Αναφερωμαι στον θρυλο της δεκαετιας του 80 παρακαλω πολλυ οποιος ξερει οποιαδιποτε αναβαθμιση να μας γραψη την γνωμη του ευχαριστω
Εγώ πάντως έχω ήδη πειράξει 2, ενα TD160 και ενα TD160mkII.
Αν χρειαστείς πληροφορίες για κάτι, πολύ ευχαρίστως να απαντήσω όποια ερώτηση μπορώ.
Μη πειραζεις πολλα πραγματα γιατι οταν δεν γνωριζεις τι και πως τα πραγματα συνηθως πανε χειροτερα απο πριν.Αν εχεις ακομη το παλιο καλωδιο του βραχιωνα αστο δεν νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις απο εκει.Τι λαδι εβαλες στο πηγαδι?Εγω θα ξεκιναγα απο την εξεταση του ιμαντα γιατι μετα τοσα χρονια ακινησιας ισως θελει αλλαγμα.Το δικο μου ειναι το TD 160 B MKII το οποιο ειχα αγοραση πρην 25 με 30 χρονια καινουριο χωρις βραχιονα και εχω βραχιονα τον GRACE 707 BLACK εχει περιπου κανα μηνα που το εβγαλα σε επαναλιτουργια ηταν 10χρονια περιπου σε αποθικη βολευωμουνα με ενα technics mkll και με επιασε παλι το μερακι για το thorens πηρα προσωρινα μια ortofon εβαλα λαδι στο πηγαδι και θελω να αλαξω τα καλοδια που πανε στον ενιχυτη πηρα τηλ. Στην VAN DEN HUL για να παρω ετιμο γιατη οταν το ανιξα για να βαλω λαδι ειδα οτι εχει στον βραχιονα ενα πλαστικο φισ που εχει μεσα 5 ακιδακια και ζητισα ενα για να μην εχω κολιματα και μου ηπαν οτι εχει αναστραμενους τους πολους ο βραχιονας μου . Υ.Γ Τη εχεις πειραξει εσυ ευχαριστω πολλυ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.