αρκετους ακομα. παρε και το τηλ. που χει στην αποδειξη για να μη τρεχεις αδικα 210-3488800. Το μηχανηματακι παντως με xoro κανει τα παντα. Αληθεια ο sakeman82 που τον βρηκε 12 ευρω?

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.... μόλις πήγε η γυναίκα μου που δουλεύει κοντά και δεν βρήκε ούτε τα ράφια.....!
Καμμιά άλλη ιδέα....?

Λάρισα, Μαρινόπουλος, πλατεία ΑΤΑ
Έχω ενθουσιαστεί με το μηχάνημα! Εχθές είχα ρυθμίσει προγραμματισμένη εγγραφή και λειτούργησε κανονικότατα με σβηστό το μηχάνημα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάνει κάποια σπασίματα, στης DIGEA κυρίως τα κανάλια, σαν να πέφτει χαμηλά το σήμα. Πρόβλημα που δεν συμβαίνει στην τηλεόραση με ακριβώς το ίδιο καλώδιο κεραίας.

Απάντηση: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Οι δέκτες δεν τόσο καλή λήψη όσο οι τηλεοράσεις.
Δοκίμασε να γυρίσεις την κεραία προς το σημείο εκπομπής των καναλιών.

Στην Καλαμάτα στο carrefour της Αθηνών πρώην dia πηρα 2 δέκτες με 12 ευρώ.
Εχει ακόμα 5-6 κομάτια

Στην Καλαμάτα στο carrefour της Αθηνών πρώην dia πηρα 2 δέκτες με 12 ευρώ.
Εχει ακόμα 5-6 κομάτια
Μιλάμε πάντα για τον 290, έτσι....?

Nαί ο 290. Πέρασα και στους 2 xoro και είναι μια χαρά.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.... μόλις πήγε η γυναίκα μου που δουλεύει κοντά και δεν βρήκε ούτε τα ράφια.....!
Καμμιά άλλη ιδέα....?
Επειδη κινουμαι στην περιοχη αυτη, στο Καρφουρ Ρεντη και στο Μαρινοπουλο Αγ Βαρβαρας το εχω τσεκαρει δεν υπαρχει απο καιρο.
Δοκιμασε στο Μαρινοπουλο του Ρεντη Θεσσαλονικης και Κουμουνδουρου.
Απο Θηβων πηγαινοντας προς Πειραια στριβεις αριστερα μολις περασεις τις εργατικες πολυκατοικιες.
Ειναι πισω απο το Λιντλ που ηταν παλια Αλντι πανω στη Θηβων.
Το λεω γιατι εκει εβρισκα μερικα πραγματα οταν τελειωναν σε αλλα Καρφουρ.
Τελευταια φορα πριν κανα τριμηνο ειχε πολλα για Μαρινοπουλο, αλλα οπως σου ειπε κι ο αλλος φιλος πιο πανω παρτους ενα τηλεφωνο μην πηγαινεις τζαμπα.
210 4250995/6

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και δημοσίως για τον kenwood, μιας και χάρη στην βοήθειά του φίλος από την Καλαμάτα μου τσί,πησε 3 τεμάχια για τους γονείς κι εμένα, στην εκπληκτική τιμή των 12 . :music-smiley-005::firstprize:

Επειδη κινουμαι στην περιοχη αυτη, στο Καρφουρ Ρεντη και στο Μαρινοπουλο Αγ Βαρβαρας το εχω τσεκαρει δεν υπαρχει απο καιρο.
Δοκιμασε στο Μαρινοπουλο του Ρεντη Θεσσαλονικης και Κουμουνδουρου.
Απο Θηβων πηγαινοντας προς Πειραια στριβεις αριστερα μολις περασεις τις εργατικες πολυκατοικιες.
Ειναι πισω απο το Λιντλ που ηταν παλια Αλντι πανω στη Θηβων.
Το λεω γιατι εκει εβρισκα μερικα πραγματα οταν τελειωναν σε αλλα Καρφουρ.
Τελευταια φορα πριν κανα τριμηνο ειχε πολλα για Μαρινοπουλο, αλλα οπως σου ειπε κι ο αλλος φιλος πιο πανω παρτους ενα τηλεφωνο μην πηγαινεις τζαμπα.
210 4250995/6

Σ' ευχαριστώ κι εσένα για την βοήθεια, αν και νομίζω ότι ο δέκτης δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά στην Αθήνα. Και η ΑΧΡΗΣΤΗ εξυπηρέτηση του Carrefour μου απάντησε ότι δεν τον έχουν πουθενά ενώ τον βρήκαμε στην Καλαμάτα.