Αν είχαμε πάλι τον "κόσμο μας" πίσω.....

Ε μα τι να πω ρε συ, μιλάμε για επίπεδο εδώ ρε.
Κάτι άλλο που μου ήρθε πχ, η χαρά του να βλέπω τα βυζόμπαλα της Πάμελας στο baywatch....

Re: Απάντηση: Αν είχαμε πάλι τον "κόσμο μας" πίσω.....

Κάτι άλλο που μου ήρθε πχ, η χαρά του να βλέπω τα βυζόμπαλα της Πάμελας στο baywatch....

Έλα ρε... Μην ανησυχείς... Όπως πάνε οι επαναλήψεις θα σου κάτσει. Δέ μπορεί!

Το "φως" δεν έχει επίπεδα ρε.....

Χμ....

Από φαγητό το chilli των goody's. Πρέπει να ήμουν από τους λίγους που έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας και από τότε δεν ξαναβρήκα ίδιο. Χοντρή μαλακία τους.
Επίσης τα φοφίκο όταν ήμουν μικρός. Κακή απόμίμηση τα φουντούνια πλέον....
Η σύζυγος ψάχνει ακόμα και σήμερα κάτι που να της θυμίζει το καρνέϊσον.

Από πρόσωπα όλους αυτούς που χάθηκαν όσο ήμουν σχολείο. Τότε στα 11-13-17. Τώρα θα ήταν στα 38-40-45...

Από συναισθήματα όλα αυτά που είχα της πρώτες φορές.

Από τεχνολογία το πρώτο μου walkman καθώς και η πρώτη μου φωτογραφική (Minolta 7000i) και από ταξίδια το πρώτο στα Ιωάννινα.....

Το κυριότερο όμως που μου λείπει είναι να μη μπορώ να προγραμματίσω το αύριο.

Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που μου γυάλιζαν "μουράτα" πράγματα. Ως εκ τούτου, το μόνο που θέλω πίσω, είναι η ικανότητα να ζω τη ζωή μου απλά όπως τη ζούσα πάντοτε, χωρίς να κάθομαι να φτιάχνω excelόφυλλα με "επιτρεπόμενα" έξοδα (επιπέδου καφέ στο όρθιο), για το πως θα μπορέσω να βγάλω και τις 30 μέρες του μήνα.

Και κάτι αλλο...Και τι δεν θα έδινα να ξαναζήσω την συναυλία των Cannibal Corpse στο γήπεδο του Σπόρτιγκ το 2000 με 2001 αν θυμάμαι καλά....Όχι για να ξαναδώ τους Cannibal τα στιβαρά μπράτσα και τον ογκώδη λαιμό του Corpsegrinder αλλά για τα τρία γκομενακια μπροστά μου,τα οποία είχαν επιδοθεί σε ένα ανελέητο headbanging ,με τας τιράντας τους να ανεμίζουν ασύστολα,μπροστά στα γεμάτα αδρεναλίνη ανδρικά βλέμματα....

Από καθαρή τύχη γλίτωσαν τα ''χειρότερα''...

http://www.youtube.com/watch?v=rJRaFEr075I

Βρε ο άνθρωπος είπε τι σας λείπει από αυτά που σας στέρησε η οικονομική κρίση.

Όχι τι σας λείπει από αυτά που σας στέρησαν τα γεράματα!!!

Με κρίση ή χωρίς όλοι μας θα θέλαμε μείον είκοσι έτη!!! :ADFAD2:

nikosGX , έγραψες :flipout:

Μου έμεινε από τα μέχρι τώρα ποστ (και συμφωνώ) το τελείωμα του Kosh :

αλλά η νοσταλγική και ανέμελη διάθεση της εποχής που τα συνόδευε.

Last edited:
Τα εκπαιδευτικά κλωτσομπουνίδια που τρώγαμε απο το δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο ,,, το τσουβάλιαμα στο περιπολικό εάν έπαιζες φλιπεράκια ,, η απλά εάν έβλεπες πορνο στον κεραμικό .. το ρουφιανιλίκι και αποβολή λόγω τσιγάρου (καμελάκι αφιλτρο :afro:) ,, το μάζεμα στο κατατοπους αστυνομικό τμήμα γιατι η ταυτότητα δεν σου εμοιαζε ,, τα μπλόκα και το ξεφτιλίκι στα παπάκια απο την παλαί ποτέ ομάδα ΖΗΤΑ ,, την καταπληκτική κουλτούρα της μπαρμπαρέλα και τα λικνιζομενα τραβέλια στην πίστα ,

αχχχ
τι να πρωτοθυμηθεις ...

Θα ηθελα μια επαγγελματικη χρονια οπως ηταν το 2004 - 2005 - 2006....

Επεσα τυχαια μπροστα στα κιταπια μου...

24/5/2004 - Κακινάδα, Ινδια
27/5/2004 - Καρατσι, Πακισταν
2/6/2004 - Μπουργκας, Βουλγαρια
8/6/2004 - Σιγκαπουρη
29/6/2004 - Σαλβαδορ, Βραζιλια
2/7/2004 - Ιταζαϊ, Βραζιλια
5/7/2004 - Μπουενος Αιρες, Αργεντινα
12/7/2004 - Σεβιλλη, Ισπανια
22/7/2004 - Ντερμπαν, Ν. Αφρικα
1/8/2004 - Τσινταο, Κινα

Αυτο ηταν απο μονο απο δυο μηνες φωτια....
Πηγε ετσι ενα οκταμηνο+, απο Κορεα μεχρι Καναδα, και απο Χαλιφαξ μεχρι Σιγκαπουρη. Με μπολικα ενδιαμεσα... Μεσα σε ενα χρονο, Παραγουαη, Αιγυπτος, Λιβανος, Συρια, Ουκρανια, Ρουμανια, Αμερικη, Σ. Αραβια, Κορεα, UAE, Μαλαισια, Γαλλια, UK, Βελγιο, Ολλανδια, Πολωνια, Γερμανια, Αλβανια, Ιταλια, Τουρκια, Ρωσσια, Ιαπωνια.... κλπ... Απο μια εως παμπολλες φορες σε καθε μερος...

Τα παλια τα χρονια....

Τα εκπαιδευτικά κλωτσομπουνίδια που τρώγαμε απο το δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο ,,, το τσουβάλιαμα στο περιπολικό εάν έπαιζες φλιπεράκια ,, η απλά εάν έβλεπες πορνο στον κεραμικό .. το ρουφιανιλίκι και αποβολή λόγω τσιγάρου (καμελάκι αφιλτρο :afro:) ,, το μάζεμα στο κατατοπους αστυνομικό τμήμα γιατι η ταυτότητα δεν σου εμοιαζε ,, τα μπλόκα και το ξεφτιλίκι στα παπάκια απο την παλαί ποτέ ομάδα ΖΗΤΑ ,, την καταπληκτική κουλτούρα της μπαρμπαρέλα και τα λικνιζομενα τραβέλια στην πίστα ,

αχχχ
τι να πρωτοθυμηθεις ...

Σύνελθε ρε...Αυτά δεν είναι προ κρίσης, είναι προ Χριστού...Και δεν είναι μικρά καπιταλιστικά (εκτός από τα λικνιζόμενα τραβέλια). Κι εσύ off topic είσαι...

Θα μου λειψουν τα ταξιδια στο εξωτερικο και ιδιως τις μερες των Χριστουγεννων.
Καθε χειμωνα φροντιζα να πηγαινω 1 εβδομαδα εκεινες τις μερες σε καποια ευρωπαικη πολη γιατι μ αρεσει ο συνδυασμος του κρυου με την στολισμενη πολη.

Τα όνειρα και τα τηγανητά είναι μόνο για τους νέους.

αχχχ
τι να πρωτοθυμηθεις ...

Ε ναι ρε συ!
Μιλάμε για το τι μας στέρησε η κρίση!
Αλλιώς θα ήθελα πίσω τα λυκειακά πάρτι με ούζα!
Αλλά και τότε τα κάναμε επειδή δεν είχαμε λεφτά!

Που να αντέξει οικονομικά από μία γκόμενα ο καθένας μας... :flipout: