αν οι Φακοι ηταν Αυτοκινητα τι θα ηταν?

Τρωω σταφυλια χωρις κουκουτσια απο το Lidl και ελεχγω το τσαμπι φωτοβολωντας το με τον EagleTac D25A clicky μηπως και εντοπισω κανενα κουκουτσι :flipout:

Τρωω σταφυλια χωρις κουκουτσια απο το Lidl και ελεχγω το τσαμπι φωτοβολωντας το με τον EagleTac D25A clicky μηπως και εντοπισω κανενα κουκουτσι :flipout:

Eνταξε ενταξει μας επεισες αυριο πρωι χτυπαμε κι εμεις καρτα στο λιντλ :D (καμια ΑΑΑ ειχε ?)

Eνταξε ενταξει μας επεισες αυριο πρωι χτυπαμε κι εμεις καρτα στο λιντλ :D (καμια ΑΑΑ ειχε ?)

Γελαω μονος μου!! Να'σαι καλα :))))

Και ομως μπαταριες εχει ακομα! Ο μεγεθυντικος φακος τελειωσε δυστυχως. Εχει ομως μεγαλες εργαλειοθηκες με 4 ευρουδακια.
Εχει και ενα πολυεργαλειο με υπερυθρες που μετραει αποσταση, υπολογιζει εμβαδον,ογκο και βρισκει αν εχει μεταλλο, ξυλο η καλωδιο AC στον τοιχο.

Εχει και φρεσκες τοματες σε κλωναρι μονο με 1.11 ευρω. Πηρα.:firstprize:

καλο το σχολιο με τους maglite...ταιριαζει με το σχολιο για τα vauxhal

ανακεφαλαιωση (εβαλα και αλλους custom)

Ultrafire - Lada ασυντηρητο
Trustfire - Lada (απλo, σκυλι να το κλωτσας, το βαζεις ευκολα χερι, πολλα ανταλλακτικα)
Tank007 – FIAT
Solarforce – Willys Jeep / M38
Sunwayman – SAAB / Chevrolet Corvette
O-Light - Honda/Nissan
Fenix (μικροι) - Toyota (ολοι εχουν απο ενα καποτε στη ζωη τους)
Fenix (μεγαλοι) - Subaru Μεγαλα (Forester)
4sevens - Lexus (δηλαδη Toyota) / VW
Klarus - Mitsubishi
Thrunite - Citroen
Armytek - AMG Mercedes
Nitecore/Jetbeam - AUDI/VW - BMW/Audi
Zebralight - Porche
Surefire - Πουσαρισμενη ΒΜW Με πολλα φτιασιδια / Hummer
Surefire 6P - Land Rover
Balder - Hyundai
Dereelight -
Eagletac – Mazda / Opel
Shingbeam - Kia
Xeno - Alpha Romeo
DQG – Smart
MagLite - Οpel
Lumapower - fiat

Steve Ku - Rolce Royce
Milky
McGizmo
Wquiles

Petzl - Vauxhall (παρωχημενο αντιγραφο Opel)
Zebralight - Porche

τωρα καλυτερα να μην σου απαντησω εγω......θα φανει ποσο πολυ τους αγαπαω :BXVZCBXZ6: χαχαχαχα......
κανεις αλλος?

χαχαχαχα//λαμπει παλι η Βρετανικη βιομηχανια vauxhal, rover ολα φθηνα οπελ!

Διαφωνω αν και ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ στους φακους .....πρωτα απο ολα εχω MG και εναν p7 ....o p7 ακομη δουλευει! :bigcry:
Χθες παρελαβα τον τκ35,δεν λεω,απο φως σκιζει αλλα το λεδ μεσα στον φακο φαινεται ασπρο μπλε και στον τοιχο πρασινο,τα κουμπια πισω πολυ επιφοβα,τα γρεζα γυρω απο το σπειρωμα ακομη τα καθαριζω,οι επιχρυσες επιφανειες των επαφων δεν με πειθουν και το γυαλι του εχει ενα καρο σκονη,απο μεσα .... δεν σημαινει πως δεν θα τον προτεινα σε αλλους,για το μεγεθος του και τα λεφτα του ειναι αψογος απλα δεν θα ελεγα πως ειναι και toyota η τουλαχιστον κατι τετοιο θα το ελεγα πιο ευκολα για τον p7...

Ξανα λεω ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ,και οτι στραβο γραφω για τον tk35 τα γραφω ως ψειρας!τωρα μιας και εσεις το εχετε αναγαγει σε επιστημη κατι θα ξερετε παραπανω απο μενα απλα θελω respect στον Βρετανο ....ασχετο....:flipout::flipout::flipout:

Επειδή έχω τον P7, με κάποιες αλλαγές θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Είναι πολύ παχύς και άβολος στην χρήση, με καταπληκτικό σύστημα ζούμ όμως. Αν τον παραλλήλιζα με αμάξι θα έλεγα ότι είναι σαν αυτά τα παλιά βανάκια της WW.

Επειδή και εγώ έχω τον P7, λόγω μεγέθους, βάρους αλλά και ποιότητας κατασκευής μάλλον προς Volvo πάει ο νους μου... ;)

Toυς Ledlenser (P4,P5, P7 etc.) οντως δεν τους εχουμε καταταξει σε μαρκα.

χμμ.. ποια μαρκα αυτοκινητου ειναι σχετικα ακριβη μεν, καλουτσικη και ποιοτικη δε, αλλα δεν αξιζει τα λεφτα της? Και δεν την εχουμε αναφερει βεβαια. Καμμια Peugeot?

EDIT
Eχω ηδη καταταξει τους Ledlenser...Rover :))))

Last edited: