Αναβάθμιση Forum

Από όλες τις εφαρμογές streaming που χρησιμοποιώ σαν εμφάνιση μου φαίνετια το apple music έχει την πιο όμορφη ενσωμάτωση
στο φόρουμ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kαλημερα!
Το προβλημα αλλαγης των avatars και των banners στο προφιλ εξακολουθει να υπαρχει?
Δεν μπορει να γινει αλλαγη/προσθηκη νεας εικονας που προσπαθω να ανεβασω απο το desktop του laptop.
Yπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Βασικα γινεται απλα αργεις να το δεις.....εχει να κανει κατι την buffer της κονσολας.

Μπορει δηλαδη να το εχεις αλλαξει επιτυχως αλλα να το δεις την αλλη μερα.

• Like
Reactions: Χιωτης
Κατα περιεργο τροπο μολις μπαινω στο avclub, η δευτερη σελιδα (οποιαδηποτε) με πεταει στο ...ecclesia.gr! Τι συμβαινει; Λετε να θελει να μου στειλει κανενα μηνυμα τυπου "μετανοειτε" ο ...Παναγαθος;

• Haha
Reactions: n_olympios
pater-kleomenis.gif

• Love
Reactions: Haagenti
Εχουν και οι Εκκλησια.gr hackers και μας χτυπουν ρε σεις ?

Λιγο ACDC βαλαμε τι καναμε για ονομα του κυριου ? :ROFLMAO:

Ναι, καλά, δεν έχεις δει τι βάζει ο @Haagenti στη μουσική κατηγορία τελευταία...
Από Δευτέρα μόνο Batushka και Stryper

Α, νόμιζα ότι έπαιζε Rotting Christ στις 78 στροφές! :unsure:
Άσε γιατί έφυγε από Αθήνα και κουβαληθηκε Καλαμάτα .Τον έχω πετύχει κάτι φορές με κάτι απιθανους στην πλατεία να κάνει συμβούλιο..
Πριν κάτι μήνες είχε βγάλει και λόγο με τους αντιεμβολιαστες.
Κάτι για νανοτσίπ έλεγε δεν κατάλαβα και πολλά,δεν τα έχω καλά με την τεχνολογία. :)

• Haha
Reactions: Tzimisce
Λογικά κάτι τσίμπησες φίλε μου.
Δοκίμασε με άλλον browser να δεις αν είναι θέμα chrome ή του pc.

Κάτι τέτοια κάνουν κάποια plugin.
Αυτό φαίνεται είναι σε επίπεδο λειτουργικού όμως.
Πίστεψέ με, με τέτοιους administrators που έχουμε (σαν εμένα π.χ.), αν ήταν να σε έστελνε το forum κάπου αλλού, αυτό σίγουρα δεν θα ήταν στο site της εκκλησίας. :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: lakiss51 and kbouk
Κατα περιεργο τροπο μολις μπαινω στο avclub, η δευτερη σελιδα (οποιαδηποτε) με πεταει στο ...ecclesia.gr! Τι συμβαινει; Λετε να θελει να μου στειλει κανενα μηνυμα τυπου "μετανοειτε" ο ...Παναγαθος;

δοκιμασες κανα restore?