Αναβάθμιση?

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση?

Ωραία. Οπότε κρατάμε το TEAC. Τι άλλο να κοιτάξω? Να δώ που θα τα βρώ και αν στην Θεσσαλονίκη. Με βλέπω να πηγαίνω για γουρούνι στο σακί.
Κανε μια ερωτηση στον Αποστολουδα (Φιλίππου κεντρο. Ζητα τον Κωστα..) για το teac, μαλλον θα μπορει να στο φερει!!!

Σόρρυ που επανέρχομαι, αλλά το rdac σαφέστατα και έχει ασύγχρονη usb είσοδο ... μάλιστα είναι της dCS ... αντιγράφω από κάποιο τεστ : Arcam has long had ties with Data Conversion Systems and, in the rDAC, dCS's Asynchronous USB Technology promises significant reduction of jitter compared with the more usual ‛adaptive' USB system.

Κατά την γνώμη μου πρέπει οπωσδήποτε να το ακούσεις .. στα δικά μου αυτιά ακούσθηκε μια κλάση πάνω από το Μ1 ... δεν έχω ακούσει το odac ...

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση?

Σόρρυ που επανέρχομαι, αλλά το rdac σαφέστατα και έχει ασύγχρονη usb είσοδο ... μάλιστα είναι της dCS ... αντιγράφω από κάποιο τεστ : Arcam has long had ties with Data Conversion Systems and, in the rDAC, dCS's Asynchronous USB Technology promises significant reduction of jitter compared with the more usual ‛adaptive' USB system.

Κατά την γνώμη μου πρέπει οπωσδήποτε να το ακούσεις .. στα δικά μου αυτιά ακούσθηκε μια κλάση πάνω από το Μ1 ... δεν έχω ακούσει το odac ...

Ωραία! Ποιο DAC έχεις αν επιτρέπεται?

Στο λαπτοπ σύστημα στο γραφείο έχω μια heavily modified EMU 0404 με έξτρα τροφοδοτικό μπαταρίας και λαμπάτο μπάφερ με δικό του τροφοδοτικό ... είναι κάρτα που ήδη από το 2005 περνούσε native 24/192 σήμα από usb ...

Για το Micromega MyDAC κάποια reviews παραμιλάνε. Για ρώτα στον Ορφέα μπας και μπορείς να το ακούσεις.

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση?

Στο λαπτοπ σύστημα στο γραφείο έχω μια heavily modified EMU 0404 με έξτρα τροφοδοτικό μπαταρίας και λαμπάτο μπάφερ με δικό του τροφοδοτικό ... είναι κάρτα που ήδη από το 2005 περνούσε native 24/192 σήμα από usb ...

Να μην κοιτάξω κι εγώ αυτη την λύση? ποιο είναι πιο λειτουργικό? dac ή καλή κάρτα ήχου?

το audiolab mdac το έχω σπίτι και είμαι Θεσσαλονίκη. Βέβαια από τιμή παίζει γύρω στα 700 ευρώ... Επίσης έχω και το odac αλλά χωρίς μοντιφιές (αυτό του κατοστάρικου που λέγαμε πιο πάνω). Στείλε πμ αν σε ενδιαφέρει να στα φέρω να τα ακούσεις κάποια μέρα που θα μας βολέψει και τους δύο.

Re: Απάντηση: Re: Αναβάθμιση?

Να μην κοιτάξω κι εγώ αυτη την λύση? ποιο είναι πιο λειτουργικό? dac ή καλή κάρτα ήχου?

η κάρτα αυτή δεν παράγεται πλέον...

Τα φέρνει σίγουρα το ξέρεις?

Ναι, στην Αθήνα το έχει σίγουρα και στοκ. Και σήμερα είδα ότι το έχει review και ο καινούριος Ήχος (καλό τεύχος παρεμπιπτόντως, με ΠΟΛΛΗ μουσική).

Αν σε ενδιαφέρει (δυνητικά έστω) και η δημιουργική ενασχόληση με τη μουσική, τότε να προτιμήσεις την κάρτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναβάθμιση?

Αν σε ενδιαφέρει (δυνητικά έστω) και η δημιουργική ενασχόληση με τη μουσική, τότε να προτιμήσεις την κάρτα.

Δεν με ενδιαφέρει οπότε σίγουρα πάμε για dac.

παρ' όλα αυτά την εν λόγω κάρτα την έχουν μέλη του φορουμ που δεν ασχολουνται με ηχογραφήσεις (μοντιφιασμένη απο κάποιους επίσης) κ δηλώνουν υπερικανοποιημένοι απο τις ηχητικές της επιδόσεις... ριξε μια ματια στο αντιστοιχο νημα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναβάθμιση?

Εξαιρετικό! Συνιστάται ανεπιφύλακτα. Όσοι ενδιαφέρονται, καλύτερα να σπεύσουν ν' αξιοποιήσουν την ευκαιρία... :a0210:

+1
Όντας ευτυχής κάτοχος της μικρότερης αδερφής,0204 θα σου έλεγα να ακολουθήσεις την συμβουλή του sonus.
Κι αν δεν ικανοποιηθείς βρε αδερφέ,είναι απ' τα κομμάτια που θα μείνει πολύ λίγο σε αγγελία.
(Μια στις τόσες εμφανίζεται κάποια και φεύγει με τη μία απ' ότι έχω δει.)

Οποτε να το τολμησω λετε; εχει και καλη τιμη. Ειναι συμβατο με τα windows 7? Θα χρειαστει να παρω κατι αλλο?καποιο λογισμικο ή το συνδεω στο λαπτοπ και τελειωνει η υποθεση?

Οποτε να το τολμησω λετε; εχει και καλη τιμη. Ειναι συμβατο με τα windows 7? Θα χρειαστει να παρω κατι αλλο?καποιο λογισμικο ή το συνδεω στο λαπτοπ και τελειωνει η υποθεση?

Είναι συμβατό,ναι.Έχει μαζί το cd με τους drivers τους οποίους θα εγκαταστήσεις και καθάρισες.