Αναβάθμιση ενισχυτικών (παρακαλώ πολύ μή βαράτε)

για τα specs του απλα οταν ακους τιμη του κοιταζεις γυρω σου μηπως ειναι κρυμμενη καμια καμερα κ σου κανει κανενας πλακα. Που να ακουσετε κ πως παιζει... Η εταιρια δεν ειναι τυχαια, ειναι 20 χρονια στο χωρο κ ο χαρακτηρισμος κινεζικη μπορει να γινει μονο για την προελευση.

συμφωνώ απόλυτα. Απ όσο έχω διαβάσει κι ακουσει έχει καταπληκτικά προϊόντα. Στα συν και η αντιπροσωπεία που παρέχει κάθε βοήθεια και διευκρίνηση (ασχετο, σκεφτονται να φερουν τα Wyred4Sound & Burson DACs για να μην ξεχναμε και το πονο μας..)

Ο συγκεκριμένος ενισχυτής με τα Chario που έχω ακουγόταν απίστευτα. Οπως επίσης μου αρέσει και η αισθητική του...

Λές να ταιριάζει με τα audiovector?

Ακριβως με τετοια ηχεια ταιριαζει. Ο χαρακτηρας του "λαμπιζει" αρκετα, και απλα τετοιο drive κ δυναμικα σε συνδυασμο με αυτο το κουρδισμα θα βρεις απο magnum dynalab καποιες κατηγοριες τιμης πανω.

μια μικρη ιδεα απ το εσωτερικο
H80A_2.jpg

Η τιμη ειναι 2395 ευρω

Last edited:
το (2) δεν νομιζω να δουλεψει γιατι παλι 70w εχεις και τα ηχεια σου ζητανε οσο περισσοτερα τους δωσεις. Εγω θα κοιταγα εδω http://www.audioevolution.gr/second_focus.asp?id=235&page=1 , που σε αυτη την τιμη απλα δεν σου περναει απ το μυαλο τι μηχανακια παιρνεις.

Ακοιμα και εδω http://www.audioevolution.gr/second_focus.asp?id=233&page=1 σε συνδυασμο με εναν προ με την αναλογη ηχητικη ταυτοτητα που θελεις να προσδωσεις στο συστημα.

Τις αλλες λυσεις τις εχουμε συζητησει διεξοδικα κατ' ιδιαν.

εξαιρετικές λύσεις ... μπράβο Παντελή ψαχτήρι ...

Μιας και γίνεται λόγος και για τον Audia III, είδα σημερινή ανακοίνωση της Audioevolution ότι πλέον ο συγκεκριμένος ενισχυτής αναβαθμίζεται με θύρα usb και phono mm/mc. Ιδού για κάθε ενδιαφερόμενο ενός δημοφιλούς μηχανακίου:

http://www.audioevolution.gr/news_focus.asp?id=91

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναβάθμιση ενισχυτικών (παρακαλώ πολύ μή βαράτε)

Αυτά που έβαλες είναι τα "μικρά" Κώστα.Κοντά στο 2,000ρο είναι τα κάτωθι,που είναι καλύτερα από τα παραπάνω..:

http://www.auditorium.gr/index.php?productID=9

Ουπς.... thanks :a0210:
Tα μεγαλα ηθελα να βαλω μιας και αυτα εχω ακουσει.

(4) Κρατας τον ενισχυτη σου και παιρνεις ενα ευαισθητο και γλυκοηχο ζευγαρι ηχειων (στη θεση σου θα κοιταζα προς Ιταλια πλευρα). Εχεις ηδη αλλαξει δυο ενισχυτες...
Μια γυναικα -αν δεν σου αρεσει- οσο και να τη βαψεις, να την κουρεψεις ή να της κανεις διαιτα, παλι δεν θα σου αρεσει...ή θα σου αρεσει στην αρχη. Μετα απο λιγο θα τη βαρεθεις ξανα... ;)

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση ενισχυτικών (παρακαλώ πολύ μή βαράτε)

(4) Κρατας τον ενισχυτη σου και παιρνεις ενα ευαισθητο και γλυκοηχο ζευγαρι ηχειων (στη θεση σου θα κοιταζα προς Ιταλια πλευρα). Εχεις ηδη αλλαξει δυο ενισχυτες...
Μια γυναικα -αν δεν σου αρεσει- οσο και να τη βαψεις, να την κουρεψεις ή να της κανεις διαιτα, παλι δεν θα σου αρεσει...ή θα σου αρεσει στην αρχη. Μετα απο λιγο θα τη βαρεθεις ξανα... ;)

απ την αρχη συμφωνουσαμε εμεις αλλα τωρα που ο AF III εχει 1650 ευρα καινουριος κ η τιμη μεταπωλησης πηγε πατο, δεν τον συμφερει να τον σκοτωσει για 1000 ευρω

Το να δοκιμάσει τελικό άλλης εταιρίας για διενίσχυση, παίζει; (Να είναι ματσαρισμένος στα ηλεκτρικά του με τον AF3, φυσικά.) Στην τελική, τα γούφερ θα οδηγεί.

Το έχω γενικά απορία αυτό, αν έγραψα μ*****α συγχωράτε με...

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση ενισχυτικών (παρακαλώ πολύ μή βαράτε)

Το να δοκιμάσει τελικό άλλης εταιρίας για διενίσχυση, παίζει; (Να είναι ματσαρισμένος στα ηλεκτρικά του με τον AF3, φυσικά.) Στην τελική, τα γούφερ θα οδηγεί.

Το έχω γενικά απορία αυτό, αν έγραψα μ*****α συγχωράτε με...

Γενικα γινεται...
Δεν προτεινεται παντως γιατι καθε ενισχυτης εχει διαφορετικο "βημα" και εκει καπου αρχιζει το μπλεξιμο ειδκα αν μιλαμε για 2 διαφορετικους τελικους με ενα προ.
Δυο ολοκληρωμενοι φανταζομαι ειναι πιο ευκολο αλλα και εκει παιζεις με τα δυο ποτς και το αυτι σου.

με τους 2 ολοκληρωμενους δεν ειναι δυσκολο γιατι απλα χρησιμοποιεις την εισοδο power amp in του ενος και τον χρησιμοποιεις σαν τελικο οποτε "παιζεις" με ενα ποτενσιομετρο.

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση ενισχυτικών (παρακαλώ πολύ μή βαράτε)

με τους 2 ολοκληρωμενους δεν ειναι δυσκολο γιατι απλα χρησιμοποιεις την εισοδο power amp in του ενος και τον χρησιμοποιεις σαν τελικο οποτε "παιζεις" με ενα ποτενσιομετρο.

Παντελη με ενα ποτ ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα να τους "ταιριαξεις".
Η σωστοτερη λυση ειναι πανομοιοτυποι ενισχυτες και ξεμπερδεψες.

Ίσως Φράγκυ να κάνει τη δουλειά σου ο ενισχυτής που άκουσες τα ηχεία και τα διάλεξες εξ' αρχής... ή η εξέλιξή του αν υπάρχει.

Διαφορετικά πιστεύω πως άλλος ένας ΑFIII θα σου κάνει τη δουλειά, εφόσον ο συγκεκριμένος είναι αυτός που θεωρείς καλύτερο για τα γούστα σου.
...pre out του ενός στην main in του δεύτερου και χρήση του ως τελικού για τις χαμηλές... Το volume θα παίζει από τον πρώτο μόνο, οπότε κανένα πρόβλημα στις ευκολίες (όπως τα λέει ο tyler και kpais δηλαδή).

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση ενισχυτικών (παρακαλώ πολύ μή βαράτε)

Διαφορετικά πιστεύω πως άλλος ένας ΑFIII θα σου κάνει τη δουλειά, εφόσον ο συγκεκριμένος είναι αυτός που θεωρείς καλύτερο για τα γούστα σου.
...pre out του ενός στην main in του δεύτερου και χρήση του ως τελικού για τις χαμηλές... Το volume θα παίζει από τον πρώτο μόνο, οπότε κανένα πρόβλημα στις ευκολίες (όπως τα λέει ο tyler και kpais δηλαδή).

:ernaehrung004:

Αυτό σκέφτηκα και εγώ μόλις είδα την αγγελία....Αν μας κάτσει και η τιμή ψίνομαι.

Αν δεν κάτσει η τιμή τότε μάλλον θα κάτσω στα αυγά μου και θα περιμένω μια άλλη ευκαιρία ενώ στο μεσοδιάστημα θα μαζεύω και χρήματα.... Ιδωμεν.

Πές και καμια ιδέα για ενισχυτικά μιας και που το ανέφερες :flipout:

Σου είπα ήδη... Δοκίμασε τον ενισχυτή που άκουσες τα ηχεία σου, όταν τα διάλεξες... ;)

Αυτό το σύστημα "ερωτεύτηκες" δώσε του άλλη μια ευκαιρία...:D