- 17 November 2007
- 627
Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά το έγραψα από την αρχή ότι ιδιοκατασκευές τις αποκλείω...Στην θέση σου θα άλλαζα τα dac chips με τα WM8741 που λαμβάνουν σήμα στα 192...
Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά το έγραψα από την αρχή ότι ιδιοκατασκευές τις αποκλείω...Στην θέση σου θα άλλαζα τα dac chips με τα WM8741 που λαμβάνουν σήμα στα 192...
στο θεμα μας, ριξε μια ματια στο καινουριο Rega Dac που αναμαινεται και για να δεις διαφορα απο το CA μαλλον πρεπει να πας τουλαχιστον απο 1000ρικο και πανω
Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά το έγραψα από την αρχή ότι ιδιοκατασκευές τις αποκλείω...
Δεν πείραξα τίποτε μέσα, το μετασχηματιστή άλλαξα που είναι εξωτερικός γιατί ο μαμίσιος ήταν για να φορτίζει κινητά τηλέφωνα :2thumb22sup:Το να επενδυσεις στο azur και αλλο ειναι πεταμενα χρηματα ενω και το οτι πειραξες την τροφοδοσια εριξε την αξια του τελικα,δοκιμασε να το πουλησεις χεριασμενο και θα δεις τι εννοω
για να πάρεις αισθητή διαφορά θα πρέπει να ανέβεις κατηγορία τιμής. Πχ
1. Anilope Zodiac Silver
2. Wyred4Sound Dac 2
3. Grace m903
4. Audiolab 8200DQ
5. Μ2Τech Young
αφού δεν πιάνουν τα χέρια σου πάρε MF
...Εγω λεω αδερφε να παρεις ενα CBF 125 που ειναι οικονομικο και στριβει κ φρεναρει καλυτερα απο παπι κ θα βρεις την υγεια σου.:bang:
Δεν πείραξα τίποτε μέσα, το μετασχηματιστή άλλαξα που είναι εξωτερικός γιατί ο μαμίσιος ήταν για να φορτίζει κινητά τηλέφωνα
Λάθος μου που δεν το διευκρίνισα και αναφέρθηκα στο τροφοδοτικό γενικά...
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όσα flac κατεβάζω τα αγοράζω. Κυρίως από το hdtracks, που έχουν εμφανιστεί πολλά με δειγματοληψία πάνω από 96 khz τελευταία........
Χώρο για άλλους δίσκους δεν έχω, γι αυτό κατεβάζω ριπαρισμένους σε flac
Όλα τα dac που ανέφερε ο φίλος Fragoulisnaval είναι καλά και δεν θα πέσεις έξω...και είναι και σε παραπλήσια κοστολόγια 1000-1500, δοκίμασε και μας λες!
Το υπόλοιπο σύστημα τί περιλαμβάνει?
Καλημέρα σε όλους.
Έχω ένα Dacmagic Azur (το τρέχον μοντέλο), στο οποίο το μόνο που έχω κάνει είναι αλλαγή στην τροφοδοσία του, χρησιμοποιώντας ένα πολύ καλύτερο εξωτερικό τροφοδοτικό.
Είδα μια διαφορά στην απόδοση, όχι τίποτε εξωπραγματικό.
Τώρα σκέφτομαι να το αναβαθμίσω με τις αλλαγές που προτείνουν στα διάφορα forum, η να το πουλήσω και να αγοράσω ένα καινούργιο καλύτερο.
Το κόστος για τος αναβαθμίσεις είναι γύρω στα 350-450 Ευρώ με τα μεταφορικά προς και από Γερμανία ή Αγγλία. Παραπάνω αν αλλάξουν και το ρολόι.
Με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι στις ψηφιακές εισόδους του (όχι στην USB) δέχεται συχνότητες δειγματοληψίας μέχρι 96 Khz. Ήδη έχω αρχεία με μεγαλύτερες συχνότητες, που τα μετατρέπω στο PC για να τα παίξω.
Να σημειώσω ότι δεν έχω πλέον CD-player , ούτε θα ξανααγοράσω , και ότι χρησιμοποιώ μόνο την balanced έξοδο του υφιστάμενου DAC προς τον προενισχυτή μου.
Τι λέτε; Ποιο είναι ένα αξιόλογο DAC με έξοδο XLR και συχνότητες μέχρι τα 192 Khz; Ιδιοκατασκευές τις αποκλείω.
Περίμενε ακόμα λίγο...
Οι κομπιουτέραδες μυρίστηκαν φαί και χτυπάνε...
Σε τιμή κομπιουτερίστικη φυσικά... ήτοι μαζικής παραγωγής...
Και δεν θα πωλούνται από χαιεντομάγαζα...
Θα το παίρνεις και με 154 άτοκες δόσεις.:afro:
Αφού ξεκίνησε η ASUS... θα ακολουθήσουν γρήγορα και άλλοι που δεν θα ζητάνε ένα χέρι και ένα πόδι...
Το παρακάτ περί τα 300 ντάλλαρς, δηλαδή σε κανά 8μηνο 200...
Τώρα για το πως παίζει????
Και το μπεντσμαρκ κάποτε έπαιζε και τώρα οι ειδήμονες που λέγαν τότες ότι έπαιζε ... τώρα λένε ότι είναι μάπα...
Και αφού στο τέλος όλα καταλήγουν να είναι μάπες και σεντράρονται στις αγγελίες... τουλάχιστον μη σου φάνε το 1κ5 ευρά, ας σου φάνε 0,2Κ...
Το έχω απορρίψει επειδή στο USB φτάνει μέχρι 48ΚΗz (μάλλον είναι USB 1.1) και δε θέλω να με περιορίσει στο μέλλον....bryston dac bda-1
Περίμενε ακόμα λίγο...
Οι κομπιουτέραδες μυρίστηκαν φαί και χτυπάνε...
Σε τιμή κομπιουτερίστικη φυσικά... ήτοι μαζικής παραγωγής...
Και δεν θα πωλούνται από χαιεντομάγαζα...
Θα το παίρνεις και με 154 άτοκες δόσεις.:afro:
Αφού ξεκίνησε η ASUS... θα ακολουθήσουν γρήγορα και άλλοι που δεν θα ζητάνε ένα χέρι και ένα πόδι...
Το παρακάτ περί τα 300 ντάλλαρς, δηλαδή σε κανά 8μηνο 200...
Τώρα για το πως παίζει????
Και το μπεντσμαρκ κάποτε έπαιζε και τώρα οι ειδήμονες που λέγαν τότες ότι έπαιζε ... τώρα λένε ότι είναι μάπα...
Και αφού στο τέλος όλα καταλήγουν να είναι μάπες και σεντράρονται στις αγγελίες... τουλάχιστον μη σου φάνε το 1κ5 ευρά, ας σου φάνε 0,2Κ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.