Αμυντικός φράκτης σκοτώνει τα κουνούπια με λέιζερ

Δεν μου λετε ρε παλληκαροι....

Εχετε ιδεα τι κουνουπι ειναι αυτο εδω ?

IMG_2357_1.jpg

ΜΙλαμε για κτηνος....εχω δει και μικροτερα τα καλοκαιρια αλλα αυτο ειναι το συνηθες μεγεθος.....:D

Συνήθως αυτά δεν τσιμπάνε.
Αν τσίμπαγαν βέβαια θα αποκτούσες δεύτερο κεφάλι από το πρήξιμο...

Τα κουνουπια εχουν καποιο μεγιστο οριο υψους πτησης. ?
Αν ο φρακτης τελειωνει π.χ. στα 3 μετρα και το κουνουπι πεταει στα 5 μετρα και περασει απο πανω. ?

Επισης αν προκειται για σμηνος πως θα τα προλαβει η δεσμη laser. ? Αν τα κουνουπια εχουν βαλει πεμπτη ταχυτητα θα προλαβει να ανιχνευσει, αναλυσει, λοκαρει εκτελεσει. ?

Αυτη η δευτερη μεθοδος με την αορατη κουρτινα υπερυθρου φωτος, μοιαζει πιο ευκολα υλοποιησιμη και πιο υποσχομενη στο αποτελεσμα.
Δεν χρειαζεται να αναλυσει, να υπολογησει με ποιον γκαστρωθηκε το κουνουπι κλπ κλπ.

Απλα εμενα η μεθοδος με το laser μου φαινεται οτι θελει να πουλησει...

...μουρη.

View attachment 79669

Δεν μας φτιαχνουν καλυτερα βιντεο προβολεις με laser με κοστος 1000 ευρω. ?

Ρε Ναθ και μετά από αυτό το κουνούπι με καλείς και για καφέ στο σπίτι ??????? Δε σφάξανε !!!!!!

:flipout: Προτιμώ να πάω για σουβλάκια στον Ντίνο....

Δεν ειναι κουνουπι παιδες.
Εχει διχαλωτο κεντρι, ποδια αραχνης και φτερα αλογομυγας αιγυπτου. Κατι μεταλλαγμενο ειναι, απο τους ψεκασμους.

Μπα, δε νομιζω. Βλεπω μικρο κεφαλακι και κοντο λαιμο, αρα ελαχιστες φωνητικες χορδες, ανικανες εστω και για το ελαχιστο γρυλλισμα :)))

Ναι αλλά έχει μεγάλα μάτια....κάτι το οποίο ίσως παραπέμπει σε "ματάκια ολκής" !!!!!!!!!!:BDGBGDB55:

Ρε Ναθ και μετά από αυτό το κουνούπι με καλείς και για καφέ στο σπίτι ??????? Δε σφάξανε !!!!!!

:flipout: Προτιμώ να πάω για σουβλάκια στον Ντίνο....

Να πας.....απο εμενα δεν περναει ομως ουτε κουνουπι ρε ....στου Ντινου εισαι βεβαιος ? :D

Ειναι νεκρο κουνουπι :p

Ετσι ειναι τα καλα κουνουπια :D

Δεν μου λετε ρε παλληκαροι....

Εχετε ιδεα τι κουνουπι ειναι αυτο εδω ?

IMG_2357_1.jpg

ΜΙλαμε για κτηνος....εχω δει και μικροτερα τα καλοκαιρια αλλα αυτο ειναι το συνηθες μεγεθος.....:D

Αληθεια τωρα να μην τα φοβαμαι αυτα ?

Δεν φαινεται καλα μιας και το εχω σκοτωσει 2 μερες και το ξεχασα πριν το τραβηξω αλλα εχει τιγρε κοιλια....

Να πας.....απο εμενα δεν περναει ομως ουτε κουνουπι ρε ....στου Ντινου εισαι βεβαιος ? :D

Ρε συ, μετακόμισες στη Μαδαγασκάρη και το κρατάς κρυφό;
Τερμίτες, τεράστια κουνούπια... Στο επόμενο thread θα μας δείξεις κανέναν ψόφιο δεινόσαυρο με κολλημένο μεταλλικό πεντοχίλιαρο στο μέτωπο...

Αληθεια τωρα να μην τα φοβαμαι αυτα ?

Τα νεκρά να μη τα φοβάσαι...

Δεν φαινεται καλα μιας και το εχω σκοτωσει 2 μερες και το ξεχασα πριν το τραβηξω αλλα εχει τιγρε κοιλια....

Και όταν λέω εγώ για gangbang εσείς γελάτε...
Φουντωτή ουρά του έλειπε για να έρθει το μισό Αττικό Πάρκο να σου ζητάει εξηγήσεις...

Απο την εντομοπαιδεια

Η λέξη κουνούπι είναι ένας όρος γενικός που περικλείει πολυάριθμες οικογένειες εντόμων τα οποία ανήκουν στην τάξη των Δίπτερων και, συγκεκριμένα, στην υποτάξη των Νηματόκερων, παρόλο που αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς αφορά μόνο τα μέλη της οικογένειας των Κουλικιδών. Στην πραγματικότητα υπάρχουν συνολικά 39 γένη και 135 υπογένη κουνουπιών, με πάνω από 3.200 καταγεγραμμένα είδη. Πρόκειται για έντομα ιπτάμενα, με λεπτό σώμα και μακριά πόδια. Τα ενήλικα άτομα σπάνια ξεπερνούν τα 15 χιλιοστά σε μήκος. Οι προνύμφες και οι νύμφες αναπτύσσονται στο νερό.

http://www.vapona.gr/el/Εντομοπαίδεια/Κουνούπι

Κοιμησου αφοβα! Δεν ειναι κουνουπι.

Ρε συ, μετακόμισες στη Μαδαγασκάρη και το κρατάς κρυφό;
Τερμίτες, τεράστια κουνούπια... Στο επόμενο thread θα μας δείξεις κανέναν ψόφιο δεινόσαυρο με κολλημένο μεταλλικό πεντοχίλιαρο στο μέτωπο...

Τι να πω.....μιλαμε οτι μενω στο Ιουρασιο Παρκο απο πανω και δεν το ξερω....Αν δω και δρακο του κομόντο να τρωει τις γατες της γειτονιας με βλεπω να μετακομιζω :D