Αναβάθμιση Forum

Παιδιά από τη στιγμή που έγινε επαναφορά του server υπάρχει θέμα με το Tapatalk.
Μερικά νήματα λειτουργούν οκ, σε μερικά άλλα όπως πχ το Vodafone tv, βγάζει κατευθείαν server error και σε μερικά άλλα όπως πχ αυτό του Παναθηναϊκού φορτώνει τα πρώτα μηνύματα και καθώς προχωράει η συζήτηση και πάει να φορτώσει τα παρακάτω, εμφανίζεται το ίδιο λάθος.
Πριν λειτουργούσε οκ όπως οκ λειτουργεί και στα άλλα forums που παρακολουθώ.
12cf514a9be38e1ac2227693f2bdda9e.jpg

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: karajim80
Τι το θελετε ρε παιδες το tapatalk ?

απο την νεα πλατφορμα και μετα που μπορεις να βαλεις κατευθειαν εγκαταστημενο "app" avclub δεν το ξαναχρησιμοποιησα ποτε .

• Like
Reactions: gpapjohn
Βρήκα μια λύση και δουλεύει στα περισσότερα νηματα
Σε οποια νήματα σας βγάζει το λάθος αυτό, πατήστε να ανοίξει το νήμα στον browser και διαβάστε μέχρι και το τελευταίο ποστ. Την επόμενη φορά που θα το ανοίξετε από το Tapatalk, θα ανοίξει κανονικά

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με tapatalk σε κάποια νήματα λαμβάνω αυτό το σφάλμα μετά την αναβάθμιση. Μπορεί να επιλυθεί κάπως;IMG_20250301_101635.jpg

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Σε μερικά δουλεύει και σε μερικά όχι, δεν έχω βρει πότε γίνεται το ένα και πότε το άλλο

Και σ’ εμένα μια απ’ τα ίδια (και μάλιστα στο παρόν thread). Δοκίμασα το workaround αλλά δεν.

Ούτε σε μένα δουλεύει. Κι όπως γράφτηκε και πιο πάνω αν συνηθίσεις με τάπα, δύσκολα γυρνάς πίσω. Είναι μεγάλη η ευκολία που προσφέρει κακά τα ψέματα.

Τις επόμενες ημέρες, θα κάνουμε εκ νέου μια προσπάθεια να το εγκαταστήσουμε εξ αρχής μήπως και φτιάξει το θέμα που αντιμετωπίζετε.
Δυστυχώς τα εργαλεία το tapatalk σε admins είναι ελάχιστα εάν όχι ανύπαρκτα. Το ότι δουλεύει σε ορισμένα topic και όχι σε άλλα δε, κάνει ακόμη χειρότερο το troubleshooting.

• Like
Reactions: karajim80
Tapatalk χρησιμοποιούσα όταν ήταν πρόγραμμα της προκοπής, τώρα δεν υπάρχει λόγος. Ό,τι θέλω, το κάνω και από το "app" στο κινητό.
Clear cache κάνατε μήπως έχει φάει κάποια φρίκη με το τι ξέρει πως έχει στην μνήμη και το τι πάει να φορτώσει από το site; Γενικά είναι κακογραμμένο το tapatalk και κάνει τέτοιες χαζομάρες. Μπορεί και να μην είναι αυτό βέβαια, αλλά είναι πολύ γρήγορο να το τσεκάρει κάποιος.

• Like
Reactions: Kosh
Tapatalk χρησιμοποιούσα όταν ήταν πρόγραμμα της προκοπής, τώρα δεν υπάρχει λόγος. Ό,τι θέλω, το κάνω και από το "app" στο κινητό.
Clear cache κάνατε μήπως έχει φάει κάποια φρίκη με το τι ξέρει πως έχει στην μνήμη και το τι πάει να φορτώσει από το site; Γενικά είναι κακογραμμένο το tapatalk και κάνει τέτοιες χαζομάρες. Μπορεί και να μην είναι αυτό βέβαια, αλλά είναι πολύ γρήγορο να το τσεκάρει κάποιος.
Φορτώνεις από το app το ίδιο εύκολα φωτογραφίες χωρίς να σε νοιάζει το αρχικό μέγεθος τους;