ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!

Προφανώς είναι μούφα, για τον πολύ απλό λόγο ότι αν το έκαναν όντως, θα εδιναν κάτι πιο ελκυστικό σε μορφή, αυτό είναι σαν αποβολή κοτόπουλου...

Πάντως προτείνω το νήμα να παραμείνει, καθώς θεωρώ δεδομένο ότι τέτοια προϊόντα θα τα δούμε στα ράφια των μαγαζιών αρκετά πριν το 2020... Και σηκώνει τρομακτική συζήτηση. Η τεχνολογία ήδη υπάρχει πρακτικά γι'αυτό...

[...]
Πάντως προτείνω το νήμα να παραμείνει, καθώς θεωρώ δεδομένο ότι τέτοια προϊόντα θα τα δούμε στα ράφια των μαγαζιών αρκετά πριν το 2020... Και σηκώνει τρομακτική συζήτηση. Η τεχνολογία ήδη υπάρχει πρακτικά γι'αυτό...

Εγώ Μαέστρο μου θα έλεγα να παραμείνει ως απόδειξη του πώς το ράδιο-αρβύλα μέσω internet και όχι μόνο, έχει γίνει επιστήμη...

Νομίζω εκτός των τρολ, κλασικό είδος που ενδημεί στα φόρουμ είναι ο "πανικοβλημένος"... Ένας επικίνδυνος τρομακτικός κόσμος απλώνεται γύρω μας. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!

:p :p :p

Eίναι πολύ παλιά αυτά παιδιά...Να φανταστείτε πως ένα που έχει μεγαλώσει το έχουμε πρωθυπουργό....

Απάντηση: Re: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!

Eίναι πολύ παλιά αυτά παιδιά...Να φανταστείτε πως ένα που έχει μεγαλώσει το έχουμε πρωθυπουργό....

Προφανώς είναι μούφα, για τον πολύ απλό λόγο ότι αν το έκαναν όντως, θα εδιναν κάτι πιο ελκυστικό σε μορφή, αυτό είναι σαν αποβολή κοτόπουλου...

.

Μην εισαι σίγουρος...:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!

Χμμμ... Το post #8 μάλλον πέρασε απαρατήρητο... :hmmmm:

Μάλλον. Επανάληψη - για την ιστοσελίδα:

As a Website (www.Genpets.com) designed to mimic the seedy mass marketing ploy of any large corporation by the manipulation of the graphic language of a "real" web site. (as Artist and professor David Pelltier worded it).

Σταθερό mood και δεν μιλάει;
Δεν τσιμπάμε!
Έτσι ήταν και η γυναίκα μου, μέχρι που την παντρεύτηκα...