Αμυντικἀ θέματα

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Αμυντικἀ θέματα

...Εγώ έχω μείνει με την απορία γιά ποιό λόγο κάποιοι (δημοσιογράφοι; , πολιτικοί;....) πολλών και διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων έσπευσαν να ενημερώσουν τους τούρκους για τα συνθήματα, που έτσι και δεν ήσουν παρών σε απόσταση αναπνοής, αποκλείεται να ξεχώριζες τι ακριβώς φώναζαν! Μήπως παλληκάρια στείλατε και σχετικό βίντεο από την εκπαίδευση των ΟΥΚ στο τουρκικό επιτελείο; ή έστω την ΜΙΤ;

Απο καλοθελητές του ειδους βρίθει η Ελλάδα, κυρίως στον χώρο της δημοσιοβλακείας συγγνώμη δημοσιογραφίας ήθελα να πω. Και που πέρνουν μαθήματα ;
Κάπως κάποιοι απο την ίδια πηγή ποτίζονται.

η μιτ η το αντιστοιχο γενικο επιτελειο οπως και μεις αλλωστε εχουν παντα ατομα που ειτε ειναι παροντες σε τετοιες εκδηλωσεις ειτε παρακολουθουν το ιντερνετ για διαφορα τετοια.

το θεμα ειναι το μισος των media και οχι μονο, για τους επιλεκτους των επιλεκτων,στην τελικη τι να τραγουδουσαν ;το "ηταν ενα μικρο καραβι";

η μιτ η το αντιστοιχο γενικο επιτελειο οπως και μεις αλλωστε εχουν παντα ατομα που ειτε ειναι παροντες σε τετοιες εκδηλωσεις ειτε παρακολουθουν το ιντερνετ για διαφορα τετοια.

το θεμα ειναι το μισος των media και οχι μονο, για τους επιλεκτους των επιλεκτων,στην τελικη τι να τραγουδουσαν ;το "ηταν ενα μικρο καραβι";

Μια ωραία πεταλούδα.... :p

ωραια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια .κριμα αν δεν μπορεις να φτασεις κατι να το γεμιζεις λασπη.

Συμφωνω μαζι σου. Ειναι η δικτατορια των αδυναμων. Ισως η χειρότερη.
Ο Νιτσε το εξηγησε επακριβώς με τον τρόπο του.
Το επαγγελματικό σωμα των δημοσιογράφων στις μέρες μας ειναι χαρακτηριστικό του φαινομένου.

ωραια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια .κριμα αν δεν μπορεις να φτασεις κατι να το γεμιζεις λασπη.

Μπα, μην δίνεις σημασία.

Κάποιοι αισθάνονται υπερηφάνεια, επιζητούν να δοκιμάσουν τα όριά τους, και βλέπουν ως υπέρτατο καθήκον στον εαυτό τους και την πατρίδα τη στρατιωτική τους θητεία.

Κάποιοι άλλοι δεν διστάζουν να κάνουν το παν προκειμένου να μην φορέσουν καν το χακί, ή βάζουν λυτούς και δεμένους για να υπηρετήσουν στα σύνορα Παπάγου - Χολαργού ή στην ΛΑΕΔ.

Μην περιμένεις ποτέ οι μεν να κατανοήσουν τους δε. Συνεπώς αναμενόμενες οι γκρίνιες.....

Ειναι και οι ζηλια.
Γιατι αυτοι οι άνθρωποι ειναι μια Ελιτ. Και οι πολλοι δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν αυτα που κάνουν οι ελάχιστοι.

Απο αυτους τους πολλους κάποιοι αισθάνονται ευγνωμοσύνη, αλλα υπάρχουν και οι ζηλιάρηδες...τι να κάνουμε.

Οποτε εκει πάει γάντι η σοφή Ελληνική παροιμία (που ειναι αδύνατον να μεταφραστει με την εικόνα που δίνει)

Η συζήτηση αυτη μου θυμηζει πολυ την αρχη του φιλμ American Sniper... οταν ο πατέρας έκανε μάθημα ηθικής/κοσμολογίας στα μικρα παιδιά του.
"Αυτος ο κόσμος απαρτιζεται απο προβατα, απο λυκους και απο τσοπανόσκυλα..."

Μπα, μην δίνεις σημασία.

Κάποιοι αισθάνονται υπερηφάνεια, επιζητούν να δοκιμάσουν τα όριά τους, και βλέπουν ως υπέρτατο καθήκον στον εαυτό τους και την πατρίδα τη στρατιωτική τους θητεία.

Κάποιοι άλλοι δεν διστάζουν να κάνουν το παν προκειμένου να μην φορέσουν καν το χακί, ή βάζουν λυτούς και δεμένους για να υπηρετήσουν στα σύνορα Παπάγου - Χολαργού ή στην ΛΑΕΔ.

Μην περιμένεις ποτέ οι μεν να κατανοήσουν τους δε. Συνεπώς αναμενόμενες οι γκρίνιες.....

Ουτε εγω αισθανομαι καλα να ακουω τετοια εμβατηρια και πολυ περισσοτερο να ακουω τα ρατσιστικα εναντιον αλλοεθνων.

Γεγονος ομως ειναι οτι αυτοι οι τυποι δεν ειναι στα καλα τους. Απο ολες τις αποψεις. Εχουν εκπαιδευτει ετσι ωστε οταν χρειαστει να ανοιξουν κοιλιες, να κοψουν λαιμους και να σκοτωσουν χωρις αυριο.

Αυτη η ιδιοτητα τους καθως και η θεληση τους να πεθανουν για την πατριδα ειναι κατι που δεν θα το κανει κανεις επαναστατης του καναπε.

Και θα θυσιαστουν ευκολα για να μπορω εγω να συνεχισω να γραφω οτι σκεφτομαι απο το πληκτρολογιο μου και απο την ασφαλεια μου.

Οποτε προτιμω να κανω πως δεν ακουω οταν τα λενε αυτα παρα να κανω σαν υστερω που μου εθιξαν τον μικροκοσμο μου.

Ας κανουν οι πολιτικοι την πολιτικη τους και ας αφησουν τα του στρατου στον στρατο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αμυντικἀ θέματα

...
Αυτη η ιδιοτητα τους καθως και η θεληση τους να πεθανουν για την πατριδα ειναι κατι που δεν θα το κανει κανεις επαναστατης του καναπε.
...

Mπα?... Ο καναπεδάτος όμως, μπορεί να γράφει σε 50 μπλόγκς και φόρουμς ταυτόχρονα και να ξεμπροστιάζει τους πατριδοκάπηλους, και μάλιστα υπο την απειλή να κρυώσει το τυρί της πίτσας - κάτι που οι πατριδοκάπηλοι ουκάδες φασίστες δεν μπορούν να το κάνουν.

Καλο ειναι και αυτο.:a0210:

Τετοιες εποχες οτι σουρχεται μην το αφησεις να φυγει ανεκμεταλευτο :ADFAD2:

Μου σηκώθηκε......Το φρόνημα...

Ζηλιαρης και εσυ?Απαραδεκτο το υποννοουμενο....να γραψεις 100 φορες με το αριστερο ουγκ,ουγκ,ουγκ Αγια Σοφια,ουγκ,ουγκ,ουγκ,να παρουμε την Πολη...

Θυμάμαι ένα στίχο του Σαββόπουλου που έλεγε:

"Ενας φαλάκρας απ´έξω κι από μέσα"....

Μου σηκώθηκε......Το φρόνημα...

Κοίτα να δεις που αν πετάξω ένα ''Λυκόφως'' στην κουβέντα θα κάτσουν να μου αναλύσουν πόσο ανούσια βρήκαν την ταινία.. :flipout:
Ξέρεις ποιοι.
Όλοι αυτοί που πετούσαν τις πετσέτες στα κέντρα εκπαίδευσης ,για να την βγάλουν καθαρή στο 401.

Καλα τα θεωρητικα των προλαλησαντων που εξηρουν τα κομαντα,αλλα στην πραξη η συγχρονη Ελληνικη ιστορια αλλα λεει,πχ η Ελληνικη Αντισταση τον β παγκοσμιο ηταν γιοματη απο αριστερους καναπεδατους που πηραν τα βουνα,την ναζιστικη σημαια στην ακροπολη δεν την κατεβασε κομαντο αλλα "καναπεδατοι",στην χουντα παλι οι καναπεδατοι τα καστανα απο την φωτια,ρε τι γινεται ..πως τα καταφερσν τοσο αγυμναστοι?

Last edited:
Καλα τα θεωρητικα των προλαλησαντων που εξηρουν τα κομαντα,αλλα στην πραξη η συγχρονη Ελληνικη ιστορια αλλα λεει,πχ η Ελληνικη Αντισταση τον β παγκοσμιο ηταν γιοματη απο αριστερους καναπεδατους που πηραν τα βουνα,στην χουντα παλι οι καναπεδατοι τα καστανα απο την φωτια,ρε τι γινεται ..πως τα καταφερσν τοσο αγυμναστοι?

Οι Κρητικοί πάντως, στην Μάχη της Κρήτης ήταν γυμνασμένοι, κουρεμένοι
και μάλιστα κάνανε και παρελάσεις πριν....

Είχαν και βατραχοπέδιλα...

Status
Not open for further replies.