Αν σας βρίσκονται πρόχειρα $3M

Ενδιαφέρον! Το θέμα είναι που θα τα αποθηκεύσεις όλα αυτά και με τι τρόπο θα τα ψάχνεις :2thumb22sup:

Ειχα διαβασει συνεντευση του συγκεκριμενου στο record collector. Ειχε πει οτι δε θα πουλαγε ποτε τη δισκοθηκη του.
Παντως η χαρα σε μια δισκοθηκη ειναι η αγορα του καθε δισκου ξεχωριστα. Δε με ιντριγκαρει ιδιαιτερα να δωσω 3 χαρτια και ενα καμιονι να ξεφορτωνει βινυλια για ενα μηνα ( δεν εχω και τρια χαρτια):grandpa:

Ενδιαφέρον! Το θέμα είναι που θα τα αποθηκεύσεις όλα αυτά και με τι τρόπο θα τα ψάχνεις :2thumb22sup:

βασικά μόνο που το είδα, αισθάνθηκα ότι είμαι σε κατάστημα ή αποθήκη και βαρυστομάχιασα....

κάθε δίσκος έχει μιά στιγμή στη ζωή μας.
Τη στιγμή της αγοράς.

Εγώ μιλάμε γιά ψυχρά πράγματα

Ειχα διαβασει συνεντευση του συγκεκριμενου στο record collector. Ειχε πει οτι δε θα πουλαγε ποτε τη δισκοθηκη του.
Παντως η χαρα σε μια δισκοθηκη ειναι η αγορα του καθε δισκου ξεχωριστα. Δε με ιντριγκαρει ιδιαιτερα να δωσω 3 χαρτια και ενα καμιονι να ξεφορτωνει βινυλια για ενα μηνα ( δεν εχω και τρια χαρτια):grandpa:

Σωστός!!
:2thumb22sup:

Μαλλον απευθυνεται σε μελλοντικες γενιες, οπου ο μεσος χρονος ζωης θα εχει πολλαπλασιαστει, ωστε να προλαβεις να ακουσεις ολοκληρη την δισκοθηκη τουλαχιστον μια φορα πριν εγκαταληψεις τον ματαιο αυτο κοσμο.

υπολογισα οτι χρειάστηκε 62 χρονια εχοντας ασχοληθει επι 24 ωρες την ημερα 30 μερες τον μηνα επι 12 μηνες μονο με 10 λεπτα για το καθε αποκτημα του

κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο πλειοδότης λέει αποκτά πέρα από τη συλλογή και την ιδιοκτησία των 6 εκδοτικών και 8 δισκογραφικών επιχειρήσεων του ιδιοκτήτη της συλλογής. Και λέει πως ο τελευταίος το βγάζει σε τόσο χαμηλή τιμή ενώ είχε και καλά απορρίψει παλαιότερα προσφορά 28εκ. $ γιατί λέει θέλει ο πλειοδότης να φτιάξει μουσείο ή να χαρίσει τη συλλογή σε μουσείο.

3 εκατομμύρια δίσκοι και κάτι ψιλά cd έχουν μόνο 6 εκατομμύρια τραγούδια;
Συλλογή με 45άρια singles πουλάει;

Τα μισά είναι και σφραγισμένα. Αν αφιερώσεις μισό λεπτό για κάθε δίσκο, θέλεις 12.500 ώρες μόνο για να τα ξεσφραγίσεις! :flipout:

Πρέπει ο ίδιος να τα έχει καταχωρήσει.

Οι εικόνες του χώρου είναι σαν βουνά κοκαίνης για τους εθισμένους.
Αν και δε ξέρω ποια από τις δύο καταστάσεις είναι η χειρότερη.
Μάλλον το βινύλιο είναι χειρότερο.

μπααα
εγώ αισθάνομαι το ίδιο όπως όταν μπαίνω στον Τερκενλή...

παίρνω ένα και φεύγω (τσουρέκι):fahne90:

και εκεί, αν θες, μυρίζεις και από έξω...

The new owner of this magnificent collection will also acquire (1) the rights to Spin-Clean, the owner's patented vinyl record cleaning system, considered the best on the market by audiophiles the world over, (2) the rights to Discmist CD cleaner, (3) CD Saver 2-part archival CD storage sleeves, (4)Yellow Jacket 45 RPM acid-free archival storage sleeves, (5) ownership of the owner's six publishing companies and eight independent record labels, and (7) more than $100,000 worth of antique recording and listening devices and other music memorabilia currently on loan to a museum.

:eek:
απολελέ ο άνθρωπος...