takis
Supreme Member
Δεν ειναι κακος απλα οτι υπαρχει στο ιντερνετ δεν πρεπει να το ακολουθουμε κατα γραμμαΙσχύει.
Το διάβασα.
Εντυπωσιαστηκα με κάτι θεριά Accuphase...
Δεν ειναι κακος απλα οτι υπαρχει στο ιντερνετ δεν πρεπει να το ακολουθουμε κατα γραμμαΙσχύει.
Το διάβασα.
Εντυπωσιαστηκα με κάτι θεριά Accuphase...
Συμφωνώ απόλυτα!!!Δεν ειναι κακος απλα οτι υπαρχει στο ιντερνετ δεν πρεπει να το ακολουθουμε κατα γραμμα
Μπααα...Καλά.. εγώ δεν πρόκειται να πειράξω τελεστικούς.
Εντύπωση μου έκανε ότι δεν είπε τίποτα για το ποτ (αυτό το Delta)
Ή είπε και δεν το θυμάμαι;;
(Δεν διάβασα εκ νέου το κείμενο ακόμα)
Και όμως Τάκη, βρέθηκε 2οςΕναν ειχαν εναν εβαλαν οι ανθρωποι
Πάνω κάτω είναι στα ίδια.. οκ μπορεί αυτός του προενισχυτή να είναι στην ουσία μικρότερος σε ισχύ αν βγάζει περισσότερες τάσεις.. σωστά;;
Ήταν το 1ο πράγμα που είχα σκεφτεί πριν χρόνια...Μια αλλη αλλαγη που θα επεφερε βελτιωση κατα την γνωμη μου, εφοσον υπαρχει διαθεση και ευκολη προσβαση,
ειναι η αντικατασταση των κλασσικων RCA sockets με standalone και συνδεση με ψιλο ποιοτικο καλωδιακι.
Οσων χρησιμοποιουνται τουλαχιστον. Πρεπει να προηγηθει προσεκτικη ταυτοποιηση των συν και πλην στην πλακετα.
Θα χρειαστει αρκετος χρονος στρωσιματος μεχρι να βγαλεις τα τελικα συμπερασματα σου μετα απο τοσες αλλαγες παντως..
και ισως fine tuning στο συστημα για να επαναφερεις ενα ειδος ισορροπιας...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.