Εχω περί τα 1000Ε να διαθέσω για αναβάθμιση των ενισχυτικών μου.Αυτή την στιγμή ο ενισχυτής δίνει 75W/8Ω και μου αρέσει πάρα πολύ ο ήχος του, ή μάλλον το κούρδισμά του. Τα ηχεία ρουφάνε watt και ρεύμα για πλάκα :furious3:. Γενικότερα θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από το αποτέλεσμα (δλδ και να μην προβώ σε αλλαγή μια χαρά θα κοιμηθώ το βράδυ χεχε! ) Τώρα πάιζω με AFIII.:a0210:
και σκέφτομαι τα εξής : :afro:
1) Δίνω τον ενισχυτή που έχω ήδη και τα 1000Ε και παίρνω σβάρνα τα μεταχειρησμένα.
2) Παίρνω ακόμα έναν ενισχυτή όμοιο και παίζω με διενίσχυση.
3) Κάθομαι στα αβγά μου και μαζεύω χρήματα για κανα Pass ή Krell ή Gamut ή ASR ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Σκέφτομαι να προχωρήσω με την κουρτίνα Νο 2. Το παράξενο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι θα έχω δύο ίδιους ολοκληρωμένους ενισχυτές. Ο ένας θα λειτουργεί σαν ολοκληρωμένος και ο άλλος μόνο σαν τελικός. Θα τους συζεύξω κιόλας μεταξύ τους οπότε θα είμαστε ταμάμ. Σκέφτομαι ότι με σχετικά λίγα λεφτά θα διπλασιάσω την ισχύ του συστήματός μου.
Εσείς τί λέτε? Θα κάνω μαλακία ή να επιλέξω την κουρτίνα Νο3?
και σκέφτομαι τα εξής : :afro:
1) Δίνω τον ενισχυτή που έχω ήδη και τα 1000Ε και παίρνω σβάρνα τα μεταχειρησμένα.
2) Παίρνω ακόμα έναν ενισχυτή όμοιο και παίζω με διενίσχυση.
3) Κάθομαι στα αβγά μου και μαζεύω χρήματα για κανα Pass ή Krell ή Gamut ή ASR ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Σκέφτομαι να προχωρήσω με την κουρτίνα Νο 2. Το παράξενο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι θα έχω δύο ίδιους ολοκληρωμένους ενισχυτές. Ο ένας θα λειτουργεί σαν ολοκληρωμένος και ο άλλος μόνο σαν τελικός. Θα τους συζεύξω κιόλας μεταξύ τους οπότε θα είμαστε ταμάμ. Σκέφτομαι ότι με σχετικά λίγα λεφτά θα διπλασιάσω την ισχύ του συστήματός μου.
Εσείς τί λέτε? Θα κάνω μαλακία ή να επιλέξω την κουρτίνα Νο3?