αναβαθμιση στο σαιτ παρομοια με αυτη που εκανε insomnia?

Αν υπάρχει στα σχεδία αναβάθμιση παρόμοια με του Insomnia καλύτερα να μην την κάνει. Αίσχος είναι και η αισθητική χάλια.

Εντελώς χάλια αναβάθμιση. Ιδιαίτερα στις αγγελίες. Κάπου εκεί τις έκοψα και βρήκα την υγεία μου.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν βλέπω πουθενά να έχει "new posts" που το θεωρώ πολύ βασικό.

δεν εχουν ολοκληρωθει ακομα εργασιες γι'αυτο δεν εχει μπει ακομα και υπαρχει μονο στην κεντρικη οθονη. θα εχει παραμετροποιησει στο τι θες να βλεπεις.

Εντελώς χάλια αναβάθμιση. Ιδιαίτερα στις αγγελίες. Κάπου εκεί τις έκοψα και βρήκα την υγεία μου.

Τι εννοείς;

Υποτίθεται ότι αυτή ήταν η βασική αναβάθμιση.

Τι εννοείς;

Υποτίθεται ότι αυτή ήταν η βασική αναβάθμιση.

Κατέστρεψαν τις αγγελίες όμως. Δε βλέπονται.

Όχι δεν υπάρχει στα σχέδια. Όταν γίνει κάτι θα είναι κάτι πολύ κοντά στο avclub που βλέπουμε κάθε μέρα, με ευκολίες όπως drag n drop για να ανεβάζουμε αρχεία κτλ. Η τρέχουσα πλατφόρμα είναι πολύ χρηστική, σταθερή και γρήγορη οπότε περιμένουμε κάποια νεότερη που θα φτάσει σε παρόμοιο επίπεδο και θα έχει ξεπεράσει τα παιδικά της προβλήματα.

Μα το avclub είναι σε vbulletin το insomnia είναι σε ip boards τελείως άλλη πλατφόρμα. Kαμία συμβατότητα και καμία σχέση μεταξύ τους.

Μια χαρά είναι το φόρουμ μας.

Μια ωραία αλλαγή που θα μπορούσε να γίνει, θα ήταν να υπάρχει μία αρχική σελίδα όπου να φαίνονται ίσως τα πιο Hot νήματα από πλευράς κίνησης ή άρθρα ή νέα νήματα κλπ...

Απάντηση: Re: αναβαθμιση στο σαιτ παρομοια με αυτη που εκανε insomnia?

Δεν βλέπω πουθενά να έχει "new posts" που το θεωρώ πολύ βασικό.

Εψαχνα κανα 5λεπτο το "new posts" ,δεν βρήκα τιποτα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση να σου πω την αλήθεια. Πως βλέπουν εκει τα νεα posts?

Re: Απάντηση: Re: αναβαθμιση στο σαιτ παρομοια με αυτη που εκανε insomnia?

Εψαχνα κανα 5λεπτο το "new posts" ,δεν βρήκα τιποτα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση να σου πω την αλήθεια. Πως βλέπουν εκει τα νεα posts?

πριν γινει η αναβαθμιση ειχαν "new posts". Το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να μπεις σε καθε υποκατηγορια και να κανεις ταξινομηση με τελευταια απαντηση. Εν τω μεταξυ ουτε tapatalk εχουν. Το tapatalk απαιτει καποια συνδρομη απο τους ιδιοκτητες του καθε φορουμ; Ρωταω γιατι παλαιοτερα ειχα κανει κουβεντα με το adslgr και παλευα να τους πεισω να μπουν στο tapatalk. Η απαντηση ειναι οτι ειχαν ωραιο mobile web page...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αναβαθμιση στο σαιτ παρομοια με αυτη που εκανε insomnia?

πριν γινει η αναβαθμιση ειχαν "new posts". Το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να μπεις σε καθε υποκατηγορια και να κανεις ταξινομηση με τελευταια απαντηση. Εν τω μεταξυ ουτε tapatalk εχουν. Το tapatalk απαιτει καποια συνδρομη απο τους ιδιοκτητες του καθε φορουμ; Ρωταω γιατι παλαιοτερα ειχα κανει κουβεντα με το adslgr και παλευα να τους πεισω να μπουν στο tapatalk. Η απαντηση ειναι οτι ειχαν ωραιο mobile web page...

Οχι δεν απαιτεί συνδρομή, εκτός αν θελεις τα premium features (οπως δικο σου customized client κτλ). Τα adslgr ειναι εντελώς κατά του tapatalk και ειναι κριμα αφού πλεον και το tapatalk -πλεον- ειναι εξαιρετικό, αλλα και τα smartphones τις εποχής μας πολύ βολικά για περιήγηση σε forums.