Αναβάθμιση HD2000 Humax

Σεραφείμ

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,517
Γλυφάδα
Χθες μόλις άνοιξα το δέκτη μου , έκανε αυτόματη αναβάθμιση του λογισμικού από 1.0.0.7 σε 1.0.0.15 (αν το συγκράτησα σωστά). Στη συνέχεια ´´εκανα ενημέρωση των καναλιών που πιάνω από ASTRA, HOTBIRD και είδα πως μου ενημέρωσε τα HD κανάλια με αρκετά.Εννοείται πως δεν τα ανοίγει όλα, αλλά τα περισσότερα είναι κλειδωμένα.
Ορατές αλλαγές από την αναβάθμιση δεν παρατήρησα.

Χθες μόλις άνοιξα το δέκτη μου , έκανε αυτόματη αναβάθμιση του λογισμικού από 1.0.0.7 σε 1.0.0.15 (αν το συγκράτησα σωστά).

Καλημέρα,
μπορείς σε παρακαλώ να επιβεβαιώσεις ποιά είναι η νέα έκδοση του λογισμικού;
Έχω την 1.0.0.13 περασμένη με σειριακό καλώδιο και όταν ψάχνω χειροκίνητα για νεότερη έκδοση (Astra : 12669 V 22000 5/6) μου γράφει ότι δεν υπάρχει.
Επίσης σε ποιό δορυφόρο ήταν ρυθμισμένος ο δέκτης όταν έκανε την αναβάθμιση;
Ευχαριστώ πολύ.
Βαγγέλης

μπορειτε και απο το μενου του δεκτη να δειτε σε πιο firmware φοραει

και μενα το ιδιο vagkap δεν εχει μεσω ΟΤΑ αναβαθμιστει και απ οτι εχω διαβασει δεν διορθωνει και τιποτα η νεα εκδοση ...μην πω οτι δημιοιυργησε και προβληματα

με την νεα αναβαθμιση ολα τα καναλια σε SD Παιζουν με πρασσινες γραμμες με τη sony V40..
Τα HD παιζουν καλα....πως γινετε αυτο............

θα το δω και θα σας απαντήσω.
Νομίζω πως η έκδοση είναι η 1.00.15 και το κανάλι στο οποίο είναι προρυθμσισμένος ο δέκτης να ανοίγει είναι το Prosieben HD.

θα το δω και θα σας απαντήσω.
Νομίζω πως η έκδοση είναι η 1.00.15 και το κανάλι στο οποίο είναι προρυθμσισμένος ο δέκτης να ανοίγει είναι το Prosieben HD.

που μπορώ να την βρω;

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση HD2000 Humax

με την νεα αναβαθμιση ολα τα καναλια σε SD Παιζουν με πρασσινες γραμμες με τη sony V40..
Τα HD παιζουν καλα....πως γινετε αυτο............
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ.
ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ´"ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ" ΑΦΑΙΡΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Εαν ρυθμίσεις ως εναρκτήριο κανάλι το Prosieben HD, κλείσεις και ξανανοίξεις το δέκτη τότε θα σου προτείνει μόνος του ο δέκτης την αναβάθμιση που βρήκε στον ΟΤΑ. Όλες τις αναβαμίσεις μέχρι τώρα 2 ή 3 έτσι τις έχω κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα.