Απαντώ εν μέρει μόνος μου: ο δέκτης είχε μπουκώσει από παλιές καταχωρήσεις καναλιών και ξεπέρασε το όριο των 5000 καναλιών που έιχε η μνήμη του. Διέγραψα τα σκουπίδια και πάει σφαίρα. Το κακό είναι ότι δεν έχει επιλογή να κατεβάσεις μόνο TV κανάλια, και σε κάθε αναζήτηση κατεβάζει και τα ραδιόφωνα...
Παραμένω πάντως με κάποιες απορίες και θα εκτιμούσα κάθε πιθανή απάντηση.
Πρώτον, η vega 2.39 λειτουργεί στο συγκεκριμένο δέκτη?
Δεύτερον, channel editor δουλεύει κανένας;
Τρίτον, πώς θα περάσω αναβάθμιση όταν ο sdl downloader έχει υποστήριξη μόνο για com1 & com2 στο serial και εμένα έχοντας κατειλημμένα τα com1 & com2 το usb-to-serial μου εγκατέστησε στην com4 την σειριακή απ' όπου μπορώ να συνδεθώ στην RS232 του δέκτη;
Τέταρτον, πώς γίνεται το τελευταίο επίσημο firm σε όλα τα site της topfield να είναι το 1.088 και σε προηγούμενο ποστ να υπάρχει σε δέκτη firm 1.091? Εγώ "φοράω" 1.085.
Last but not least, και αυτό μπορεί να μου το απαντήσει εύκολα κάποιος: "μετακομίζοντας" το δέκτη στο πεθερόσπιτο για να μη χάνω ματσάκια στη νόβα με την ανύπαντρη (ζηλεύετε?) κάρτα μου, αρκεί να αλλάξω τις ρυθμίσεις του lnb και του diseq σε ότι αφορά τους Hotbird και Astra κατά πώς είναι ρυθμισμένο το εκεί πιάτο (που πιάνει και Yamal και δεν ξέρω τι άλλο) για να δω τα κανάλια που έχω ήδη αποθηκευμένα ή θα πρέπει να ξανακάνω scan με τις νέες ρυθμίσεις;
Ευχαριστώ......