Αναβάθμιση Forum

Θελω να αλλαξω αβαταρ και δεν με αφηνει..Βαζω φωτο και σε κλασματα δευτερολεπτου μου γραφει οτι δεν υπαρχει αρχειο ενω αρχικα το παιρνει.
Τι φταιει ;

Υπάρχει η δυνατότητα οι σελίδες να φαίνονται και στο πάνω μέρος της οθόνης;
Μιλάω για κινητό.

Θελω να αλλαξω αβαταρ και δεν με αφηνει..Βαζω φωτο και σε κλασματα δευτερολεπτου μου γραφει οτι δεν υπαρχει αρχειο ενω αρχικα το παιρνει.
Τι φταιει ;
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Haha
Reactions: SR-71
Στο κινητό, όλα τα εικονίδια (για εικόνα, για έντονη και πλάγια γραφή, για smiley κλπ), απολύτως όλα, είναι αχνά και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανένα.

Καμμιά ιδέα;

Στο κινητό, όλα τα εικονίδια (για εικόνα, για έντονη και πλάγια γραφή, για smiley κλπ), απολύτως όλα, είναι αχνά και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανένα.

Καμμιά ιδέα;
Πάτα τις 3 τελείες τέρμα δεξιά και μετά το εικονίδιο " [ ] ".

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-05-17 135252.png

Οι 3 τελείες εμφανίζουν όντως μια ακόμη σειρά εικονίδια, όπως στην εικόνα που ανέβασες,
λείπει όμως το εικονίδιο "[ ]".
Πολύ περίεργο!!!

Παρατηρώ ότι αυτό συμβαίνει με τον Opera. Με άλλο browser τα εικονίδια είναι ενεργά, όπως πρέπει να είναι.

Οι 3 τελείες εμφανίζουν όντως μια ακόμη σειρά εικονίδια, όπως στην εικόνα που ανέβασες,
λείπει όμως το εικονίδιο "[ ]".
Πολύ περίεργο!!!

Παρατηρώ ότι αυτό συμβαίνει με τον Opera. Με άλλο browser τα εικονίδια είναι ενεργά, όπως πρέπει να είναι.
Αν είσαι με το dark style, φαίνεται υπάρχει ένα χρωματικό θέμα στο σύμβολο "[ ]" και δεν φαίνεται ενώ εκεί βρίσκεται.
Δοκίμασε να πατήσεις στον κενό χώρο που "θα έπρεπε" να βρίσκεται και παίζει να λειτουργήσει.
Πάτα εκεί που έχω κόκκινο στο υπόδειγμα:
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-05-17 191704.png

Το εχω αναφέρει ήδη στην τεχνική υπηρεσία να δουν την χρωματική παλέτα με τα κουμπιά ώστε να είναι ευδιάκριτα σε όλα τα modes. Είχα το ίδιο πρόβλημα με τo αδιάφανο σύμβολο με τις αγκύλες σε dark mode . Ελπίζω σύντομα ν διορθωθεί

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τι φταιει ;
Κρίμα που το άλλαξες!

Αν μπορείτε όταν έρχονται ειδοποίησης στο κινητό και ανοίγουμε την ειδοποίηση να μην ανοίγει σε διαφορετικά παράθυρα κάθε ειδοποίηση αλλά στο ίδιο παράθυρο που έχουμε ανοιχτό. Για την mobile version στο κινητό μιλάω

Εγώ αντίθετα προσπαθώ να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις και μου το έχει γκριζαρισμενη σαν να μην το υποστηρίζει το νέο κινητό που είναι αδύνατο να φταίει αυτό. Εχω ανοιχτές τις ειδοποιήσεις στον browser αλλά στο μενού των ειδοποιήσεων μέσα στην mobile version του avclub εινι ανενεργή η επιλογή

Με τη "μπακατέλα¨ της δουλειάς ένα Samsung A 23, όλα καλά, μόνο το σύνολο του counter των μηνυμάτων δε βλέπω μικρό το κακό.

Μα κι εμένα στο παλιό S10 δεν έχω θέμα , στο νέο τηλέφωνο δεν ξέρω γιατί συμβαίνει ενώ έχουν ανοιχτές ίδιες ρυθμίσεις

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το resize των φωτογραφιών που ανεβάζουμε δουλεύει; Το βλέπω κανονικά όταν είμαι εντός και με το logout γίνονται όλα σινεμασκόπ..