Αν δεν έχει ψηφιακό δέκτη....

28 June 2006
2,941
δεν μπορώ να αγοράσω έναν όταν θα χρειαστεί?
Βοήθεια συμφορουμίτες, η σύζυγος θέλει πάνελ. 2 χρόνια αντιστέκομαι, αλλά τώρα πια δεν έχω τη δικαιολογία της ποιότητας. Έτσι κι αλλιώς τη θέλω μόνο για τηλεοπτικό σήμα.

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Κωνσταντίνε, καλώς σε βρήκαμε :ernaehrung004:
Πες μας μερικές πληροφορίες ώστε να μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.
Απόσταση θέασης και μπάτζετ χρημάτων που θέλεις να διαθέσεις για παράδειγμα...

δεν μπορώ να αγοράσω έναν όταν θα χρειαστεί?
Βοήθεια συμφορουμίτες, η σύζυγος θέλει πάνελ. 2 χρόνια αντιστέκομαι, αλλά τώρα πια δεν έχω τη δικαιολογία της ποιότητας. Έτσι κι αλλιώς τη θέλω μόνο για τηλεοπτικό σήμα.

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Νομίζω ότι έχεις σφιχτό μπάτζετ ή όχι; Το μέγεθος που θες;

Ευχαριστώ φίλτατοι για το ενδιαφέρον. Μέγεθος το πολύ 37. Μάλλον LCD λόγω μικρότερης κατανάλωσης - ή μήπως δεν είναι πια τόσο μεγάλη η διαφορά???? Παλαιότερα οι πλασμα ήθελαν 400 βαττ.

Το μπάτζετ πάντα είναι σφιχτό:-) Δεν μπορώ να ανοίξω μέτωπα και με την εικόνα. Φτάνει το DIY στον ήχο.
Αν είχα μια αξιοπρεπή εικόνα με το πολύ 1000 ευρώ θα ήμουν ευτυχής.

Κωνσταντίνε, με αυτά τα λεφτά προσωπικά θα σκεφτόμουνα την αγορά μιας plasma σε 40-42". Οσο για την κατανάλωση, εαν είναι έξοδο 1-2 το δίμηνο παραπάνω στο λογαριασμό της ΔΕΗ...

Ευχαριστώ συνάδελφοι για τις γνώμες. Παίρνω το περιοδικό και το ξανασκέφτομαι με τις Plasma. Πάνω που είπα μια φορά να αποκτήσω οικολογική συνείδηση...
Τελικά με τον ψηφιακό δέκτη μάλλον δεν έχει σημασία το ερώτημα, όσες δεν έχουν είναι ούτως ή άλλως πολύ παλιά μοντέλα.

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος