Καλησπερα σε ολους!
Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με μια βελτιωση που θελω να κανω στον εξοπλισμο μου καθωτι ειμαι λιγο ασχετος! Βρισκομαι στην Αθηνα(κεντρο) και εχω αυτη τη στιγμη πιατο 80εκ no name, ενα lnb το οποιο δεν θυμαμαι τη μαρκα ακριβως αλλα μου ειπε ο τεχνικος οτι ειναι πολυ καλο και δεκτη Mvision hd300Net.Αυτη τη στιγμη ειναι κεντραρισμενο το LNB για να πιανω νοβα.Η ενταση σηματος ειναι 60%-65% και η ποιοτητα 79%-82%.
Σκεφτομαι να κανω τα εξης:
-Toποθετηση πιατου 1 μετρου ή μεγαλυτερου με μαξιμουμ διαμετρο το 1,20.
-Τοποθετηση 2 προσθετων lnb για να "πιασω" και τον ΟΤΕ αλλα εαν γινεται και τον astra.
θΑ ηθελα τα φωτα σας για τα ακολουθα:
-Πιατο αλουμινιου ή σιδηρου?Ποια η διαφορα?
-Να προτιμησω 1,20 απο 1,00 διαμετρο?
-Για LNB σκεφτομαι 2 τεμαχια Ιnverto Black Ultra High Gain Single.Ειναι οκ για τη δουλεια που θελω?
Αυτα προς το παρον και ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!
Βασιλης
Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με μια βελτιωση που θελω να κανω στον εξοπλισμο μου καθωτι ειμαι λιγο ασχετος! Βρισκομαι στην Αθηνα(κεντρο) και εχω αυτη τη στιγμη πιατο 80εκ no name, ενα lnb το οποιο δεν θυμαμαι τη μαρκα ακριβως αλλα μου ειπε ο τεχνικος οτι ειναι πολυ καλο και δεκτη Mvision hd300Net.Αυτη τη στιγμη ειναι κεντραρισμενο το LNB για να πιανω νοβα.Η ενταση σηματος ειναι 60%-65% και η ποιοτητα 79%-82%.
Σκεφτομαι να κανω τα εξης:
-Toποθετηση πιατου 1 μετρου ή μεγαλυτερου με μαξιμουμ διαμετρο το 1,20.
-Τοποθετηση 2 προσθετων lnb για να "πιασω" και τον ΟΤΕ αλλα εαν γινεται και τον astra.
θΑ ηθελα τα φωτα σας για τα ακολουθα:
-Πιατο αλουμινιου ή σιδηρου?Ποια η διαφορα?
-Να προτιμησω 1,20 απο 1,00 διαμετρο?
-Για LNB σκεφτομαι 2 τεμαχια Ιnverto Black Ultra High Gain Single.Ειναι οκ για τη δουλεια που θελω?
Αυτα προς το παρον και ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!
Βασιλης