Αναβαθμιση συστηματος

SUPERGAL

New member
25 November 2009
89
Παιδια σας χαιρετω ΟΛΟΥΣ σαν νεο μελος της παρεας.Ευχομαι να εχουμε ωραιες συνομιλιες και χρησιμες.Και ξεκινω με αυτο που με ´´τρωει´´ τον τελευταιο καιρο.Εν ολιγοις εχω τον Ζ9 yamaha τον παλιο av με τελικο parasound α21.Ειμαι ευχαριστημενος και απλως θελω να αναβαθμιστω σε εικονα ηχο με τα νεα φορμα.Σκεφτομαι να αγορασω τον pioneer lx91 BR και να τον χρησιμοποιησω σαν blueray/dvd/cd player και απο την αλλη σαν προενισχυτη των καινουργιων φορματ και να χρησιμοποιω τον z9 και α21 σαν τελικους,αφου ο z9 εχει pre out εισοδους.Θα εχω προβλημα αποσυντονισμου ηχειων;Θα δουλεψει σαν ιδεα;Aν δεν εχω προβλημα λυνω το θεμα νεα φορματ και μου μενει μονο το θεμα εικονας,που παιρνει πολυ συζητηση.Ευχαριστω ,περιμενω τις γνωμες σας.Ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησουν.Ευχαριστω-bye-

Καταρχάς, καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Χμ! Προφανώς θέλεις να συνδέσεις το LX91 μέσω των αναλογικών 7.1 εξόδων του με τον Ζ9, και απ' τις εξόδους προενίσχυσης να συνδέσεις τον Ζ9 με τον Parasound. Λογικά δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα. Τώρα βέβαια καλύτερα είναι να μας πει τη γνώμη του κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο....

Electra 936 front,901 center,electra dipole στο πλαι και cobalt επιτοιχια πισω ολα FOCAL.Απο αποψη ισχυος δεν εχω παραπονο ουτε οδηγησης,απλα με προβληματιζει η αλυσιδα προενισχυση lx91 και τελικοι z9 kai a21 αν δημιουργουν προβλημα αποσυντονισμου.

Προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς.

Οι νέες ρυθμίσεις που θα γίνουν, θα αφορούν αποκλειστικά την είσοδο 7.1, οπότε οι προηγούμενες δε θα αλλάξουν.

Το ποτενσιόμετρο θα λειτουργεί μόνο ως αυξομείωση έντασης και η επεξεργασία θα γίνεται από το blu ray player, παρακάμπτοντας τους επεξεργαστές του ενισχυτή.

Καλές ακροάσεις ; -)