N Nasos K. Established Member 3 March 2007 119 22 February 2008 #1 Λοιπόν αποφάσισα σήμερα να εγκαταστησω κάποιο πρόγραμμα p2p για περαιτέρω "ψαξιμο"... Και κατέβασα το amule αλλά δεν μπορώ να συνδεθω..Κάποιος να με βοηθησει...Είμαι άσχετος μ αυτά.... Ευχαριστώ :ernaehrung004:
Λοιπόν αποφάσισα σήμερα να εγκαταστησω κάποιο πρόγραμμα p2p για περαιτέρω "ψαξιμο"... Και κατέβασα το amule αλλά δεν μπορώ να συνδεθω..Κάποιος να με βοηθησει...Είμαι άσχετος μ αυτά.... Ευχαριστώ :ernaehrung004:
Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,303 NEO HRAKLEIO 22 February 2008 #2 Που ακριβως κολλας ? Τι συνδεση και μοντεμ εχεις ? Εχεις ανοιξει πορτες για το amule ?
N Nasos K. Established Member 3 March 2007 119 22 February 2008 #3 Εχω 768 αλλά είμαι πίσω απο router...Απ ότι είδα στις ρυθμισεις είχε βρει μόνο του 2 πόρτες... Και πατάω να ψάξω αλλά μου λέει ότι δεν είναι συνδεδεμένο...
Εχω 768 αλλά είμαι πίσω απο router...Απ ότι είδα στις ρυθμισεις είχε βρει μόνο του 2 πόρτες... Και πατάω να ψάξω αλλά μου λέει ότι δεν είναι συνδεδεμένο...
N Nasos K. Established Member 3 March 2007 119 22 February 2008 #4 Κάνοντας ένα restart και με λίγο ψάξιμο στο interface καταφερα και συνδέθηκα... Πάντως έχει αθλίο GUI μου θυμίζει έντονα "παράθυρα"... :HTEHETH63::twoguns:
Κάνοντας ένα restart και με λίγο ψάξιμο στο interface καταφερα και συνδέθηκα... Πάντως έχει αθλίο GUI μου θυμίζει έντονα "παράθυρα"... :HTEHETH63::twoguns:
D darklordvader77 New member 24 May 2007 69 Athens 3 March 2008 #5 εε γενικα μην περιμενεις κ πολλά.. σε προγραμματα τυπου DC++!! μακαρι να βγει κατι καλυτερο.. ασχετο, ποτε θα βγει τελικα το mTorrent?
εε γενικα μην περιμενεις κ πολλά.. σε προγραμματα τυπου DC++!! μακαρι να βγει κατι καλυτερο.. ασχετο, ποτε θα βγει τελικα το mTorrent?