Αναβάθμιση Forum

Κάθε φορά που πάω να ανοίξω ένα λινκ μου βγάζει σφάλμα 404...μόνο σε μένα γίνεται? Screenshot_20250606_064341.jpgScreenshot_20250606_064353_Opera.jpg

Same Sh1t... Different Day

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Από ταπαταλκ σε κινητό μου το βγάζει. Να δοκιμάσω ανανέωση?
Δεν βοήθησε η ανανέωση στον browser.

Same Sh1t... Different Day

• Wow
Επειδη έχω όλο το μενού στα αγγλικά, μπορεί κάποιος να μού πει πώς αλλάζω γλώσσα? Μπορει να ακούγεται τρελό αλλά δεν βρήκα πώς να το κάνω

Νομίζω θα ήταν καλό να είχε τις σελίδες και στο πάνω μέρος και όχι μόνο στο κάτω.
Πολλές φορές που ψάχνω κάτι σε μια σελίδα αναγκάζομαι να κατεβαίνω τέρμα κάτω για να πάω σε προηγούμενη / επόμενη σελίδα.

Νομίζω θα ήταν καλό να είχε τις σελίδες και στο πάνω μέρος και όχι μόνο στο κάτω.
Πολλές φορές που ψάχνω κάτι σε μια σελίδα αναγκάζομαι να κατεβαίνω τέρμα κάτω για να πάω σε προηγούμενη / επόμενη σελίδα.
Απο που " μπαινειϛ "...;
Εγω, απ' οπου εχω " μπει ", τιϛ εχω και πανω και κατω...
Εκτοϛ, κι αν δεν καταλαβα καλα...

• Like
Reactions: #@george@#
Απο που " μπαινειϛ "...;
Εγω, απ' οπου εχω " μπει ", τιϛ εχω και πανω και κατω...
Εκτοϛ, κι αν δεν καταλαβα καλα...
Άργησα να το δω... Σόρρυ.
Τον έχω κατεβάσει στο android μέσω chrome στην αρχική οθόνη (σαν app φαινεται)

• Like
Σε περίπτωση που παρατηρήσατε τις προηγούμενες ώρες κάποια καθυστέρηση κατά τη πλοήγηση στο forum, αυτό οφειλόταν σε πρόβλημα με την υποδομή της Cloudflare στην Αθήνα. 'Εκανε re-route όλη της τη κυκλοφορία από Ελλάδα μέσω Φρανκφούρτης.

Περίπου στις 1830 ξεκίνησε το πρόβλημα και διήρκησε ~2 ώρες όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

1759957328650.png

Last edited:
Υπάρχει ένα πρόβλημα με το παγκόσμιο δίκτυο της Cloudflare, οπότε μπορεί να παρατηρήσετε κάποια δυσλειτουργία/πρόβλημα στη πρόσβαση για το επόμενο διάστημα, μέχρι να το λύσουν.

1763466651716.png

Άρχισαν να επανέρχονται οι υπηρεσίες,
Δυστυχώς έπεσαν σε σημείο που να μην λειτουργεί ούτε το διαχειριστικό τους επί 3 ώρες ώστε να βγούμε από το proxy τους.

1763476727915.png