αναβάθμιση lnb νοβας

mcstefan7

New member
18 November 2009
66
Καλημέρα,
έχω το πίατο της νόβα μαζί με το λνμπι που έδεινε 3-4 χρονών.
Και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι ο δέκτης μου (DVB-S2 card) δεν καταιβάζει όλα τα κανάλια απο cyfra+ kai Sky Italia,Κυρίως τα HD sport kai mondiale HD με ενδιαφέρει...Άμα αλλάξω lnb θα γίνει δουλεία??
Φτερά το υπάρχον πίατο πέρνει??

Που μένεις φίλε ;
Φτερά δεν παίρνει το κάτοπτρο αυτό.Δεν είχα ποτέ την "τύχη" να έχει περάσει απο τα χέρια μου για να δώ πως συμπεριφέρεται σε επίπεδο λήψεων, αλλά είναι κατα γενική ομολογία μικρό.Θα πρότεινα να αναβαθμίσεις καλύτερα τον εξοπλισμό σου αγοράζοντας ένα μεγαλύτερο κάτοτρο κατα προτίμηση 1μ η και 80εκ .

Μενω κορινθο.Το σεμτεβρη θα φυγω για σπουδες,ετσι στο σπιτι θα μεινει το υπαρχον πιατο,και για εκει που θα περασω θα παρω κανα 1.20 .Ετσι ρωταω αν μπορω να αναβαθμισω την υπαρχουσα εγκατασταση οικονομικη και αργοτερα (οταν θα τελειωσω) σκεφτομαι για κανα 2m.

Δε νομίζω να αλλάξουν τα πράγματα δραματικά με νέο lnb, και να τα πιάσεις τα κανάλια, σίγουρα θα έχεις πρόβλημα στην κακοκαιρία.
θα φυγω για σπουδες, και για εκει που θα περασω θα παρω κανα 1.20

Άσε τα πιάτα και κοίτα τα βιβλία :jester:

απλός σκέφτηκα μήπως το νεο lnb μπορέσει και κατεβάσει και τα υπόλοιπα ΗD κανάλια του sly italia...

Διαβάζοντας ένα άλλο θέμα στο forum μας,μου ήρθε μια flasia στο που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα.Τον δέκτη για τα διεθνή κανάλια το έχω συνδέσει στο lnb out του δέκτη της νοβα,Μπορεί να υπάρχει το πρόβλημα επειδή είναι ανοικτός σε μια τυχαία συχνοτητα και ο δέκτης της νόβα??Αν ναι απο ένα lnb μπορώ να κατεβάσω 2 καλώδια??