Αναβάθμιση TEAC

H Iδια η SONY αλλα και ο Αναγνωστόπουλος πιστοποίησαν το ίδιο πράγμα.Το transport (το μοτεράκι της ράγας που πάει μπρός πίσω το δισκάκι, όχι το Lazer) τα έχει παίξει και ανταλλακτικά γιόκ.
Ο δεύτερος για ενα σεβαστό ποσο το έκανε να δουλεύει αλλα με λόξυγγα και όποτε γούσταρε αυτό (και με την προειδοποίηση οτι μπορεί να τα ξαναπαίξει και μεσα σε λίγες μέρες), ειχε έρθει η ώρα αλλα επειδή λυπόμουν να το πετάξω στα σκουπίδια το πούλησα στην τιμή της αποτυχημένης επισκευής σε συμφορουμίτη με αντίστοιχο player για parts (κυρίως το lazer) γιατι ούτε αυτός εβρισκε τίποτα.

κρίμα........... στις δυο μέρες που επαιξε αναφέρομαι

Δέν πειράζει όλα για καλό έγιναν το SONY SCD-XA5400ES που το αντικατέστησε είναι κλάσεις ανώτερο στο RED BOOK και πολύ καλό για να είναι αληθινό με SACD είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος.

στο youtube πάντως υπάρχουν βιντεακια σχετικά με cdp repair που παρουσιαζουν τα αίτια αλλά και τη λύση σε προβλήματα σαν και αυτό που αναφέρεις. τώρα βέβαια που το έχεις δώσει τέτοια ώρα τέτοια λόγια. απλά το λέω για να υπάρχει σαν σκέψη σε μελλοντικές ανάλογες καταστάσεις( μακριά από εμας φτου φτου)

To θέμα έχει λήξει και είμαστε OFF TOPIC φίλε μου (παρότι είναι δικό σου το νήμα..) :ernaehrung004:
Η όλη ιστορία αυτή με δίδαξε οτι όλα τα ψηφιακά κάποια στιγμή θα βρούν τον δρόμο τους στον κάδο όσο κιαν έχουν κοστίσει γιαυτό θέλει ρέγουλα και να μην κυνηγάμε την τεχνολογία, ας μας κυνηγάει αυτή καλύτερα..

Last edited:
οκ σορυ. πάντως θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως για τις συμβουλές σας. ήταν πολύ χρήσιμες και με βοήθησαν αρκετά.

Κράτα το TEAC όπως είναι και μήν τρελένεσαι.. Στα λευτά που διαθέτεις μην περιμένεις και τίποτα το φοβερό η απαραίτητα καλύτερο απο το CDP σου που είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ!..
Όταν με το ...Κακό έρθει η Ώρα βλέπεις, είδες και την δική μου περίπτωση, κάτι θα βρεθεί και θα σε καλύψει απόλυτα τότε. Κράτα τα λεφτά σου (Η αν σε τρώει ο κ@@@ς σου καντα CD) και φρόντισε να είσαι οικονομικά προετοιμασμένος να ματώσεις όταν θα πρέπει γιατί μπορεί να μήν είσαι τόσο κωλόφαρδος όσο εγώ τότε..
Στο μεταξύ πάρε και ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και αν υπάρχουν ανταλλακτικά διαθέσιμα και έχεις σκοπό να το κρατήσεις για χρόνια ακόμα σου προτείνω την δημιουργία δικoύ σου stock (τουλάχιστον Lazer).

Εξαιρετικά DAC υπάρχουν αντάξια του TEAC αλλα έχουν πολλά λεφτά..

Last edited:
δεν είναι ότι με τρώει ο κ@@@ς μου γι'αυτό άλλωστε και έθεσα θέμα στο φόρουμ πριν κάνω κάποια αγορά. ήθελα τις απόψεις σας καθώς τυγχάνει να έχετε περισσότερες εμπειρίες και να είστε πιο κατατοπισμένοι από μενα. τελικά θα κοιτάξω να ακουσω κάποιο συγχρονο ντακ (με τα συνοδά τα δικά μου αν μπορέσω βεβαια) έτσι για να μου φύγει η περιεργια και αν δεν με πείσει αυτο που θα ακούσω θα ακολουθήσω τη συμβουλη σου. θα ματώσω οικονομικά για τα ηχεια που είναι και ο μεγάλος μου καημός:sleep: