Αναβάθμιση Forum

Ε μα εχουν αποριες τα παιδια και θελουν συμβουλες. Το βραδυ που θα αρχισει ο Pleo και εμεις θα βλεπουμε καμια ταινια θα αλλαξει η παλετα 💋

• Haha
Reactions: vlad66
Όταν πηγαίνουμε στα νεα μηνύματα από το μενού (New Posts), εμφανίζεται ολόκληρη η 1η σελίδα των νέων μηνυμάτων.
Αντιθέτως, όταν πηγαίνουμε στα Νέα μηνύματα από το καινούργιο κουμπί, δεν εμφανίζεται ολόκληρη η (1η) σελίδα και πρέπει να κάνουμε ένα πάτημα ακόμη, το κουμπί View more.
Νομίζω ότι είναι τελείως περιττό και λίγο εκνευριστικό.
Έχει κάποια σκοπιμότητα ή οφείλεται σε κάποιο τεχνικό περιορισμό;
Δεν μπορεί το κουμπί να εκτελεί αυτό που κάνει το New Posts του μενού;

• Like
Reactions: koupa
Όταν πηγαίνουμε στα νεα μηνύματα από το μενού (New Posts), εμφανίζεται ολόκληρη η 1η σελίδα των νέων μηνυμάτων.
Αντιθέτως, όταν πηγαίνουμε στα Νέα μηνύματα από το καινούργιο κουμπί, δεν εμφανίζεται ολόκληρη η (1η) σελίδα και πρέπει να κάνουμε ένα πάτημα ακόμη, το κουμπί View more.
Νομίζω ότι είναι τελείως περιττό και λίγο εκνευριστικό.
Έχει κάποια σκοπιμότητα ή οφείλεται σε κάποιο τεχνικό περιορισμό;
Δεν μπορεί το κουμπί να εκτελεί αυτό που κάνει το New Posts του μενού;
Τώρα που είμαι στο pc, βλέπω ότι τα παραπάνω ισχύουν μόνο όταν είμαι στο κινητό. Στο pc εμφανίζεται ολόκληρη η 1η σελίδα.

Άσχετο: πολύ καλή σκέψη να αλλάζει χρώμα το επιλεγμένο κείμενο!
Δεν θμάμαι αν ήταν έτσι στην προηγούμενη κατάσταση.:unsure:

Το είδατε το νέο μήνυμα όταν εισάγεις βίντεο από το YouTube:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για να δει κανείς περιεχόμενο από 3η υπηρεσία στην πλατφόρμα του avclub, χρειάζεται να έχει συγκαταθέσει και αποδεχτεί cookies της 3ης πλατφόρμας εδώ.
Σε εμάς δεν υπάρχουν διαφημιστικά trackers, εφόσον δεν υπάρχει συνειδητά και διαφήμιση από υπηρεσίες που τα χρησιμοποιούν, κατ' επέκταση δεν υπάρχει και λόγος κανείς να μην τα αποδεχθεί.

Στο κάτω αριστερό άκρο της σελίδας υπάρχει η επιλογή "Cookies" και μπορεί το κάθε μέλος ή επισκέπτης να αναδιαμορφώνει τις επιλογές του.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ας γράψω κι αυτό...
Για ελληνικό forum, πολύ το... αγγλικό!
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε τίτλους νημάτων και περιεχόμενο σχολίων. Αναφέρομαι, σε διάφορες πληροφορίες που μας " δίνει " το forum, ιδίως στις ειδοποιήσεις...

Εμενα δεν μ'αρεσει το οτι βγαινουν τα likes που μαζεψε ο καθενας (ηταν και απο πριν, δεν θυμαμαι).
Σε συνολο 48.880 μυνηματων, 2.690 Likes .... ισως και να δειχνουν την πορτα εξοδου σε μενα.
Ναι Ok, καλη η αποδοχη και η δημοτικοτητα και συμπαθεια ενος μελους μεσα στο φορουμ.
Αλλα δημιουργουνται δυσαρεσκειες με τους υπολοιπους. χωρις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ λογο.
Γιατι να διαιρεθει ετσι το φορουμ ? Ας ειμαστε αντιδημοφιλεις μερικοι,
πρεπει να μας το υπενθυμιζουν τα likes καποιων αλλων ?

Κατα τα αλλα, η εμπειρια χρησης εντος του φορουμ ειναι ΟΝΤΩΣ πιο σφαιρατη, WELL DONE.

Μάνο, κοίτα ποιός έχει περισσότερα likes από ποστ...

17472191702408959110657049706097.jpg

Καρτέρι την νύχτα θέλει.... :ROFLMAO:

@SR-71

Μάνο, το είδες ότι έφυγαν τα likes ;;;
Για να μην λες ότι δεν σε αγαπάνε εδώ στο φόρουμ... ;)
Η επιθυμία σου διαταγή!!!
Φτου δεν τον πρόλαβα τον Ανδρέα να βάλει από κάτω τι ομάδα είναι ο καθένας … :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: cacau and vlad66
Να πω κατι (και ας φανει υποκριτικο η κλισε)

Δεν περιμενα ΠΟΤΕ ........... να εισακουσθω στο συγκεκριμενο μου παραπονο.
Δεν ξερω ποιον πρεπει να ευχαριστησω αλλα ............ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Κάτι ακόμα.
Όταν κάνω bookmark κάποιο post στο κινητό και προσπαθήσω να γράψω στα πεδία message και label μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο στιγμιαία και αμέσως μετα εξαφανίζεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προσθέσω πχ το label.
Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;

Επίσης για όσους χρησιμοποιούν Tapatalk, αν τα εξωτερικά links (εικόνες βίντεο κλπ) φαίνονται σαν "σπασμένα", κάντε μια αποσύνδεση και ξανά login στο forum και θα εμφανίζονται κανονικά.

Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk