Αν έχετε λεφτά για ηχεία...

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
...Δείτε και τις προτάσεις της ShapeAudio

Kαι όταν λέμε λεφτά, εννοούμε πολλά, μα πάρα πολλά!!!

Luciano Pasquariello, creator of Shape Audio, has crafted Organic Harmonty, a stunning metal based sculpture sound system. The shape has been inspired by examples in nature where things grow organically to take the final shape that is beautiful and perfect.

Organic Harmony is a beautifully shaped 1350×270 mm Omnidirectional stereo loudspeaker system with a 1000W amplifier and comes with XLR analog microphone with USB and Ethernet [RJ -45] functionalities too. The limited edition pieces are made up of gold, bronze and silver.

The Bronze version is limited to 99 pieces, weighs 95 kgs and is priced at 63,000 ($87,400).

attachment.php

The Sterling silver version is limited to five pieces, weighs 115 kgs and is priced at 300,000 ($416,000). It is also one of the largest solid silver objects ever made.

attachment.php

The Gold version is made of solid 18-carat gold, weighs 215 kg and is limited to just one piece and costs 5,000,000 ($6,950,000).

attachment.php

Θα περιμένουμε reviews για το ποιά version παίζει καλύτερα
και μετά θα αποφασίσουμε!!!!!!
:afro:

πως να παιζει αραγε??

εχω και γω ενα τετοιο δερματακι απο πολυθρονα.

θα βγαλω το ηχοπανο και θα βαλω τουτο!

στα πλαινα ψηλα, ειναι τα τουιτερ αραγε?

:blink: Πόσο άρρωστος πρέπει να είσαι με τον Αστερίξ για να αγοράσεις χρυσό μενίρ;

Συγνωμη για το χρυσο ειναι τα κομματια περιορισμενα για ενα κομματι στον καθε ενα; Ειναι ζευγαρι; Δηλαδη εχω που θελω τετραδα τι θα κανω τωρα δηλαδη;;; Αν ειναι δυνατον!

LOL =P

Φαντάσου να σου πέσει όπως θα το γυαλίζεις ...
και θα θέλει και πολύ γυαλιστικό το μπακιρένιο και το ασημένιο με τη ρύπανση που έχει ο αέρας μας. Οπότε βουρ για το golden να γλιτώσουμε και το brasso.

-bye-

Δεν ειναι πολλα , οσα χρωσταει ο Βοσκοπουλος.......

Δεν μας χ----ς ρε luciano....εχει που εχει τον τιτλο της μαλ----ς το high end τωρα απεκτησε και precious metal περικεφαλαια

Μα τι λέτε τώρα, έχει και ψηφιακό ενισχυτή που απ ότι μαθαίνω, είναι πολύ της μόδας αυτή την εποχή:flipout:.

Last edited by a moderator:
Εγώ παρήγγειλα ένα για να το ακούσω και είναι ήδη στο δρόμο!

attachment.php

Attachments

• obelix.jpg
    obelix.jpg
    75.9 KB · Views: 104
Αν δεν σ'αρεσει το παιρνω στην μιση τιμη :flipout::flipout::flipout:

Μπα... Αν δε μου αρέσει θα το χαρίσω στον Μπουλ γιατί κάνει συλλογή από κεντρικά. :flipout:

Σοβαρά τώρα...
Αν μπορούμε δηλαδή να είμαστε σοβαροί με αυτή τη τιμολόγηση.
Υπάρχει άλλο ηχείο στην αγορά όπου η διαβάθμιση της τιμής των μοντέλων του είναι τόσο πολύ συνδεδεμένη με τη ματαιοδοξία του αγοραστή;

Μπα... Αν δε μου αρέσει θα το χαρίσω στον Μπουλ γιατί κάνει συλλογή από κεντρικά. :flipout:

Σοβαρά τώρα...
Αν μπορούμε δηλαδή να είμαστε σοβαροί με αυτή τη τιμολόγηση.
Υπάρχει άλλο ηχείο στην αγορά όπου η διαβάθμιση της τιμής των μοντέλων του είναι τόσο πολύ συνδεδεμένη με τη ματαιοδοξία του αγοραστή;

:idea::idea:Σκεφτομαι να "κατασκευασω" ειδικα πανακια καθαρισμου και γυαλισματος γι αυτα τα ηχεια.Νομιζετε 3000 ευρω το καθενα ειναι καλη τιμη;Τι χρωμα λετε να τα κανω;:worshippy::worshippy::worshippy: