Αναβάθμιση προβολέα

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση προβολέα

Δηλαδή όλοι υπέρ του epson? Τίποτα για τον καημένο τον πανυ?
Αχ ρε άτιμε jvc ας ελπίσουμε να είσαι ο μεθεπομενος..

Εγω εκανα αναφορα σε benq vs epson. Δεν εκανα αντιπαραθεση epson/panasonic.

Ο Καστρουνης καποτε οταν ειχε βγει ο epson 9000 τον ειχε κανει μια συγκριση μαζι με τον pt-5000.
Ισως να επαιρνες μια ιδεα για να σχηματισεις μια αποψη μεταξυ των 9200-6000.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/90886-EPSON-EH-TW-9000-VS-PANASONIC-PT-AT5000-By-%CE%9C-%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AE%CF%82

Δεν σε ακουμε εσενα εισαι υπερβολικος. Εσυ εβλεπες interstellar και φημες θελουν να εκανες pause σε καθε σκηνη που αλλαζε το καδρο για να μασκαρεις και να ξε μασκαρεις. :aetsch:
.

Ούτε μπροστά να ήσουνα... :flipout:
Δεν ήξερα οτι αλλάζει το κάδρο, κατέβασα το masking και ξαφνικά... Αμάν... Τι έγινε τώρα; :hmmmm:

Μετά τον αρχικό εκνευρισμό όμως, συνειδητοποίησα δύο πράγματα...
1ον Ο Τζίβης προβάλει καλά καί σε μαύρο βελούδο...
2ον Ο Τζίβης δεν χρειάζεται masking...

(Συνεχίζω να τρολλάρω...) -bye- -bye-

Δεν ήξερα οτι αλλάζει το κάδρο, κατέβασα το masking και ξαφνικά... Αμάν... Τι έγινε τώρα; :hmmmm:

Εμ... αμα δεν το'χεις με την τεχνολογια και τις ρυθμισεις, πας και αγοραζεις JVC.
Αμα το'χεις, ενεργοποιεις το auto crop στο SVP και βλεπεις ολη την ταινια σε 2.40
(ΙΜΑΧ και βλακειες τωρα) :laugh:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πόσο λιγότερο πια?? Έγραψε ποστ 5 σειρών...προφανώς έχει πυρετό!!:flipout:

Απο σημερα εφαρμοζω πειραματικα νεα μεθοδο.
Θα χτυπαω σε posts με...δοσεις για να μην καρφωνομαι. :flipout:

σου'χω ευχαριστα νεα,μπορεις να προβαλεις κανονικα και στην οθονη που εχεις.

Να βαλω στο παιχνιδι και αυτόν??
Sony VPL-HW40ES

Άσε τα παιχνίδια..... πήγαινε πάρε τον 9200... και μετά κάτσε και παίξε όσο θές... -bye-

Μπαμπη ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια σου και είναι 100δες οι φορες που διαβασα αναρτησεις σου,μιας και εχω πραγματικα λιωσει τα threads...
Η αληθεια είναι πως βρηκα στη Γερμανια,με τα γνωστα ρισκα τον panasonic στα 1550 και ψηνομαι,αφου το 600αρι διαφορα,στην παρουσα φαση είναι κατι που μετραει,ασε που όπως διαβασα εχει και μηχανικο focus...
Αλλα αν κατι...ατομα σαν εσενα και όχι μονο μιλατε για τον epson,αντε να κανεις ρουπι μετα....:worshippy:

Αλλα αν κατι...ατομα σαν εσενα και όχι μονο μιλατε για τον epson,αντε να κανεις ρουπι μετα....:worshippy:

Κοίτα, για να μην ειμαι άδικος... Τον 9200 τον έχω δεί. Δεν έχω δεί όμως τον συγκεκριμένο Panasonic και η εντύπωση που σχημάτισα απ´όσα μηχανάκια της εταιρίας έχω δεί είναι πάρα πολύ καλή. Δεν μπορώ λοιπόν να σου πώ ποιός είναι καλύτερος κι αν αξίζει να δώσεις τη διαφορά, αυτό που μπορώ να σου πω όμως είναι οτι με τον 9200 θα είσαι μια χαρά...

Re: Απάντηση: Re: Αναβάθμιση προβολέα

Μπαμπη ευχαριστω πολύ το σαββατοκυριακο θα εχει πολύ ψαξιμο αν και είναι πολύ πεπερασμενος ο χωρος αφου δεν είναι και τοσο μαζικης καταναλωσης ο χωρος για να εχει πολλες αναφορες...και ποσο μαλλον συγκρισεις..
Απλως μια τελευταια διπλη ερωτηση:
-Αν υπαρχει καποιο link για να συγκρινω και τις τιμες από τις λαμπες
-Αν εχετε γνωμη για την αξιοπιστια μηχανηματων-αντιπροσωπειων(Panasonic-Epson)