Αναβάθμιση Topfield 6400

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση Topfield 6400

-εαν μια καρτα παιζει σ`ενα cam module(μωβ irdeto original) χωρις προβλημα στον δεκτη της Pioneer-στην συγκεκριμενη περιπτωση-και την βαλω σε εναν αλλο δεκτη με υποδοχη ci,θα παιξει σιγουρα ή εχει τον ρολο του στην αποκρυπ/ση της καρτας και ο δεκτης?
Θα παίξει.

γεια σας παιδια χρειαζομαι βοηθεια γιατι εχω τρελαθει
ειμαι συνδρομητης στην νοβα!
ο δεκτης μου ειναι της TOPFIELD TF 6400 ir και μου παρουσιαζει το εξης πρoβλημα.....

οταν βαζω την καρτα στον δεκτη δεν ανοιγουνε ολα τα καναλια του συνδρομητικου πακετου...

π.χ. το αλτερ η νετ και η ετ 1 παιζουν κανονικα! ο αντεννα το μεγκα κτλ. σκετη μαυριλα

στον παλιο μου δεκτη TOPFIELD TF 3200 ir παιζουν ολα τα καναλια χωρις προβληματα..

τι να φταιει αραγε;;;;;

μηπως η καρτα μηπως ο δεκτης;;;

κοιταξα για Firmware στην σελιδα της TOPFIELD...

Firmware της σελιδας..
TF-GNIr 1.01.88
device version v.1.0.71

του δεκτη μου ειναι τα εξης στοιχεια...
TF-GNIr 1.01.92
device version v.1.0.74

το μενου απο το Firmware της σελιδας
http://topfield.abock.de/manual/images/Menu_AV_Out.jpg

και το μενου του δεκτη μου
http://www.hifi-regler.de/pictures/s...700HSCI_05.jpg

δ ξερω τι να κανω παιδια, ζω στην γερμανια και δεν ειναι και ευκολα να βρεις δεκτες με irdeto acces...

Μάλλον κάποιο πρόβλημα με το ενσωματωμένο Irdeto του δέκτη.
Το firmware του δέκτη σου δείχνει να είναι νεότερο από αυτό της σελίδας.

ευχαριστω για την απαντηση φιλε.

τι να κανω τωρα να βαλω το παλιο firmware μηπως δουλεψει η να το επιστρεψω μπας και μου δοσουνε αλλον δεκτη που λειτουργει??

ευχαριστω για την απαντηση φιλε.

τι να κανω τωρα να βαλω το παλιο firmware μηπως δουλεψει η να το επιστρεψω μπας και μου δοσουνε αλλον δεκτη που λειτουργει??
Αν έχεις τη δυνατότητα να τον επιστρέψεις, καν' το.
Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις την κάρτα μαζί σου και να δοκιμάσεις επιτόπου σε μαγαζί ποιος δέκτης συνεργάζεται καλά μαζί της.

τι να πω
μεσω ιντερνετ πειρα στο t-shop της deutsche telekom
πηγα σε καταστημα της deutsche telekom σημερα κ μου ειπανε οτι δεν μπωρουνε να κανουνε κατι απο εκει πρεπει να επικοινωνησω τηλεφωνικος κτλ....
ξεφτιλα σκετη!!!
τελος παντων να σαι καλα φιλε

Εναν channel editor να σώσω τα κανάλια μου και ένα tool για να κσνω το firmware update υπάρχει πρόχειρο σε κανέναν;
Δεν μπορώ να κάνω search για κανάλια tv με τίποτε...μου βρίσκει τα ραδιόφωνα αλλά δεν βρίσκει ούτε καν τα ήδη υπάρχοντα tv στην αναζήτηση.Ενώ βλέπω κανονικά όσα είχα αποθηκευμένα...πολύ κουλό...να έχει κάψει τίποτε μέσα ο δέκτης;
Ευχαριστώ ...

Απαντώ εν μέρει μόνος μου: ο δέκτης είχε μπουκώσει από παλιές καταχωρήσεις καναλιών και ξεπέρασε το όριο των 5000 καναλιών που έιχε η μνήμη του. Διέγραψα τα σκουπίδια και πάει σφαίρα. Το κακό είναι ότι δεν έχει επιλογή να κατεβάσεις μόνο TV κανάλια, και σε κάθε αναζήτηση κατεβάζει και τα ραδιόφωνα...
Παραμένω πάντως με κάποιες απορίες και θα εκτιμούσα κάθε πιθανή απάντηση.
Πρώτον, η vega 2.39 λειτουργεί στο συγκεκριμένο δέκτη?
Δεύτερον, channel editor δουλεύει κανένας;
Τρίτον, πώς θα περάσω αναβάθμιση όταν ο sdl downloader έχει υποστήριξη μόνο για com1 & com2 στο serial και εμένα έχοντας κατειλημμένα τα com1 & com2 το usb-to-serial μου εγκατέστησε στην com4 την σειριακή απ' όπου μπορώ να συνδεθώ στην RS232 του δέκτη;
Τέταρτον, πώς γίνεται το τελευταίο επίσημο firm σε όλα τα site της topfield να είναι το 1.088 και σε προηγούμενο ποστ να υπάρχει σε δέκτη firm 1.091? Εγώ "φοράω" 1.085.
Last but not least, και αυτό μπορεί να μου το απαντήσει εύκολα κάποιος: "μετακομίζοντας" το δέκτη στο πεθερόσπιτο για να μη χάνω ματσάκια στη νόβα με την ανύπαντρη (ζηλεύετε?) κάρτα μου, αρκεί να αλλάξω τις ρυθμίσεις του lnb και του diseq σε ότι αφορά τους Hotbird και Astra κατά πώς είναι ρυθμισμένο το εκεί πιάτο (που πιάνει και Yamal και δεν ξέρω τι άλλο) για να δω τα κανάλια που έχω ήδη αποθηκευμένα ή θα πρέπει να ξανακάνω scan με τις νέες ρυθμίσεις;
Ευχαριστώ......

Δεν τον έχω το δέκτη αλλά για Channel Editor έχει βγει η έκδοση Vega 2.40 που όπως αναφέρεται στα notes κάνει για όλους τους δορυφορικούς δέκτες της Topfield http://www.i-topfield.com/---->Download---->Utility